Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Passiflora
    16. Siječanj 2022. 15:51

Ima li koja bebu da puze, al unatrag?
    Mogu li joj ja kako olaksati to puzanje i posjedanje? 🙂

Lullaby
    16. Siječanj 2022. 22:25

Hvala cure 🤗 Meni je trip trap super, ali ja sam u malom stanu + skup je. Uzeli smo Peg Perego prima pappa follow me i super mi je jer se sklopi. Još nismo u hranilici nego u ležaljci jer je povišenija. Za sada smo uveli tikvicu, bundevu, jabuku, mrkvu. Sutra krećemo dalje. Temperatura nam je prošla. Jeste vi uvodile krumpir ili ćete to kasnije? Kupila sam neki bio krumpir u plodinama baš da vidim kakav je. Nekako sam mislila da prvi mjesec idemo s jednom namirnicom, pa posli miksamo iako bi uz rižine pahuljice i te stvari išlo neko voće. Zadnje dane sam mu davala samo malo čisto da ne izgubimo naviku, a onda bi ga još dojila. Ova nas je temperatura malo zezla sa spavanjem jer je češće spavao, kasnije išao spavati i još je s nama spavao u krevetu. Sad nas trebam vratiti u normalan ritam 😬

Orhideja1
    17. Siječanj 2022. 13:00

Lullaby… Sućut na gubitku😔
    Hranilice…. Mi smo dobilo freeon sven, ima tri položaja i čini se sasvim ok, trenutno ju rjetko koristimo, jedino bi joj ja dodala kotačiće na sve nogice ima samo zadnje.
    Motorika…. Negativni, ja sam djelomično kao tvoj muž, bojim se da ne bih nešto zanemarila, a s druge strane svakako ne želim ništa požurivati, kad sjedne sjest će, kad propuže propuzat će i ako će itd.
    Dohrana… I s tim sam bila u strahu s početka i sad sam baš opuštenija.
    Zaključak…. Kad sam položila vozački opustila sam se tek kad sam shvatila da JA vozim auto, a ne on mene, tako sam i sad sa bebom malo opuštenija kad si mislim da mu neće ništa biti ni od kupovne kašice ni od umočenog prsta u tortu (nije ni stiglo do usta, ali i da ja nebi mu ništa bilo, nije domestos) 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

mara5
    17. Siječanj 2022. 13:24

https://ibb.co/jyPpwqV

Može mala pomoć, jel zaikružujem 1 ili 2? 🤷‍♀️

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Lullaby
    17. Siječanj 2022. 14:13

Koliko kužim tražiš roditeljski dopust. Ja sam tražila roditeljski i muž se odrekao 2 mj svoga izjavom, a tražila sam i produljenje rodiljnog, ali ne znam hoće li biti odobreno pošto je moj Teo rođen u 37 tt, a obično odobravaju 36 tt. Ja sam za svaki slučaj tražila, pa ide na komisiju. Sad čekam da dođu rješenja.
    Uglavnom ja jutros oko 9ipo dala rižine pahuljice s jabukom. Posli malo dojila koju min. I evo još ne želi cicu. Sad je zaspao, pa ćemo viditi posli. Teška nervoza danas. 
    Što se tiče razvoja, moj se još ne okreće s trbuha na leđa i ne posjeda, ali ja se ne sekiram puno oko toga. Doći će. Nisu svi ukalupljeni. Što kaže tweetyca neka malo muž vježba ako misli da treba 😂 Ja sam ful narogušena na te muškarce haha. Sve živo radim s malim i po kući pošto on radi, onda mi dođe on i kaže nemoj biti živčana kad neće spava 😂 Fino sam rekla kad znaš bolje ja ću lagano kroz vrata pa u šetnju, a ti to majstorski odradi sam 😂 

Lullaby
    17. Siječanj 2022. 15:45

Haha kužim te, ali kad se sjetim da on nije odavde mi je baš smiješno 😂 Kod nas ljudi strašno pate za tim, u biti sve za pokazati se. Ja se inače moram sređivati za posao i poslovno oblačiti, pa kad ne radim nemam volje za sređivanje nikako. Stalno sam u trenerci, tajicama, trapericama i patikama. Baš me briga. Mom look 😄 Sredim se jedino ako idemo na neku večeru il nešto. A to je stvarno rijetko u zadnje vrijeme. Mogu reći da mi baš paše otkad ne radim biti ovako ležernija. I koža mi diše napokon. Evo danas kod nas sunce prži, mi šetkamo...ma gušt!

mara5
    17. Siječanj 2022. 17:59

Lullaby hvala.
    .
    Deflamol je super krema za crvenilo.
    .
    Okretanje, okrene se tu i tamo ali ni ja se ne zamaram.doći će to s vremenom.
    .
    Muževi... 😂😅 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    17. Siječanj 2022. 18:07

Lullaby da upravu si ljudi baš pate. 
    Mene u zadnje vrijeme živcira oko mene ima dosta rodilja i svi se trude savršeno izgledat poslije poroda. 
     I tko će se prije oporaviti i ići na kavu. Kako su svi kul i moćni, porod ni da ih dirne. Sve mogu.  Muškarci takvim poruka ma dobivaju dojam da je sve to mačiji kašalj.
    .
    Moj muž je rekao da je meni bilo teško poslije carskog, jedan prijatelje nedavno mu rekao mojoj ženi ništa prala je podove kad je došla iz bolnice.  Rekla sam mu prala je podove jer je glupa i zato jer on to nije obavio ne zato što joj je toliko super. 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Mallla
    17. Siječanj 2022. 19:47

Još bi samo nadodala na ovo vaše ne zaboravite ono " ja sam u trudnoći bila tata, mata, ribala, čistila, radila, na planinu se popela!" Bla bla bla...šta sad žene glume sve ko invalidi....eto samo da vas prosvijetlim ja sam trenutno raspad sistema! Nisam niti za kucu i po kuci kamoli nesto vise.
    Porod me bolio ludilo, trajao kratko al me se čulo....
    I da Tweety treba tvoj M vidit kakva ja izađem 😄🤣 skoro u piđami..

url=https://lilypie.com]

Hedwig.Z
    17. Siječanj 2022. 20:36

Heej curee! Nikako da se javim, evo sad sam uhvatila malo vremena. Z je zaspala u 19h, ja sam na kauču, ne da mi se ništa. Baš me neki umor uhvatio. Imali smo par teških dana, spavanje danju koma, jedva pola sata, srećom noć je dobra. Papanje isto tako, ja mislim da ona u subotu nije jela ništa 🙄 to nam traje od prošlog utorka, ali danas je malo bolje, pa se nadam da je to iza nas. Neki skok, regresija, pun mjesec, blue monday ili što ti ga ja znam 😂
    Niti se ne sjećam što sam pročitala osim zadnje stranice valjda. Ja sam jučer bila kod jedne frendice koja ima curicu od 2ipol godine i sad malu bebu. I ja vam ne mogu opisati kako se ja loše osjećam kao mama kad dođem od nje doma. Stalno govori pa kako Z ne puze još, kako ovo, kako ono. Njezina starija je to tad i tad, sve po ps-u. Znaaam da ju ne trebam slušati ali baš mi nabije komplekse. 🙄
    Joojj a da mene vidite kako idem u šetnje, majko mila, nekad niti ne popravim rep od spavanja. Također radim sve sama, spsolutno nemam ničiju pomoć (kako mi je mama bolesna). A svekrva uvijek čuva malog od svoje kćerke, pa skoro svaki dan 😅 Z nema mjesta. Muž radi po cijele dane, ali ajde barem vikendom imam malo vremena da pocistim na miru 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.