Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Magdalena2002
    19. Siječanj 2022. 16:49

Bojana- ako te tješi, nama će uskoro biti 2 mjeseca što smo krenule sa dohranom, kuham većinom i bacam. Povrtne kašice pojede jedva 2,3 žličice, voćne malo više, ali u kupovnima se davi (voli ih!) Za tjedan dana ću joj uvoditi i drugi obrok, tako da će doručak biti voćni, ručak povrtni, mene je sve strah kako će to biti... Ali, nema predaje 🙏
    Ana.b- meni je za posjedanje za Magdalenu  tako rekla pedijatrica. I počela sam raditi tako, mogu ti reći da se mjesec dana nakon toga posjela, pa propuzala. I tako radim sa Veronikom, ona je već sad čvrsta, u tjedan dana se vidi promjena. Ne sjedi ona dugo, ali samo da jača trup malo.
    Bila nam je patronažna, Veronika je u tjedan dana dobila 140 g, ja sam super zadovoljna. Sad idemo na kontrolu u petak kod pedijatra, pa da vidimo što on kaže (njegove savjete nisam slusala) i hoće li ju cijepiti.
    Btw.Veronika od prošlog petka ima kao neki osip na trupu, više na leđima nego na trbuhu, mali pristići koji se pojave pa nestanu. Mislila sam da je do luka koji je bio u kašici, no nisam ga više davala, a oni ne nestaju. I to moram pitati pedijatra...
    Kako se manifestira alergija na namirnicu? Po meni, ne bi toliko dugo trajala? Mislim da je u pitanju nešto drugo...

👨‍👩‍👧‍👧👭

chiAn
    19. Siječanj 2022. 17:57

Bokić cure...evo i mene...sad sam na brzinu pročitala zadnjih nekoliko stranica...i zaključila da smo svi više manje u istim problemima...
    Nekad bude sve super i pomislim si to je to...imamo ritam...onda odjednom kao da me netko udario po glavi i okrenuo naopako...sve se smrda...da više ne znam kad jede, kad spava, kakav ritam ima...
    Pa si mislim da nemam pojma o ničemu i da ništa ne radim dobro...😫
    Netko je napisao šta će biti kad uvede drugi obrok...e pa bit će gotovo ne izlaženje iz kuhinje...
    Tj kuhinja i spavaća soba samo...
    Kod mojih još situacija da su mi mama i sestra pozitivne na koronu...mami je loše, sestri ne...
    A tata mi se liječi od raka i prima kemoterapije svaka 2 tjedna...pa njega pokušavamo sačuvati da se ne zarazi jer je vrlo slab...
    Tako da ja ovih dana kuham i za njih...
    Ne znam di gonim...
    Rita je već počela sranja raditi po kući...čim ju malo ne vidim to ide prema utičnicama, zaglavi negdje između stolica, grize tenisice, papuče...sve što ne smije...
    Zubi još nema, a slini i trpa sve što stigne...
    .
    O sređivanju neću...samo ću reći, kosu nisam oprala 11 dana...kad idem u trgovinu, zahvalna sam na maski i naočalama...i molim se da ne sretnem nekog poznatog 🙄🙄
    .
    Što se tiče ovih zdjelica za hranu i to...
    Jarane, kad je ona gladna, a ovo nikako da se skuha, pa kad se napokon skuha, brzo to rasporedim po velikom plitkom tanjuru da se što prije ohladi...tako da zdjelice koristim samo da ostatke ostavim kao za poslije, a uglavnom nikad ne jede to poslije pa samo bacim...sreća da nisam ulagala u to posuđe nego dobila 2 zdjelica sa poklopcem...
    Jedino u što bih uložila i moram kupiti je termosica za hranu...
    .
    Tweetyce, hvala na onom postu o dojenju kao painkilleru jer sam već bila luda od noćnog sisanja odjednom...umjesto da smanji mi odjednom na 6 sisanja noću 😫😫
    Sad mi je bar jasno...
    I Mila ti je preslatka...znam koliko su slatke te sarmice 😍😍 ja bih svoju od izgrizla od te preslatkoće debele 😁

url=https://lilypie.com]

• Passiflora
    19. Siječanj 2022. 19:56

Napisala sam cijeli roman i onda ga obrisala 🤦‍♀️ nisam ulovila nijednu slikicu, nazalost 😥
    Moze li i meni netko poslati pdf na passiflora.zagreb@gmail.com?
    Hvala 🙂

mara5
    19. Siječanj 2022. 20:07

ChiAn držite se! 💪

Da i ja bi termosicu za hranu. Ako netko ima preporuku neka piše

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

chiAn
    19. Siječanj 2022. 20:54

Passiflora

Napisala sam cijeli roman i onda ga obrisala 🤦‍♀️ nisam ulovila nijednu slikicu, nazalost 😥
    Hvala 🙂

Poslano 🤗

mara5
    19. Siječanj 2022. 21:48

Kako vi uspavljujete svoju djecu, jel zaista rutina mora baš baš biti ista da bi on kao prihvatio spavati 🙄

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Passiflora
    19. Siječanj 2022. 22:01

chiAn

Passiflora

Hvala 🙂

Poslano 🤗

Hvala ♥️
    Što se tiče uspavljivanja, meni svaki dan pali nešto drugo pa uopće nisam kompetentna po tom pitanju..
    Odslušala sam radionicu o spavanju i baš se zbedirala jer neke stvari nismo dobro radili i sad nam se to (valjda) obija o glavu.. ali nama je beba imala takve grčeve i svaki dan/noć su bili nepredvidivi i priča za sebe da nismo ni mogli neku rutinu uspostaviti..

Bela23
    19. Siječanj 2022. 22:24

Sto se tice spavanja mi nemamo neku nvcr posebnu rutinu, nego standardno, presvlacenje pelene, pidzama, idemo u sobu, dojenje, spavanje i tako iz dana u dan.  Sto se tice uspavljivanja nama je fen must have i moja cura voli da joj drzim ruku na obrazu i ona mene uhvati za ruku i tako se umiri i zaspe i preko dana i nvcr.
    .
    Termosica mi imamo od Liewood-a, ja sam zadovoljna.  Zadrzava toplinu skroz ok. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Passiflora
    19. Siječanj 2022. 22:34

tweetyca

radionicu o spavanju? Podijeli molim te! Moja navecer lijepo zaspe sama ali preko dana koma.. hoce se nunat

Ne znam koliko vam je poznato, ali Klubko organizira takve radionice.. od baby handlinga, kako umiriti plač i sl. Radionice se plaćaju i onda tamo možete postavljati pitanja, budu dosta korisne..

Lullaby
    19. Siječanj 2022. 22:40

Ja sam kupila nuvita termosicu, ali nisam još koristila. Posudice tj tanjur plitki, zdjelicu, čašicu i žličicu imam Lassig komplet. Žličice koje reagiraju na temperaturu imam dm i one su mi super za vodu davati jer baš srkne s nje 😄 Za hranjenje koristimo tomee tippee silikonske. Mislim da su one najbolje ako ga bole zubići da ga ne povrijedim. Ovaj komplet ispod ima kao onu traku da ne kliže pa ne znam oću li još uzimatu baš onaj silikonski tanjur za finger food nekakav. Imamo i sisač i dam mu jabuku skuhanu, ali zadnje dane baš ne želi.
    Nama idu kašice ok. Skuham npr jednu krušku i skoro sve pojede. Nisam baš mjerila zadnje dane koliko g ima u kašici i koliko bi trebao pojesti. Uvodimo sad krušku, to nam je 6. namirnica.
    Spavanje...zadnje dvi noći cca 8 buđenja. Znači mrtva sam. Evo sad je zaspao malo prije 9 i nije se budio iako se budi odma posli i moram ga pronunati minut. Uspavljivanje nakon temp opet svakako, malo na cicu, malo ležanje na krevetu, malo nunanje...danas sam popodne bila krepana, on nikako da spava, ubacila sam ga u krevetić i mislim da sam prije njega zaspala na svom 😂  Nakon sat ipo plače. Ja još navila alarm da skuham ručak, ništa nisam čula 😂

👦🏻 37
    👩🏻 37
    👶🏻 4

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI