Chian bome Rite dobra je!!
Mallla kad ti je termin? 😄
Evo i nas, put natrag je prosao puno bolje nego put gore 😀
https://ibb.co/3v5LzfW
A sta je slatka ❤ prsti u usta i pomalo 😘
url=https://lilypie.com]
Ma ne mogu se požalit na njih dvije, Hana ide u vrtić, pa nekad kod bake, odigra igricu ili pogleda crtić, boja, igra se nađe ona sebi zanimaciju kod nje izmori samo 1000 pitanja, želje sa se ja igram s njom što je meni 😳 i to da mi hoće pomagat a samo zamislite kako to pomaganje izgleda. A Sara je ukupno dobra beba oko nje nema puno nekog posla, jedino kad ne može zaspat uslijedi nosanje ili da se ja borim da ne zaspem prije nje. Najviše me trudnoća iscrpljuje jer sam turbo bezvoljna i stalno mi je mučno i to mi crpi svu volju i energiju do mjere da mi se iz kuće ne da izać. Saru iskoristim za spavanac, kad ona zaspe zaspem i ja jedino tako uspijem funkcionirat.
Javi n sutra obavezno sta kaze dr. Al vjerujwm da ce sve rec tip top.
Hej Mallla pregled ti je na moj rođendan 🥰🥰🥰
Suuuper 😊
Tweety super za put, biće to svaki put sve bolje 🤗tako i kod nas😁 prsti u ustima stalno 🤗 slatkoća ♥️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
https://ibb.co/KwWT8FB 😅
Izgleda svi smo u istoj fazi 😅
Najbolja stvar je kad ga uvalim u piđamu a ne može nikako doći do stopala
🙅♀️30, 🙋♂️29
Tweetice ma ništa, nadam se da ćeš biti zadovoljna i da će proći super, čekamo povratnu informaciju. 💗
Lucky vjerujem da ti nije lako, polako uhvatit ćeš več ritam i naći vremena za sebe, nadam se skoro jer znam koliko je to važno. Jesmo mame, ali smo živa bića, možda možemo zaboraviti život od prije ali možemo ukrasti koji momenat sigurno. 💗 Ovdi si uvik dobrodošla. 💗
Mi smo izgleda skupili koronu. Odnosno muž i Rita, nadam se da će proći što prije i sa što manje popratnih simptoma. Riti je počelo sa začepljenim nosićem u nedjelju, jučer suhi kašalj i danas baš mokri kašalj, čekamo pedijatricu da nam na mail odgovori. Barem nema temperature. A do tada inhalator i usisivač na sred kuće 🤷
Lucky ništa ne brini, samo se javljaj kad uspiješ. Ovo nam je svima razonoda a ne obaveza 😁😁😁
Ne mogu ni zamisliti svoje obaveze kad priđe ljeto, muž ode, a ja ostanem sama sa njih dvije i poslom od kuće 🙈🙈😁😁🤣🤣 biće veselo, već osjećam.
Za kolica ne bih znala, sa Iskrom sam koristila 3 u 1 do godine i nakon toga hodanje jer se nije htjela voziti nakon što je prohodala. Tako će i sad biti, pretpostavljam. Ako se bude htjela voziti nakon prohodavanja i ova mi budu previše uzeću najobičnija kišobran kolica 🤷🏼♀️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Negativ taj tvoj raspored mi se čini dobar, i isto tako sam radila a i planiram opet. Između 2 obroka bih imala jedan mliječni (moram jer bi mi sise eksplodirale toliko sati bez podoja).
Ja sam to nekako više po osjećaju, a kad dijete krene u jaslice (poslije godine) uglavnom mu je već sve uvedeno i jede skoro sve.
Ne znam kad ti kreće, ali meni je Iskra krenula sa godinu i 5 mjeseci i jela je sve što i druga djeca. Iris će krenuti sa godinu i 3 mjeseca i planiram joj sve uvesti i naviknuti je da jede komadiće i sve kao što će tamo. Zato ne blendamo hranu uopšte, jer je kasnije lakše.
Matea držim fige da vam prođe brzo i bez nekih većih simptoma. I da tebe ne uhvati, da se možeš brinuti o njima 🤷🏼♀️😊
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Moj malac je krenuo u vrtic s godinom i mjesec dana i u nasem vrticu ih sve jaslicare (kikace od 1-3 godine) isto tretiraju, odnosno dobivaju istu hranu. Nema miksanja, tako da su to sve komadici i meso naravno narezano, ali nema kasica. Moj mali kad je krenuo u vrtic je imao samo jedinice i dvojke i sjecam se da mi je bio sok kad mi je teta rekla da im on daju cetvrtinu jabuke, ja sam bila uvjerena da ce se podaviti, ali eto nije pa valjda znaju sto rade. I uce ih da jedu sami, naravno da ce im teta malo pomoci, ali moraju se uciti samostalno papati.
Tweety čekamo izvještaj o ljepojki!
Bojana nek mi tvoj rođendan donese sreću 😃
Matea drži tr se, da prođe brzo i bez komplikacija, a usisivač na sred kuće je umjesto nove vaze ili tepiha 🤣
Lucky nek se ti nama javiš kad god i koliko god nama je to uvik drago! Sjetimo se mi tebe često! Vjerujwm da ti nije lako al s vremenom ce postati malo laķše!
Negativ ja nisam nikad tako išla već kašica za kašicom (ne sad, prije) nije bilo problema. Al mislim da to odrediš prema sebi i prema bebi kako vam paše. A što se tiče vrtića e to je po meni jedan od razloga zašto ne slijediti kruto pravila razno raznih grupa, grupica i kalendara jer kad ekipa.krene u vrtić nema više prilagidbe njima već šta se ima to se jede. Točno kako je James napisala, pa tom logikom sad kqd smo napunili 6mj kod mene ce ici svaki mjesec novi kruti obrok, uvođenje svega do 1 godine, a nakon godine odmah i kravlje mlijeko ono iz trgovine....doduše obzirom na trudnocu ne moram bas sve odmah odmah al tim nekim tempom cu ici. A i Hana je s godinu dana imala mlijecni obrok ujitro i navecer a sve između kruti obroci i to je tada jela sto i mi bez pretjeranog prilagođavanja. Nadam se da ce tako lako ici i sa Sarom al vidjet cemo 🤷♀️ lako mi pametovat po starim bitkama, a mogle bi mi nove bitke nametnut nova pravila.
E i vrtici obicno imaju na netu objavljene jelovnike tako da mozes tu skicnut vrtic kojeg planiras i vidit sto se jede.
Sortiraj odgovore
Najstariji