Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    24. Srpanj 2021. 00:52

Probaj mu dati podoj kroz san, u noci i kroz san znaju puno bolje sisati. Treba mu više podoja, 8 je minimum, pa nek bude 15.minuta al nek je pribrojan.
    Slazem se da mu sad sigurno treba vise od 60ml. Ako on pojede 80 neka jede super. Razumijem da on u sat vremena udovoljava raznim svojim potrebama, hranjenje, maženje, umirivanje...siguurno da ne sisa aktivno svih sat vremena ili? Skuzila bi ti da on nema hvat ili da ne guta, ovako sam samo nabacivala ideje sta bi moglo biti.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    24. Srpanj 2021. 00:53

Nasa noc je trenutno ajmee...valjda.sam je 15 puta uspavala spustila i ona budna i nemirna odma odma...a nista cudno kad je cili dan spavala 😳 cini se.da.cemo.nocnu smjenu tuci.

url=https://lilypie.com]

matea1989
    24. Srpanj 2021. 04:51

Mi taman obavili hranjenje i zaspala je, izišla na balkon udahnut malo zraka... Ja uopće nisam do sada vodila evidenciju o tome koliko dugo jede, ali ste me bap zainteresirale, ona jede od 5 do 15 min maksimalno, pa sam se prepala da joj je to malo... Ali ona fino sisa, baš aktivno i napreduje u težini, jučer je prema ovoj kućnoj vagi imala 4700 ( dopuštam odstupanja i u plus i u minus, ali po robici vidim da napreduje) zadovoljna je i dobro spava, pa računam da joj je dovoljno.... Baš ću danas nastaviti sve pratiti na baby+ aplikaciji, nezz ko je spomenuo al zakon je 😆

A pelene mijenjamo za svako hranjenje ( rijetko preskočimo noću) ako se baš uspava i skužim da nije baš ukakana/upiškena i većinu puta bude i popiškena i ukakana ( baš često kaka, bude ono barem malo na peleni) nezz jel to ok... 

matea1989
    24. Srpanj 2021. 06:37

Negativ.Ljubavi

Matea, i ona bude zadovoljna nakon tih 10-ak min, odvojite se bez negodovanja?

Da, imam osjećaj da sisu doživljava kao i bočicu, to je njoj samo izvor hrane... Ona cucla i kad joj je dosta samo izbaci bradavicu, onda joj probam opet staviti i ponekad nastavi još malo... Onda ju dignem podrignuti, presvučem je i ponudim joj još malo sisu... Nekad prihvati još, nekad ne, ali tipa i kad prihvati to bude možda 3 minute maksimalno da sisa i neće više... Radije uzme dudu i mazimo se ovako... 

Aneee
    24. Srpanj 2021. 06:48

Da ja sam spomenula tu aplikaciju 😄
    Meni je isto odlična, unosim podoje i pelene...njegovu i svoju kilazu haha
    Najbolje mi ovo oko podoja jer se ne moram misliti koja je sisa bila već i koja je sad na redu 🤣
    I isto si u toj app možete uključiti ako dojite i onda svaki dan dobijete jednu motivirajuću poruku 🥰

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    24. Srpanj 2021. 06:51

Aime ja svog bas teško odvajam od sise...on bi sad stalno na sisi bio 🤦🏼‍♀️ blago vama kad ih uspijete tako odvojiti...ja vidim da je nakon 10 max 15min gotov ali on ne pušta sisu nego je onak cucla i spava i ako slučajno ispadne iz usta odmah je opet traži i ako mu nedam otvara oči nekad place...ali ne želim da se nauči na to...pa nećemo citav dan da mi bude na sisi 🤦🏼‍♀️

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bojana2017
    24. Srpanj 2021. 07:47

Jutro cure 😀 😀 😀
    Kod nas je noć bila dobra. U 10 zaspala na meni, nakon što se dobro iskakala, pa sam je spustila na krevet i nastavila je. Spavala je do 2 jutros (4 sata u komadu woooow) i onda sam je podojila, bila budna negdje do 3 (nije plakala, nije se žalila).
    Od 3 do 5 isto spavala, nakon podoja u 5 nastavila do 6 (sika) , pa do 7.
    Svakako sam naspavana i srećna 😊

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

MariLove12
    24. Srpanj 2021. 08:19

Hej drage zene! Citam vas ali uopce ne uspijem nista napisati 🙈
    Imam dva pitanja, mozak mi bas ne radi pa ne znam tko je pisao da je narucio Lansinoh za sakupljanje mlijeka - znate li jos koju stranicu, nigdje ne mogu naci na zalihama da imaju, cak niti u ljekarnama 🤯
    U vezi kapi za grceve, jos ih nemamo, no zanima me mogu li davati biogaiu ili waya kapi kao preventivu? Da poboljsamo crijevnu floru prije nego nastupe grcevi

It's a boy! 💙

Dominique_i_bebita
    24. Srpanj 2021. 11:45

Pozdrav mamice, evo da se i mi prikljucimo. Vjerujem da ste o temi dojenja nasiroko i nadugacko pisale ali molim vas ako moze netko kratko sumirat.
    1. Zanima me kak sprijecit ragade na bradavicama (mazem i koristim multimam komprese danas 1. Put) al me bas bole na dodir i bojim se da ak nes ne napravim to ce bit sve gore
    2. Kako se izdojit s takvim bradvicama?? Mene jako boli ta izdajalica pa nisam uspjela skoro nis, a bas mi je jako navrlo mlijeko i onda se bojim i da se cice sve ne upale. 
    Hvalaaa! 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Zora
    24. Srpanj 2021. 13:11

Pozdrav mame, pratim vas od pocetka i upijam, prva mi je bebica, pa su mi koristila vasa iskustva😃 ❤️ zanima me koliko vas ne koristi vlazne maramice? Mom djecaku jos nije otpao pupak, roden je 28.6.,pa planiram preci na ciscenje blazinicama i vodom kada pupak otpadne.. Koliko vam se to pokazalo zgodno uopce? Jos jedno pitanje, trzaju li vase bebe donjom vilicom, ono kao kad je hladno ako me razumijete? Moj to radi kada ga podignem na rame da podrigne, ne znam je li to normalno? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.