Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bojana2017
    23. Srpanj 2021. 13:39

Probaj Malla, ja ću isto, čim nam bude vrijeme 🤷🏼‍♀️. Kod nas slabo spavanja i ujutru i uveče. Rekla bih da ona i Sara imaju isto plakanje i grčenje. Nadam se da neće predugo trajati i da ih neće puno mučiti. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Magdalena2002
    23. Srpanj 2021. 13:41

Ninica28

Ja nezz kak je vama, ali dopodne rijetko kad zaspe, samo se nosimo pa jedemo, pa plačemo, tek oko 12 zaspe

I moja, dopodne možda 20 min zadrijema, a onda tek iza podneva pravo zaspe...evo, spavala je od 11:30 do 13:30... dobro je...

👨‍👩‍👧‍👧👭

Mallla
    23. Srpanj 2021. 13:46

Dobro je Magdalena taman u vrime ručka 😊
    Ja ne znam sta je samnom, digla sam se u 7:30, noc je bila super mirna, a meni se sad vec spava 😒 ide mi to na nerve jer jedva gledam na oci...

url=https://lilypie.com]

Aneee
    23. Srpanj 2021. 15:38

Luckyy42 meni je i tiskanje potrajalo 😅 samo eto oni kao treba vremena da dode do stomaka...ali eto ukupno 3 sata sa epiduralnom i opet nije došlo do stomaka 😂 vjv su me htjeli samo utješiti ahhaha
    Hahahha ti izubijala sve oko sebe dok si radala 🤣🤣 
    Grčevi svi kažu da traju satima i uvijek dođu u isto vrijeme otprilike..pa sad mi to još nismo imali, pa me zanima kad mogu očekivati najkasnije 😅 mali ima faze plakanja, ali nebih rekla da su to ti grčevi 🤷🏼‍♀️
    Moj buco mali samo bi da visi na sisi, počeo je i dudu odbacivati koja mi je bila baš od pomoći kad je plakao...ali sad bi samo sisu 😪

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    23. Srpanj 2021. 15:38

Luckyy42 a sad nez kakva je onda procedura...pitaj ih možda i imaš pravo I na to sasvim normalno 🤷🏼‍♀️

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

matea1989
    23. Srpanj 2021. 17:03

Pozdrav žene, nama je danas mjesec dana pa je mama malo gnjavila svoju čupkicu sa slikanjem 😆😆
    https://ibb.co/2jJCxzK

Patronažna nama bila prvi tjedan kad smo došli iz rodilišta 3 puta i nakon toga otišla na godišnji... Rekla je da možemo zvati, nije bilo potrebe, jedino sam joj nekidan poslala sliku onog osipa, pa je nakon dana odgovorila, srećom pa nije bilo ništa hitno...
     Doktorica mi kaže za osip da je to prije hormonski nego od hrane , što je realno moguće jer sam ja uvjerena da je ovo krvarenje menga, još traje, i baš je kao menga i imala sam jučer neko probadanje u lijevom jajniku, pa baš mislim da je...

Moja ginićka je na g.o. ali od ponedjeljka radi pa ću baš zvati da se naručim... Pa ćemo vidit jesam li stvarno tolika sretnica da ću odma mengu dobit 🤣🤣🤣 jer čitam ono neke žene mjesecima dok god doje ne dobiju, ali ja sam uvik bila lucky one, od 13. godine točka kao sat, osim ovih 9 mjeseci 😆

Mallla
    23. Srpanj 2021. 18:06

Rita pa sretan 1mj, preslatka je buhtlica i kosica na ježa ❤
    A matea je te pos... ma sigurno menga cim tako krvaris a mozda je osip bio dio te price, kao najava. 
    Negativ Sigurna sam da treba 2 tjedna cak pise tako al kolko vidim sastav svih tih kapi je isti ili slican, ako nista wayu je prakticnije kapat 🤣 Sirup je za simptomatsko ljecenje, u njem je kim pa mislim da bi mogao bit ok. Nama su ko bebama u kamilici kuhali kim.
    Moze ti bit da je ostala ranica pa da pecka i hodala si dosta pa onda je to sve normalno da te malo smeta.
    A super da je pregled brzo. Kakva je kilaza sinoc bila? Sorry sto gnjavim kilazon i reci ako gnjavim! Sara svaki tjedan ima 2 do 3 dana stagnaciju s kilazom, a do sad je dobivala 200 do 250g tjedno po mojoj vagi.
    Dobit ce vise nego seka s tim da je seka dojila 8 puta a ona 10+. Jucer prvi put 8 i danas mi se cini da ce 8 bit.

Mallla
    23. Srpanj 2021. 18:23

Nick Praskaton….kombiniram…dakle:
    Babytol K2D3 - rastvoren u maslinovom ulju, K2 i D3 vitamin
    BioGaia - rastvorena u suncokretovom ulju bakterija L. Reuteri
    Probalans baby - rastvoren u ekstra djevičanskom maslinovom ulji bakterija L. Reuteri
    Waya - rastvoren u kukuruznom ulju, bakterija L. Rahmnosus, navodno najistraživanija bakterija (nezmam što su istražili) :)
    Al evo pada mi na um da nekome moze pasati odnosno ne pasati ulje koje je dio sastava, ipak razlike su jel maslimovo, suncokretovo il kukuruzno...pa ako ce nekome nesto znaciti ovo su razlike/slicnosti.
    Espumisan - simptomatski lijek, rjesava trenutne simptome (razbijanje manjih mjehurica zraka i spajanje u veci mjehur da moze beba lakse rjesit taj zrak)
    Torminalis sirup - eterično ulje kima i eterično ulje kopra isto za uklanjanje simptoma.
    Pa evo ako nekom zatreba ili ako bi netko nesto dodao ili sam nesto krivo navela vicite....
    S Hanom mi je super bio pobalans baby al sad sam ga jako tesko nabavila, na kraju online, al prvo cemo rjesit wayu...racunam ne moze joj naskodit dobrih bakrerija - valjda!

matea1989
    23. Srpanj 2021. 18:52

Malla hvala 😊 kosa joj je bomba 🤣
    Grčići - Rita zna biti grintava, ali ne mogu ocijeniti jesu grčići ili nisu, pobožno joj dajemo biogiau svaki dan, a espumisan samo navečer... Sinoć je kad je zaspala u toku noći toliko prdila da je i mene i muža probudila s tim , ali sve u snu, tako da se nadam da kapi djeluju...

Ako ne budu više, mislili smo dalje na tiba kapi od planta, hvale ih jako, sad nezz je li tko od vas probao...

Bojana2017
    23. Srpanj 2021. 19:17

Negativ Mallla ti je već sve detaljno odgovorila 😊
    Kod nas danas haos, evo je sad se smirila malo i zaspala na meni, vidjećemo do kad 🤦🏼‍♀️😰
    Ponadala sam se da će me obaj put zaobići grčevi, ali ništa od toga 😭

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.