Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bojana2017
    20. Veljača 2022. 20:11

Kod mene je prvi put spavanje počelo nakon prestanka dojenja. Nadam se da će tako biti i ovaj put. Izdržaću još 3-4 mjeseca, koliko planiram dojiti. Iskreno veselim se tom periodu jer mi je prva godina i sa Iskrom, a i sad totalno iscrpljujuća 🤷🏼‍♀️
    Ajme Mallla ti već u 14 tt 😍😍😍

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mallla
    20. Veljača 2022. 20:18

Niša mi ne govori, leti mi vrime ko ludo, onako pogledam u tw tjedne i kontam šta je ovo nije ovo moj potpis 🤣 nestvarno. U utorak sam na pregledu, strepim i nadam se da je sve ok, a onda iza mogu rješavat poslovni status i općenito očekujem da će mi postat stvarnije.

url=https://lilypie.com]

Orhideja1
    20. Veljača 2022. 21:10

Mallla

Niša mi ne govori, leti mi vrime ko ludo, onako pogledam u tw tjedne i kontam šta je ovo nije ovo moj potpis 🤣 nestvarno. U utorak sam na pregledu, strepim i nadam se da je sve ok, a onda iza mogu rješavat poslovni status i općenito očekujem da će mi postat stvarnije.

Baš sam htjela pitat kad je pregled, ajme kad se sjetim uzbuđenja/straha na tom pregledu, krv mi nisu mogli izvadit koliko sam se sve izbezumila🤦‍♀️, je li ti to mini anomaly? 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Lullaby
    20. Veljača 2022. 21:14

Moj bi najradije sa mnom spavao i baš bolje spava kad je uz mene. Zadnje dvi noći je pola noći s nama spavao, ali nadam se da ću ovu noć biti odmornija i ubacivati ga u krevetić. Baš mi se nakupilo i nisam imala snage, zaspemo oboje jedno uz drugo. Ne želim da se odvikne od krevetića, toga me najviše strah jer muž+on u krevetu od 160=skršena mama. Danas sam odspavala sat ipo dulje, a muž se digao s njim tako da se nadam boljem treningu noćas 😄
    Ja sam uvela rižine pahuljice, ali rijetko dajem jer sam usred uvođenja pročitala za taj arsen. U nekoj knjižici za dohranu se savjetovala riža za početak. Počeli smo s dva obroka tako da mi malo fali ideja za doručak. Nije neki izbor voća u ovo doba, a od žitarica smo uveli te rižine, pirov griz i palentu. Što vaši doručkuju? Imam neke smrznute šljive pa se mislim to sutra krenuti. 

👦🏻 37
    👩🏻 37
    👶🏻 4

Lumile
    20. Veljača 2022. 21:19

Ja bi rekla da sve to ovisi od djeteta do djeteta, mislim na spavanje. Moja najstarija perfekt spava cijelu noć od 1.rođendana otprilike, srednja od 3 i pol godine se budi i dandanas i dođe kod nas u krevet, jer je maza. A ova najmanja spava kako kad, al uglavnom po 3, 4 sata, i budi se više da se pomazi, nego da jede... jbg, ja sam više tip koji će ponuditi da sisa,  nego da nosam i ljuljuškam...ovo mi nekako lakše 🤭🤭🤭🤭🤭🤭

Mamasita1407
    20. Veljača 2022. 21:25

Curke samo da kao padobranac kažem da na mall.hr još danas imate 30%, između ostalog i na pelene, mi taman uzeli 2 paleta pampersica i 200 kn nas izašao popust! Dobar ulov :) pa ako vam trebaju pelene da si stignete naručiti! 

Orhideja1
    20. Veljača 2022. 21:47

Ja sam odavno popustila po pitanju spavanja u krevetiću, čak ne zbog njegovog lošeg spavanja, nego sam ja loše spavala kad mi je on daleko, svako malo bi ja škicala. Znate koliko daleko🤦‍♀️...... u krevetiću koji je spojen s našim krevetom, znači ni pola metra🤦‍♀️, pa spavanje izgleda ovako: muž na svojoj strani kreveta, malac na mojoj,  meni glava i trup u kinderbetu, a noge na krevetu🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️ i znate što ja sam baš naspavana. E ako sam se sad urekla, a dva dana ništa ne pišem na temu spavanja samo da mi se ne obije o glavu. On čim se malo meškolji ja mu uvalim cicu samo da se ne probudi, povuče jednom-dva put i spava dalje i on i ja😊
    Mateja…. Dobrodošle kući, pročitala sam vaš povratak i slikicu vidjela i moram prokomentirati kako nam bebači imaju istu kosu, koliko sam uočila 😍

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

matea1989
    20. Veljača 2022. 21:49

Lullaby

Moj bi najradije sa mnom spavao i baš bolje spava kad je uz mene. Zadnje dvi noći je pola noći s nama spavao, ali nadam se da ću ovu noć biti odmornija i ubacivati ga u krevetić. Baš mi se nakupilo i nisam imala snage, zaspemo oboje jedno uz drugo. Ne želim da se odvikne od krevetića, toga me najviše strah jer muž+on u krevetu od 160=skršena mama. Danas sam odspavala sat ipo dulje, a muž se digao s njim tako da se nadam boljem treningu noćas 😄
    Ja sam uvela rižine pahuljice, ali rijetko dajem jer sam usred uvođenja pročitala za taj arsen. U nekoj knjižici za dohranu se savjetovala riža za početak. Počeli smo s dva obroka tako da mi malo fali ideja za doručak. Nije neki izbor voća u ovo doba, a od žitarica smo uveli te rižine, pirov griz i palentu. Što vaši doručkuju? Imam neke smrznute šljive pa se mislim to sutra krenuti.

Da se nadovežem na doručak, i nama je to muka, uglavnom se vrtimo jabuka, banana, kruška u kombinaciji sa žitaricama i ubacim suhu šljivu ili datulju i nekad avokado s bananom...  A iskreno nekad joj dam i kupovnu kašicu sa marelicom i breskvom (one iz vrećice, pazim da je 100% voće) čisto da malo promijenim. Imamo smrznutih višanja pa sam planirala i to i uzeti još neko bobičasto voće čisto radi raznolikosti... I orašide imam u planu ali nikako se odvažit...

chiAn
    20. Veljača 2022. 22:10

Voće koje sam do sada uvela i ugl kombiniram za dorucak uz žitarice....jabuka, kruška, banana, suha šljiva, marelica, mango...
    Žitarice...pir, proso, palenta, griz, zobene, amarant, kus kus...

mara5
    20. Veljača 2022. 23:42

Jabuka i palenta 🤤🤤🤤🤤 dans sam u tu kombinaciju uvalila bananu ali i dalje nije oduševljen. Zato je tata smazao sve 😂 inače nismo uveli ručak, ali budući da doručak opet nije nikako prošao ponudila sam mu za ručak brokulu i mrkvu u komadima i super je pojeo. Uzme cvjetić brokule stisne on izleti iz šakice 😂
    Jabuka i tikva  (hokaido ili butternut) i malo maslinovog ulja 🤤🤤 tad još nismo stavljali žitarice.
    Batat  je odličan meni u svim kombinacijama, i kad se zblenda nije tak ljepljiv kao obični bijeli krumpir.

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI