Što se tiče depre i ovog "zatvorenog" života i meni fali da malo odem nekud, sredim se i tako to.. nekad se osjećam bolje nekad lošije, isto ko i Mallla.. jos ak čujem neku pjesmu samo me prebaci da bi plakala, al proći će i to.. realno vrijeme leti 😌
Hormoni, hormoni...proci ce! Ako nista ovaj put me tjesi sto stvarno znam da ce proc. I sto kazes vrime leti.
E ako cistis aspiratorom moras prvo u nos ustrcat fiziološku ili sterimar, ovisi sta koristis. Fizioloska omeksa sluz pa aspirqtor izvuce. A imas i onu metodu da bebu stavis na bok, u gornju nosnicu ustrcas 2ml fizioloske (brzim potiskom) a kroz donju nosnicu ta fizioloska sa sluzi ide van. Mozes to pokupiti i sa aspiratorom (malo je borbeno izvesti to al ucinkovito cisti nos).
url=https://lilypie.com]
Što se tiče depre i ovog "zatvorenog" života i meni fali da malo odem nekud, sredim se i tako to.. nekad se osjećam bolje nekad lošije, isto ko i Mallla.. jos ak čujem neku pjesmu samo me prebaci da bi plakala, al proći će i to.. realno vrijeme leti 😌
Hormoni, hormoni…proci ce! Ako nista ovaj put me tjesi sto stvarno znam da ce proc. I sto kazes vrime leti.
E ako cistis aspiratorom moras prvo u nos ustrcat fiziološku ili sterimar, ovisi sta koristis. Fizioloska omeksa sluz pa aspirqtor izvuce. A imas i onu metodu da bebu stavis na bok, u gornju nosnicu ustrcas 2ml fizioloske (brzim potiskom) a kroz donju nosnicu ta fizioloska sa sluzi ide van. Mozes to pokupiti i sa aspiratorom (malo je borbeno izvesti to al ucinkovito cisti nos).
Jesam ustrcala fiziolosku al doslovno 2,3 kapi kak mi je rekla patronazna.. ili nije problem ak stavim vise? bas me nekako strah bilo kaj s tim mini nosićem radit, najradije bi platila nekog da to odradi umjesto mene 😆
Ooo znam, tocno mi bude muka kad moram prpat po tom malom nosu, al sto ces kad moramo, samo na nos mogu disati. Zato je super meni Sterimar baby s njim je puno lakse nego sa špricom i fiziološkom.
Ženice moje evo da vam se javim, najprije što se odipa tiče, vjerovali ili ne do hrane je, danas ništa nema... A skužila sam da reagira na breskve. Preksinoć sam pojela cca 3 breskve, kupovne su bile ali sam ih sat vremena potapala u sodi bikarboni... Breskve su jedno od najtretiranijih voćki, i sad nezz bi li na domaću netretiranu breskvu reagirala, je li do same breskve ili nekih pesticida... Ali eto da znate...
Nespavanje - vidim da nas je jučer više imalo borbu s tim, moja je bila budna od 11 ujutro pa sinoć do ponoć i po. Spavala je u nekoliko navrata po 15ak min, a sve osealo je stalno nešto žalila pa je bila na sisi ne znam ni sama koliko puta... Sad je li to skok u razvoju neki nezz... Ali nakon što je zaspala sinoć, spavala je 6 sati u komadu, jutros do 6ipo, jela, presvukla je i nastavila do 9ipo, opet jela i evo je još spava...
Nosić- ja sam ispočetka stavljala fiziološku na špricu ali mene stalno strah da ću je s onom špricom ozlijediti, pa smo sada na spreju za bebe od jgl-a i to mi je super, prekjučer smo kombinirali i onaj aspirator na usisivač i voli to, bilo joj je zanimljivo i nije se bunila...
Negativ.ljubavisestro po bradavicama, istu muku mučimo.. desna normalna, a lijeva uvučena i nekako šira, već mi muka kad znam da je lijeva cica na redu🙄🙄🙄😅
Mene ubiju ovi položaji za dojenje, leđa će mi otpast.. još uvijek se uči na cicu, pa taman kad uhvati lijepo ne želim se pomicat da ne zeznem stvar i onda trpim bolne položaje hahah..
Kak ste uspjele nosić očistit? čujem da ima malo začepljen, al s aspiratorom nisam uspjela izvuć ništa..
Susika, moja je bila prehlađena i imala začepljen nos.
Ja sam joj glavicu stavila na lijevu stranu (moju) i onda u njenu lijevu (meni desnu) nosnicu ustrcala cca 2 ml fizioloske. Dio bi izašao na drugu nosnicu. I tako i na drugu stranu.
Pričekala pola minute i aspiratorom za usisavač lijepo izvukla.
Dobro je funkcioniralo...
👨👩👧👧👭
Mi smo izašli sa nekih 10dana u prvu šetnju, ali samo zato jer su dani prije bili kisoviti..i od tad smo skoro svaki dan u setnji...pupak otpao 4.dan patronazna bila dan poslije i kad smo je pitali odmah je dala dopuštenje za kupanje jer je pupak otpao....i onda nam je još i savjetovala u kadicu sa vodom stavimo čašu mlijeka I malo maslinovog ili čak običnog ulja i tako smo i napravili...super je za kožu 👍🏼👍🏼
I da za šetnju nam je čak patronazna rekla da je to super za malce, a sa setnjom se uvijek čekalo ugl zbog mame i njenog oporavka, a za bebu je to super i preporuča se
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Matea znaci ipak hrana...a covjece 😳 i sad zapravo svaki put ces morat pogađat sta je ili? Bas sam cekala da se javis da nam kazes sta je...znaci u vasem slucaju za sad kikiriki i breskva = alergija....
Točkica prvi put smo šetali 7 dan al samo zato sto smo do 4 dana bili u rodilistu a slijedeca 3 ja nisam bila voljna izac. Mozes slobodno i u duzu setnju ako se ti osjecas ok. Otuširala sam je 4ti dan jer je nisam mogla probudit, znaci pod tuš je stavila. A u kadici sam je kupala 10ti dan, u vodu stavila malo maslinovog ulja. Nekoliko puta sam je kupala tako da je drzim rukom ii poljevam, a neki dan sam stavila rucnik na dno kadice, podebljala malo pod leđima i glavom tako da joj je virilo samo lice iz vode. Uzivala je. Nama je pupak ostao u rodilistu. Dane koje je ne kupam prođem krpicon koju umacem u vodu s par kapi maslinovog ulja. Ona se jako voli kupati. Nakon kupanja bi samo štrcnila pupak octeniseptom (dok je bila krastica).
Točkice samo uživajte i briga te šta selo kaže...za moje selo ja sam odavno "luđakinja" 😄
Da, da se nadovežem i ja. Mi smo išli šetati šesti dan, u komšiluk samo na roštilj, a sedmi dan u šetnju uz more, dužu onako.
Kupanje nakon što je pupak otpao i patronažna rekla da je ok kadica i kupanje, cca deseti dan isto. Prije toga sam je prala preko ruke u lavabo i pranje guze, nogu...
Nama na pupku još ima mala krastica pa rekla patronažna da možemo octenisept i tyrosur i dalje slobodno.
Kod nas i danas show, baš je nemirna i samo plače. Više ne mogu ni davati sisu, počela je bljuckati 🤦🏼♀️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Cure, ostvaruju li vaše bebe kontakt s očima. Naš ima u četvrtak 4 tjedna i još ne ostvaruje kontakt i ne prati stvari ispred očiju. Rekli su mi da bi to trebao do navršenih mjesec dana, a što je u četvrtak. Kontakt s očima je jako kratak. Svega traje sekundu. Jedino što prati su sjene po zidovima i velike kontraste u prostoru. Trebam li se brinuti?
Sortiraj odgovore
Najstariji