Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Magdalena2002
    15. Siječanj 2022. 17:02

sassy

Lullaby, moje saucesce 💕
    Tweetybas kao sto rekose, sminkat ce se, i mi imamo rodin ugriz i neke vene po celu. Moja beba opet ima jaaaako debele obrve (sad se to mozda jos ne primijeti) al mislim da ce joj bit komplex. Bukvalno jedna pa se racva druga prema oku. Muz ima takve i on cupa 😂 valjda je nece puno zezat kao dijete. Klempave usi, kao sto je vec neko napisao su u modi.
    Dohrana- opet pitam koju hranilicu preporucjete? I da li se isplati uzeti kuhalo tj blender tipa Avent 2u1?
    Bebe s tempdrzite se 🤗

Imam Peg Perego Tatamia,  super je! Masu mogućnosti i položaja ima, bas smo jako zadovoljni. 😀

👨‍👩‍👧‍👧👭

• mihovilcic
    15. Siječanj 2022. 17:46

Poštovanje svim mamama i budućim mamama :)
    Moje ime je Katarina, studentica sam genetike i radim seminarski rad na temu “Hromosomske aberacije”. Shodno tome, radim anketu na tu temu. Zamolila bih sve žene koje su voljne izdvojiti minuticu svog vremena da urade anketu, mnogo bi mi značilo. Hvala unaprijed i srdačan pozdrav <3
    Link za anketu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeFY2ExL5NqC7Y_6dUTrRtEttjepJE9RonIEXV8kmQs1Bm2Dw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Mamasita1407
    15. Siječanj 2022. 21:24

Lullaby moja sucut!  želim vam što bržeeeee ozdravljenje i da brzo vratite snagu 💪😊❤️
    Sassy mi smo od Kinderkrafta Yummy model, obični neutralni bež, zapravo smo htjeli čekati da se posjedne pa neku hranilice sa drvenim nogama, tipa Tixi, ali bilo mi je nezgodno hraniti ga u jajetu ili u krilu jer on to sve razmazuje okolo; ode ja u širinu, zadovoljni smo ful sa ovim Yummy modelom! Ima postolje za noge (bitno), više razina i visina i nema toliko plastike, nije glomazna. 

sassy
    15. Siječanj 2022. 22:10

Kad smo vec kod baby bjorn, jesi li ti Milu Tweetyca vec stavila na srednji nivo? Ukoliko je koristi posto znam da nije fan. Moja beba je jako zavoljela ali vec ima 7kg, trebali bi srednji nivo medjutim jos ne sjedi a taj srednji mi je vise sjedeci, ne znam ...

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

sassy
    16. Siječanj 2022. 00:10

Mojoj ispocetka isto nije bilo zanimljivo dok nije skontala kako da se ljulja i od tad bas voli i sad npr dok je muce zubici najprije se smiri u njoj. Sad mi dobro dodje ako moram skoknut do wc, kuhat nesto ili jesti. Jos uvijek se nije "iskoprcala" iz nje xD nadam se da nece uskoro. A dignula sam joj i ja veceras u srednji level, koje odusevljenje na licu, sad nas malo bolje vidi plus moze vise da se ljulja 😂 trip trap ne mogu da nadjem polovan kod nas, a ne daju mi se pare za nov 🙈

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

mara5
    16. Siječanj 2022. 09:35

I meni je trip trap preskupu 😢 pa sam našla nesto dosta slično https://www.babycenter.hr/freeon-hranilica-lunch-grey-44428-1076736.html

Što vi mislite  o ovoj hranilici?
    .
    Mi smo isto na drugoj razini u bjornici i obožavamo ju.

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Tia12
    16. Siječanj 2022. 10:03

Da se priključimo, mi smo isto gledali tripp trapp pa se na kraju odlučili za Bio drvo, samo ne znam još 100% jel odgovaraju tripp trappovi nastavci na nju. Baš sam čitala, netko kaže da odgovaraju, netko kaže da ne 100% 
    Ja sam uzela Tomme Tippe kuhalo ponovno od poznanika  i meni je to super stvar, osobito dok on još ne jede sve što mi jedemo, poslije ćemo ga proslijediti dalje ili ostaviti za drugu bebu  

Tia12
    16. Siječanj 2022. 10:04

Ne ponovno nego polovno 

sassy
    16. Siječanj 2022. 14:00

tweetyca

Dobro juutro!
    Mara5 meni to izgleda isto 😁
    Tia mislim da ti nastavci ne pasu, bar koliko sam ja citala.
    .
    Sad cete mi rec da sam luda, ali da li sve bebe imaju isti glasic? Ja ne znam da li mene pucaju hormoni ili puni mjesec ili sta, al ja zabrijavam da moje dijete ima dubok hrapav glas, jer nema onaj tipicni djecji glasic. To mi je i frendica rekla koja ima malog 1mj starijeg. E sad zasto me to muci… zato sto od muza prva rodica ima bas jaku govornu manu, zvuci kao da netko ko je gluhonijem prica. Oni su se navikli i njima nije neki problem ali..

Tweetyca kod moje drugarice mala (mladja 15 dana od moje) ima jako hrapav i dubok glas :) od muzeve rodice djevojcica kao beba je imala hrapav dubok glas a sad kad ima 3 god (a i prije je) pretvorio se u onaj njezno glasic. To se mijenja koliko vidim, ne bih se brinula :) 

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• Passiflora
    16. Siječanj 2022. 15:50

Tripp trapp hranilica s newborn nastavkom trenutno
    Tommee tippee kuhalo

Ja sam prvo kuhala na pari, ali me zivcirao nered i uzela kuhalo, ispalo me oko 600 kn na abrakadabri
    Tripp trapp ne zauzima puno mjesta, super nam je

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.