Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    matea1989
    22. Srpanj 2021. 12:09

Žene moje kakvo vam je stanje s krvarenjem, meni je ima 4 dana skroz prestalo sve, ali sam stavljala dnevne uloške za svaki slučaj ali bilo bi eventualno malo žutkastog iscjetka i jutros opet krv... Nije više ono smećkasto žućkasto sluzavo kao što je bilo nego baš krv, kao menga, pa me zanima je li moguće da sam već mengu dobila 🤔🤔
    Iskusne mamite kakva su vaša prethodna iskustva?

Aneee
    22. Srpanj 2021. 12:36

matea1989

Žene moje kakvo vam je stanje s krvarenjem, meni je ima 4 dana skroz prestalo sve, ali sam stavljala dnevne uloške za svaki slučaj ali bilo bi eventualno malo žutkastog iscjetka i jutros opet krv… Nije više ono smećkasto žućkasto sluzavo kao što je bilo nego baš krv, kao menga, pa me zanima je li moguće da sam već mengu dobila 🤔🤔
    Iskusne mamite kakva su vaša prethodna iskustva?

Kod mene isto stalo ima par dana...i npr kod velike nužde opet bude baš krv taj dan, a inače samo kao zuckasto...meni su rekli 4 tjedna mora biti nešto...a tek poslije skroz prestaje

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Susika
    22. Srpanj 2021. 13:22

Ana hvala, da bas bi mogla s aplikacijom 😍 i bravo za tezinu🥰 ja isto stalno mislim o tome jel dovoljno jela tak da jedva cekam da prođe koji mjesec da se sve nekako ustabili i da budem mirnija..
    Nekad ponoci se znam probudit i uspanicit da nije slucajno ostala spavat u krevetu s nama pa ju trazim i odahnem kad skuzim da nije

Mallla
    22. Srpanj 2021. 13:25

Kod mene isto stalo i isto bude jod velike nužde ili ako sam previše taj dan nešto radila onda zna biti malo rozo. A ovako je samo žuti iscjedak povremeno. 
    Točno 2mj nakon prvog poroda sam dobila mengu, al sam čula za žene koje su dobile odma nakon što im je stalo krvarenje nakon poroda. Poprati sad dan dva mislim da ces skuzit ako je menga.
    I kad bi dobila koji dan prije i za vrijeme menge mala bi mi bila zivcana na sisi, nije joj se bas sviđalo....

url=https://lilypie.com]

Bojana2017
    22. Srpanj 2021. 14:09

E ja sam dobila bukvalno 3 dana naon prestanka krvarenja prvi put, a krvarila sam skoro 6 sedmica. Sad mi je krvarenje skoro pa stalo, danima nema ništa i baš sam iznenađena, tako da sutra idem na depilaciju jeeeeee.
    I da, ja dojim jer ono za nju biram najbolje je li i sve što treba, ali iskreno jedva čekam prestati jer vidim da i ova mala kao i seka joj, sisala bi non-stop.
    Ajme meni 😉🤦🏼‍♀️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Orhideja1
    22. Srpanj 2021. 14:47

I nama je sinoć bila super noć🙏bez plakanja, ali zato aktivna na drugi način
    Zaspao sinoć oko 21 na cici i nisam ga htjela dirat, ni presvlačit ni piđamu oblačit ništa i super je spavao do 1 sat, onda smo fino papali, presvukli se skinuli i piđamu i frajer nastavio do 3:30, ali onda kad sam ga digla za hranit, on mokar, popustila pelena ili sam ju ja loše zaljepila. U toku presvlačenja se tako još pokakao (i novu pelenu i mene i podlogu) da smo se morali ići kupat.... U 5 zaspali i do 7:30 kada je ponovo popišao bodi i podlogu i mene🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Mallla
    22. Srpanj 2021. 15:00

Orhideja kod vas je bio pravi party 🤣 jaooo pa bas te fini okupao on. Nego mi prelazimo na pelene br 2 jer 1 nam svaku kakicu pusti ili ni je bas ne znam zaljepiti. Al to puštanje se najcesce događa kada su pelene velike ili male...

Orhideja1
    22. Srpanj 2021. 15:04

Krvarenje veće akrivnosti i meni krene ponovno i to jučer baš par ugrušaka.
    Nego kakav je vama osjećaj dole???
    Meni se još uvijek čini kao da je sve natečeno, . Šavovi su mi otpali i opet sam jučer imala epizodu kao da me bole kosti. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Mallla
    22. Srpanj 2021. 15:59

Buduci da nisam šivana dole sam "ko nova" s popriličnim libidom...al čekam strpljivo 6 tjedana da prođe....ovo nije bio slučaj prvi put. Prvi put je libido dugo bio na 0, a dole sam osjećala pritisak pri duljem stajanju na nogama.

Magdalena2002
    22. Srpanj 2021. 16:36

I ja još uvijek krvarim, odnosno imam iscjedak. Ponekad žute boje, ponekad sukrvica. Zna se javiti i koji ugrušak. U svakom slučaju, jedva čekam da staneee, već mi je dosta uložaka...😓😓

👨‍👩‍👧‍👧👭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.