Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara5
    19. Siječanj 2022. 20:07

ChiAn držite se! 💪

Da i ja bi termosicu za hranu. Ako netko ima preporuku neka piše

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

chiAn
    19. Siječanj 2022. 20:54

Passiflora

Napisala sam cijeli roman i onda ga obrisala 🤦‍♀️ nisam ulovila nijednu slikicu, nazalost 😥
    Moze li i meni netko poslati pdf na passiflora.zagreb@gmail.com?
    Hvala 🙂

Poslano 🤗

url=https://lilypie.com]

mara5
    19. Siječanj 2022. 21:48

Kako vi uspavljujete svoju djecu, jel zaista rutina mora baš baš biti ista da bi on kao prihvatio spavati 🙄

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Passiflora
    19. Siječanj 2022. 22:01

chiAn

Passiflora

Napisala sam cijeli roman i onda ga obrisala 🤦‍♀️ nisam ulovila nijednu slikicu, nazalost 😥
    Moze li i meni netko poslati pdf na passiflora.zagreb@gmail.com?
    Hvala 🙂

Poslano 🤗

Hvala ♥️
    Što se tiče uspavljivanja, meni svaki dan pali nešto drugo pa uopće nisam kompetentna po tom pitanju..
    Odslušala sam radionicu o spavanju i baš se zbedirala jer neke stvari nismo dobro radili i sad nam se to (valjda) obija o glavu.. ali nama je beba imala takve grčeve i svaki dan/noć su bili nepredvidivi i priča za sebe da nismo ni mogli neku rutinu uspostaviti..

Bela23
    19. Siječanj 2022. 22:24

Sto se tice spavanja mi nemamo neku nvcr posebnu rutinu, nego standardno, presvlacenje pelene, pidzama, idemo u sobu, dojenje, spavanje i tako iz dana u dan.  Sto se tice uspavljivanja nama je fen must have i moja cura voli da joj drzim ruku na obrazu i ona mene uhvati za ruku i tako se umiri i zaspe i preko dana i nvcr.
    .
    Termosica mi imamo od Liewood-a, ja sam zadovoljna.  Zadrzava toplinu skroz ok. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Passiflora
    19. Siječanj 2022. 22:34

tweetyca

radionicu o spavanju? Podijeli molim te! Moja navecer lijepo zaspe sama ali preko dana koma.. hoce se nunat

Ne znam koliko vam je poznato, ali Klubko organizira takve radionice.. od baby handlinga, kako umiriti plač i sl. Radionice se plaćaju i onda tamo možete postavljati pitanja, budu dosta korisne..

Lullaby
    19. Siječanj 2022. 22:40

Ja sam kupila nuvita termosicu, ali nisam još koristila. Posudice tj tanjur plitki, zdjelicu, čašicu i žličicu imam Lassig komplet. Žličice koje reagiraju na temperaturu imam dm i one su mi super za vodu davati jer baš srkne s nje 😄 Za hranjenje koristimo tomee tippee silikonske. Mislim da su one najbolje ako ga bole zubići da ga ne povrijedim. Ovaj komplet ispod ima kao onu traku da ne kliže pa ne znam oću li još uzimatu baš onaj silikonski tanjur za finger food nekakav. Imamo i sisač i dam mu jabuku skuhanu, ali zadnje dane baš ne želi.
    Nama idu kašice ok. Skuham npr jednu krušku i skoro sve pojede. Nisam baš mjerila zadnje dane koliko g ima u kašici i koliko bi trebao pojesti. Uvodimo sad krušku, to nam je 6. namirnica.
    Spavanje...zadnje dvi noći cca 8 buđenja. Znači mrtva sam. Evo sad je zaspao malo prije 9 i nije se budio iako se budi odma posli i moram ga pronunati minut. Uspavljivanje nakon temp opet svakako, malo na cicu, malo ležanje na krevetu, malo nunanje...danas sam popodne bila krepana, on nikako da spava, ubacila sam ga u krevetić i mislim da sam prije njega zaspala na svom 😂  Nakon sat ipo plače. Ja još navila alarm da skuham ručak, ništa nisam čula 😂

Mallla
    19. Siječanj 2022. 23:28

Danas sam bila na prijevremenom pregledu kod svoje gin. Imala sam neki smeđi iscjedak pa sam tražila da me primi prije. Uglavnom sve je ok, srce kuca junački, sve na svom mistu. Dobila sam progesteron za piti do iduceg pregleda, pa evo da vam javim da mi je pao kamen sa srca.
    Dodatno danas je Sara bila na sistematskom i primila boc boc i to je proslo skroz ok. Dr. Ju je pohvalila kako sve prati i kako je taman čvrsta kako treba biti. Kilažom je i dalje donja granica al sve u  njenom dosadasnjem tempu, ima 6880g, jos mrva i uduplala porođajnu (manekenka). Opseg glave kaže 42.5 cm. E sad dužinu ja sam čula 69cm al meni se ona čini veća od toga po tobi i po sjedalici, al sutra cu je bas izmjerit da vidim.
    Inace spavanje nam je i dalje skroz ok, a isto mozgam o drugom krutom obroku i to mi je baš malo tlaka, al evo još koji dan pa cemo i u tu avanturu.
    Vidim da sve ovo drugo manje vise svi prolazimo isto, nekad dan bolji, nekad gori tu je to.
    A cura se danas potpuno posjela i sad joj je to hit, stalno sjeda i onda se ponasa kao da se ne zna izbavit iz tog položaja. A ona dva gornja zuba izbijaju valjda vec mj dana i nikako izac van konkretno.

Hedwig.Z
    19. Siječanj 2022. 23:47

Chian, uufff drži se i vjerujem da će sve biti ok sa tatom i svima 🙏 meni sogorica ima koronu ali ful blage simptome. A moj brat i twinsi ništa, a stalno su skupa, spavaju svi skupa.
    Spavanje - navečer baš imamo rutinu, presvlačenje, papanje, onda ju stavim u vreću i čitamo priču. Na to se uvijek baš lijepo smiri, malo se smije. Gasimo svjetlo i nakon par minuta spava. Ali zato po danu... Nikako ako nije u rukama. I danas popodne sam probala u krevetiću ali ništa.
    Mallla, ja sam pila Duphaston do 12 tjedna, taj smeđi iscjedak mi je prestao nakon dva tri dana, stvarno brzo. I wooww, super za Saru i posjedanje. 🥳

sassy
    19. Siječanj 2022. 23:58

ChiAn nadam se da ce tvoji brzo odbolovati koronu s blazim simptomima, a tata da ne uhvati 💕
    Spavanje kako kad zaista, fail smo sto se tice toga, nacini uspavljivanja se mijenjaju kao i vrijeme kolko god se trudils imat rutinu, vecinom je nunanje.
    Mallla ja sam skoro cijelu trudnocu pila progesteron, na pocetku sam imala smedjarenje (vise sedmica nekako nikako nije stajalo) i cak sam primala progesteron injekcije. Dr mi je takodjer u tom periodu rekla da vise mirujem i ne dizem tesko jer se bojala da je hematom bio pa da se ne bi novi stvarali naprezanjem. Uglavnom sve se dobro zavrsilo kao sto vidis 😊 

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.