Moj bi najradije sa mnom spavao i baš bolje spava kad je uz mene. Zadnje dvi noći je pola noći s nama spavao, ali nadam se da ću ovu noć biti odmornija i ubacivati ga u krevetić. Baš mi se nakupilo i nisam imala snage, zaspemo oboje jedno uz drugo. Ne želim da se odvikne od krevetića, toga me najviše strah jer muž+on u krevetu od 160=skršena mama. Danas sam odspavala sat ipo dulje, a muž se digao s njim tako da se nadam boljem treningu noćas 😄
Ja sam uvela rižine pahuljice, ali rijetko dajem jer sam usred uvođenja pročitala za taj arsen. U nekoj knjižici za dohranu se savjetovala riža za početak. Počeli smo s dva obroka tako da mi malo fali ideja za doručak. Nije neki izbor voća u ovo doba, a od žitarica smo uveli te rižine, pirov griz i palentu. Što vaši doručkuju? Imam neke smrznute šljive pa se mislim to sutra krenuti.
Ja bi rekla da sve to ovisi od djeteta do djeteta, mislim na spavanje. Moja najstarija perfekt spava cijelu noć od 1.rođendana otprilike, srednja od 3 i pol godine se budi i dandanas i dođe kod nas u krevet, jer je maza. A ova najmanja spava kako kad, al uglavnom po 3, 4 sata, i budi se više da se pomazi, nego da jede... jbg, ja sam više tip koji će ponuditi da sisa, nego da nosam i ljuljuškam...ovo mi nekako lakše 🤭🤭🤭🤭🤭🤭
Curke samo da kao padobranac kažem da na mall.hr još danas imate 30%, između ostalog i na pelene, mi taman uzeli 2 paleta pampersica i 200 kn nas izašao popust! Dobar ulov :) pa ako vam trebaju pelene da si stignete naručiti!
Ja sam odavno popustila po pitanju spavanja u krevetiću, čak ne zbog njegovog lošeg spavanja, nego sam ja loše spavala kad mi je on daleko, svako malo bi ja škicala. Znate koliko daleko🤦♀️...... u krevetiću koji je spojen s našim krevetom, znači ni pola metra🤦♀️, pa spavanje izgleda ovako: muž na svojoj strani kreveta, malac na mojoj, meni glava i trup u kinderbetu, a noge na krevetu🤸♀️🤸♀️🤸♀️ i znate što ja sam baš naspavana. E ako sam se sad urekla, a dva dana ništa ne pišem na temu spavanja samo da mi se ne obije o glavu. On čim se malo meškolji ja mu uvalim cicu samo da se ne probudi, povuče jednom-dva put i spava dalje i on i ja😊
Mateja…. Dobrodošle kući, pročitala sam vaš povratak i slikicu vidjela i moram prokomentirati kako nam bebači imaju istu kosu, koliko sam uočila 😍
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Moj bi najradije sa mnom spavao i baš bolje spava kad je uz mene. Zadnje dvi noći je pola noći s nama spavao, ali nadam se da ću ovu noć biti odmornija i ubacivati ga u krevetić. Baš mi se nakupilo i nisam imala snage, zaspemo oboje jedno uz drugo. Ne želim da se odvikne od krevetića, toga me najviše strah jer muž+on u krevetu od 160=skršena mama. Danas sam odspavala sat ipo dulje, a muž se digao s njim tako da se nadam boljem treningu noćas 😄
Ja sam uvela rižine pahuljice, ali rijetko dajem jer sam usred uvođenja pročitala za taj arsen. U nekoj knjižici za dohranu se savjetovala riža za početak. Počeli smo s dva obroka tako da mi malo fali ideja za doručak. Nije neki izbor voća u ovo doba, a od žitarica smo uveli te rižine, pirov griz i palentu. Što vaši doručkuju? Imam neke smrznute šljive pa se mislim to sutra krenuti.
Da se nadovežem na doručak, i nama je to muka, uglavnom se vrtimo jabuka, banana, kruška u kombinaciji sa žitaricama i ubacim suhu šljivu ili datulju i nekad avokado s bananom... A iskreno nekad joj dam i kupovnu kašicu sa marelicom i breskvom (one iz vrećice, pazim da je 100% voće) čisto da malo promijenim. Imamo smrznutih višanja pa sam planirala i to i uzeti još neko bobičasto voće čisto radi raznolikosti... I orašide imam u planu ali nikako se odvažit...
Voće koje sam do sada uvela i ugl kombiniram za dorucak uz žitarice....jabuka, kruška, banana, suha šljiva, marelica, mango...
Žitarice...pir, proso, palenta, griz, zobene, amarant, kus kus...
url=https://lilypie.com]
Jabuka i palenta 🤤🤤🤤🤤 dans sam u tu kombinaciju uvalila bananu ali i dalje nije oduševljen. Zato je tata smazao sve 😂 inače nismo uveli ručak, ali budući da doručak opet nije nikako prošao ponudila sam mu za ručak brokulu i mrkvu u komadima i super je pojeo. Uzme cvjetić brokule stisne on izleti iz šakice 😂
Jabuka i tikva (hokaido ili butternut) i malo maslinovog ulja 🤤🤤 tad još nismo stavljali žitarice.
Batat je odličan meni u svim kombinacijama, i kad se zblenda nije tak ljepljiv kao obični bijeli krumpir.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ma zaboravim totalno na trudnoću pa kad se zapitam zašto mi je muka onda se sjetim i isto tako zaboravim. Nisam ni pola posto uživljena u trudnoću niti pratim kako sam pratila, niti su mi puno zanimljive trudničke teme. Nekad zbog toga osjećam grižnju savjesti jer ono nije fer...al čini se da je to život! Inače ovo će mi biti tek drugi pregled i tek će mi otvoriti trudničku. Po tjednima bi trebao biti mini anomaly al evo pojma nemam ništa malo sam izgubljena u vremenu i prostoru. Nadam se samo da kuca srce i da je sve ok!
Jutarnji obrok - onaj između doručka i ručka kod nas, varira od 9:30 do 10:30 ovisi kad je bilo buđenje. Najčešće vrtim kombinacije s jabukom i/ili kruškom, probali smo malinu, nije išlo baš. Bananu ne voli ali joj je u kupovnim kašicama prolazna, tipa voli onu jabuka, banana, breskva, žitarice. Marelica kruška je prijre volila sad u zadnje odbija. Svidile su joj se one kašice u kesicama, uzmem Mullerove i to joj prolaze sve kombinacije. Ipak najčešća nam je jabuka cimet home made, jabuka, kruška, ponekad u to kukuruzna krupica al malo malo jer inače odbija ili proso. Probala sam dodati griz al isto nije bila oduševljena. Nekako većina tog voća mi ima puno boljinokus u komadu nego zgnječena pa vjerujem nekako da kad počme jesti komade da bi joj više voća moglo biti zanimljivo. Imam zaleđenu kupinu, grožđe, šipak i smokvu al joj nisam još dala da proba. Računam kad završim s žumanjkom onda ćemo nešto novo.
Rizine pahuljice su nutritivno prazne i jako procesuirane pa ih je steta davati bebama
Kod nas dojenje isto nekih 10 puta u 24 sata.. i to dosta ktatko 2,3 minute, neki put duze neki put minut 😄
Po noci budenje svako toliko, ne gledam ni ne brojim.. spava s nama. U interesu mi je dojiti barem do godine (a i kasnije ako bude funkcioniralo uz posao) i nisam umorna jer idem spavati kad i beba 😆(prije 9) i ne dizemo se iz kreveta samo uvalim cicu.. a takva budenja ce najvjetojatnije potrajati dok bude i dojenje..nece prespavati cijelu noc
Vec smo i tanije pisali da budenja nemaju veze sa glađu i nepotrebno im je navecer opteretiti zelucic s nekim instant sranjima
Sortiraj odgovore
Najstariji