Btw Bjornica je uvijek tu, al se bojim da je beba zavaljena pogotovo nakon onog aspiriranja mlijekom, huh me ponovilo se.
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Tweety, vidiš zanimljivo to za dojenje i zubice. Nisam na to nigdje naišla. Ali evo, probala sam i prije spavanja i opet vrišti. Malo popapa, vrišti i trpa rukice i nogice u usta. Ne znam. Ali dobro, kombiniramo dojenje i ad od početka skoro, zadovoljna sam. Nisam mislila da ću niti mjesec dana uspijeti tako, pa smatram 7mjeseci uspjehom. 🥳
Bela, ako te tješi ni moja nije baš aktivna, okreće se kao i tvoja, diže guzu i to je to. Danas sam primjetila da se malo rukama počela povlačiti, kao vojničko puzanje. Ali zato brbljaaaa, presmiješna je!
Muž, isto kao kod vas, neka me zivcira, nekad je najbolji. Danas me npr zivcira 😅
Ajme cure vi se raspisale, a ja u haosu. Uglavnom puno vremena mi odlazi na spremanje svega, ručka, njoj hrane, kuće, Iskre, sebe za trening. Iris je postala mala zvijer koja nema mira nikako. Znači sve hoće, odjednom i odmah. Gdje god je spustim u sekundi se okrene nekoliko puta, pa se ljuti što ne može dalje, hoće da puže, haos.
Ja treniram i srećna sam, mišići mi se vraćaju i osjećam se bolje.
Muž i ja smo ok (ne zato što je on super nego jer je druga beba) 😁😁🤷🏼♀️
Znam šta očekivati i ja kad idem na trening podojim Iris i ono, nema me 2 sata, I DON'T CARE 🤷🏼♀️
Snađi se kako znaš, ja sam sa njom cijeli dan, a i sa obe sam bila cijelo ljeto i biću i naredno ljeto sama sa njih dvije i uz to još i raditi, AMIN 🤷🏼♀️
Moj savjet, nađite vrijeme za sebe, hitno i neophodno je, jer srećna mama = srećna beba.
Da ne dojim, iskreno, mnogo češće bih imala vrijeme za sebe. Ili bar da ona hoće nešto osim sike.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Lulu.lu- e bas zato i volim ovaj forum jer mi dokaze da nisu sve bebice jednake pa se zato niti puno ne sekiram. Svaka ima svoj ritam. Moja je mala guzlica sa 9 kg pa nije ni cudno da ona to sve pomalo. Vidi se da je napola dalmatinka 😂🙈
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Hahah Sassy mislim da ce tako meni sutra bit, treba mi doc dostava. 😂
Eeee moj muz puz misli da ja ne cijenim sta on napravi jer mu ne govorim to dovoljno 😂 ajde da budem iskrena uzme on nju, nosi, uspava, al ne necu ti se zahvaljivat nit te tapsat po ramenu jer je tvoje dijete i tako i treba. A s druge strane pogotovo necu jer ima toliko trenutaka kad je ona budna i hoce interakciju s njim ili nama a on bulji u mobitel da ”iskljuci mozak”. Iskljuci mozak kad i ja - navecer kad malena zaspe.
Orhideja sve si fino rekla. I tako i moja isto, cim dodjemo do rukava gooootooovooo ori se. A nema ona piskutavi glasic, to se cuje 😂
Sassy daj uslikaj zdjelice, trazim inspiraciju 😁
Moji prijatelji u SWE dobili curicu tako da sam ja isla popodne u soping kupit pokloncic. Na kraju sam uzela stvari u Pepca jer mi se svidja njihova robica a i u mom selu nema vele izbora 🙈 ima jos Idex al ne znam jel samo meni njihova robica slatka ali ne izgleda uopce prakticno.
moram se naviknit na ime maloj, nisam prije cula, Hedvig joj je ime 😅 (da, curica je).
Luluaaa okej, ja sam prokomentirala jer sam mislila da si sad uvela dohranu radi ovoga, sori 🙈
Mila je danas pocela sa ”amamamaamamam, babababababa, mamamamama”. Preslatko. E i sto me sokiralo je da se u jednom trenu digla na jedno koljeno. Skoro pa na sve 4. Bas me iznenadi svakim danom. Ne znam leti mi ovo vrijeme.
E i komentari za okretanje itd - mislim da sam negdje procitala da inace decki sporije malo :)
Dečki=muško=njima je cijeli život sporiji 🤦♀️
Moram nadodat.....
Muško, to ode na wc, provede tamo 20 minuta, naravno mobitel je obavezno sa njim, izađe i kažem mu da bude malo sa malim dok ja nešto obavim, on tad hitno žuri jer već kasni. E to je situacija u životu kada su brži i kada ga trpam u top i upozravam da nestane dok je još živ.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Tweetyca isto tako moj, krene nesto po kuci napravi pauzipa kad treba pricuvat malu na 3 min, mora on za komp.
Evo slikice, od svakog branda po nesto, twistshake je kad krenemo finder food, kupila sam ranije jer je na to snizenje 25% u baby centru u bih: https://ibb.co/8Y2mYZM
Kupila sam i ove posudice koje idu na avent izdajalicu da mogu skladistit mlijeko i mijesat s kasicama. Djelovalo mi je prakticno vidjet cu hocul koristit (ja rucno nista ne mogu izdojit, samo s izdajalicom). Posudice su iz dm.
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Matea stigla lova, drugi dio!
Orhideja tih 20 min bi ja prije rekla 40 min bar! Moj kad ode u wc ja zaboravim da je on doma.
Uzme on tu itamo Saru i zabavi se s njom al sada mu nema izvlakuša jer ga se Hana dočepa i ne pušta 🤣 pa dio dana provede u igri s njom.
Hmmm Hedvig, nije li neka ptica u filmu il crtiću tog imena, tako mi nešto poznato.
Ja sad skoro imam 2 babnje pa planiram uzeti te setove za dohranu.
url=https://lilypie.com]
Ma svega toga ima, vidjet cemo kad krenemo koristit sta se isplatilo uzet :) mislim da moja beba jedva ceka, s 5mj i 3 sedmice imamo kontrolu za fontanelu i pitat cu dr da pocnemo odmah s dohranom ;) da ne cekamo bas punih 6. Moram da se savjetujem oko dohrane jer bebo kaki svakih 5-6 nekad i 8 dana :/
Onaj pdf sto je neko kupio - hvala mu! Predobro je.
.
Bitno pitanje i brzo mi odg treba ako neko zna: idem zub popravit i planirala sam uzet anesteziju, do sad mi nije trebala, da li mogu dojit odmah poslije il treba proci neko vrijeme? Koje su preporuke. Dr kaze da je kompatibilno s dojenjem?
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Ma svega toga ima, vidjet cemo kad krenemo koristit sta se isplatilo uzet :) mislim da moja beba jedva ceka, s 5mj i 3 sedmice imamo kontrolu za fontanelu i pitat cu dr da pocnemo odmah s dohranom ;) da ne cekamo bas punih 6. Moram da se savjetujem oko dohrane jer bebo kaki svakih 5-6 nekad i 8 dana :/
Onaj pdf sto je neko kupio - hvala mu! Predobro je.
.
Bitno pitanje i brzo mi odg treba ako neko zna: idem zub popravit i planirala sam uzet anesteziju, do sad mi nije trebala, da li mogu dojit odmah poslije il treba proci neko vrijeme? Koje su preporuke. Dr kaze da je kompatibilno s dojenjem?
Reci zubaru da dojiš, mislim da postoji nešto i za dojilje ili se korigira doza
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Rekao je on meni kao moze s dojenjem al opet me zanima dal je pametnije da ne dojim odmah...
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Sortiraj odgovore
Najstariji