Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Passiflora
    20. Srpanj 2021. 22:46

Hvala na dobrodoslici 💜💜

Aneee
    21. Srpanj 2021. 01:04

Plassiflora ni moj mali ne podrigne bas uvijek, ali u većini slučajeva da...iako su meni rekle sestre u bolnici da ge ne treba podizati da podrigne jer dojene bebe ne gutaju zrak..ali on jede tak brzo da nekad i guta puno zraka.
    Stolica kod dojene bebe ce biti dosta vodenasta ili čak kao mrvicasta i vodenasta u jednom..a boja je tako nešto zuckasto zelena.
    Mliječne proizvode smiješ...bar koliko ja znam...ja jedem sve, pazim jedino da nije ljuto ili prezacinjeno...a ostala pitanja će bolje odg netko tko više zna

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• InsyMar
    21. Srpanj 2021. 06:11

Pozdrav, da ne otvaram novu temu, da se ubacim ovako. Moj Marino ima 8 tjedana, odbija spavat bilo kako osim na trbuhu. Stavim ga na bok, dijete se okrene na trbuh. 
    Kad ga stavim na leđa, kao da Moorov refleks proradi na najjače - probudi se za 10 min. Uostalom počme mi se gušiti jer u zadnje vrijeme jako bali. 
    S obzirom da spava na trbuhu, on stručno i ponosno okreće glavicom. No sada, počeo je dok se rasteže prvo dizati gornji trup - zatim legne - i boom diže nogice u zrak i to obje i to ne da ih odmah spušta nego ih i zadrži. 
    Pretpostavljam da nemam razloga za brigu, ali jel to normalno, dal da ga zaustavljam u tome. Nekako mi je to prebrzo. 

Mallla
    21. Srpanj 2021. 08:36

Komarci hmm nemam pojma, i ja sam im slađa nego inače al nanprozorima imam komarice pa smonspašeni, a vani se naprskam po nogama i rukama onim sprejem iz milera. Gledam nenprskat ramena i gornji dii ruku gdje ce Sara npr glavu stavit. Ne vidim problem u difuzoru, nece stat bebi kraj glave pq ono ako ce potirat komarce ja bi upalila.
    Passiflora mozes espumisan kapi, ne pise na njima baby, bar na mojima ne al u uputama pise da mogu bebe tj dozira se 25kapi prije ili poslije podoja, odnosno tijekom hranjenja u bocicu. Što se hrane tiče u pravilu jedeš sve kao i inače a kad uočiš da nešto smeta onda samo to izbaciš (tako npr. Kažu savjetnice za dojenje). Ja vjerujem da ce se brzo primiriti, mozda trenutno ima neku epizodu koja ce proci.
    InsyMar da dosta on to rano radi, okretanje, podizanje nogu i ruku (kao ljuljanje) to sve dolazi iza 3mj, bilo bi dobro radit s njim vjezbice na podu pa tako da ako nesto i radi ranije da ipak nauci raditi ispravno. Mozes i pitati doktora mozda je samo blaga hipertonija koja se vjezbicama super iskorigira. Mozes istrazit malo o babyhanflingu i bobath metodi. Naci ces vjezbice primjerene određenoj dobi.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    21. Srpanj 2021. 08:41

Negativ hvala na detaljima 😊 eee da tigar poza, nikad mi ne bi palo na pamet da se tako zove😄 al da odlicna poza. Riža hm pa da kako smo i mislile nije baš za upotrebu.
    Ono kad ti se život svede na bebino govance i da prdi 🤣 Pa i ja kažem bravo Teo. 
    Morat cu proucit ovaj video.
    A kod nas sinoc mini kaos. Mene uhvatio zeludac bolit pa doslo mi vristat. A curs bi se nosila. Zaspe na meni js je spustim a ona toliko mlatara da sama sebe probudi...pa je bilo nosi spusti nosi spusti u krug do ponoc.

Mallla
    21. Srpanj 2021. 09:09

Bravo za podoje Negativ...trud se isplatio! Bravisimo!
    Sad sam pogledala video a i jos jedan 18 importsnt things baby are trying to tell you. Zanimljivo je! 
    Tako nekako i radimo, s vremenom naucis detektirat koji plac je za sta!

• InsyMar
    21. Srpanj 2021. 09:30

Mallla

InsyMar da dosta on to rano radi, okretanje, podizanje nogu i ruku (kao ljuljanje) to sve dolazi iza 3mj, bilo bi dobro radit s njim vjezbice na podu pa tako da ako nesto i radi ranije da ipak nauci raditi ispravno. Mozes i pitati doktora mozda je samo blaga hipertonija koja se vjezbicama super iskorigira. Mozes istrazit malo o babyhanflingu i bobath metodi. Naci ces vjezbice primjerene određenoj dobi.

Ja radim s njim vježbice koje je pedijatrica predložila. I mene je strah da nije neki hipertonus. On je još pritom velika beba, već mu je 6 kg. Zato mi se i ne sviđa što je on to tako ubrzo. Još kad je na trbuhu toliko se trudi ići naprijed..a ne ide mu pa se naljuti. Ne znam...ako imate kakav konkretniji video za predložiti, otvorena sam za sve opciie. 

Susika
    21. Srpanj 2021. 09:54

Negativ.ljubavi sestro po bradavicama, istu muku mučimo.. desna normalna, a lijeva uvučena i nekako šira, već mi muka kad znam da je lijeva cica na redu🙄🙄🙄😅
    Mene ubiju ovi položaji za dojenje, leđa će mi otpast.. još uvijek se uči na cicu, pa taman kad uhvati lijepo ne želim se pomicat da ne zeznem stvar i onda trpim bolne položaje hahah..
    Kak ste uspjele nosić očistit? čujem da ima malo začepljen, al s aspiratorom nisam uspjela izvuć ništa..

Susika
    21. Srpanj 2021. 09:57

Što se tiče depre i ovog "zatvorenog" života i meni fali da malo odem nekud, sredim se i tako to.. nekad se osjećam bolje nekad lošije, isto ko i Mallla.. jos ak čujem neku pjesmu samo me prebaci da bi plakala, al proći će i to.. realno vrijeme leti 😌

Mallla
    21. Srpanj 2021. 10:08

InsyMar nemam neke konkretne videe, al nastavi radit kako ti je doktorica rekla. Da bas je veliki ❤ moja prva cura je imala blagi hipertonus, pa je cijelo vrijeme bila čvrsta al smo onda tijekom dana vježbale na tbuhu...ona je s točno 6mj samostalno se posjela, a s 9mj samostalno hodala. Cijeli proces do toga pratila sam da kroz igru uči ispravne obrasce. Pokušat cu naci neki video za okretanje, znam objasniti al to ce biti nespretno....igra na trbuhu je isto vazna...a kada podize noge vazno ih ke spuštati nanpod, da ne radi luk. Kad je na trbuhu (u igri) gdje su mu ruke?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.