Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orhideja1
    14. Prosinac 2021. 16:21

tweetyca

Pa eto meni je bas cudno za spinat recimo. Al stajaznam, Svedska je Svedska i moje iskustvo je da stvarno prate najnovija istrazivanja pa cu po njihovom…
    Evo nasa nova omiljena poza
    https://ibb.co/dWWnJzh

I moj je imao ovakvu fazu, meni ne najdražu. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

chiAn
    14. Prosinac 2021. 18:07

A daaj nemoj zezatii...pa ja ciklu dala vec nekoliko puta...
    A ja sam čitala da mrkva ispušta nitrate...nisam za ciklu...
    Zapravo sve što je iz zemlje ispušta nitrate...
    E a kako uvoditi gluten? Šta davati?
    Jesu za mrkvu šta rekli?

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

Bojana2017
    14. Prosinac 2021. 18:28

Cheesecake 
    Podloga: 300 gr keksa (petit, plazma, po volji) i 150 gr otopljenog maslaca. Pomiješati i rasporediti po kalupu za tortu, utisnuti. 
    Krema: umututi 4 jaja i 100 gr šećera. Dodati 250 gr mascarponea i 500 gr krem sira. Zatim dodati 200 gr otopljene bijele čokolade. Sve umutiti i istresti u kalup preko podloge. 
    Peći dok ne popuca i ne dobije zlatno žutu boju. Ja pečem nekih 25-30 min na 170 stepeni sa ventilatorom. 
    Ganaž: ugrijati 100 ml vrhnja za šlag i u njemu otopiti 200 gr bijele čokolade. Preliti po torti (ja uglavnom prelijem kad se torta prohladi) i po ganažu utisnuti smrznute maline.
    Varijacija može biti puno. Drugo voće ili ona koju sam dugo pravila ganaž od crne čokolade 😁
    Ako šta nije jasno pitajte, ovom tortom se svi oduševe 😊

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Orhideja1
    14. Prosinac 2021. 21:32

Bojana…. Izgleda se peče torta kad je mir na forumu 😍

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

Bojana2017
    14. Prosinac 2021. 21:58

Hahahha stižem na degustaciju i torte i svih kolača, pao mi šećer opasno 😁😍

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Aneee
    14. Prosinac 2021. 23:04

Sassy propustila sam sliku 😏
    .
    Ja najčešće čitam forum noću dok njega dojim hahha
    Ali kako je sve boldano, a ja slijepa (nosim naočale, a u krevetu ne) onda je bas teško pročitati pa tako da vas po danu slabo kad pročitam. Evo sad uhvatila vremena pa sam uspijela. U zadnje vrijeme imam toliko toga za obaviti pa zato danju nemam vremena za forum toliko 🙈
    .
    Ovo za mlataranje nogicama i rukicama hahaha totalnoo je i to kod nas od početka...pa stalno govorim mužu"ovaj će prvo naučiti trčati pa onda hodati" 🤣
    .
    Po cijeli dan vice 'tata' 🤦🏼‍♀️ ja njemu mama, a on uzvrati sa tata i onda umire od smijeha...😅 vrišti, galami i tako, zanimljivo nam je 😅
    .
    I ja sam bas lagano u pripremama za Božić 😁
    A ovaj će biti poseban 💙
    .
    Ofarbala sam se u smeđe hahah q bila sam plava 🙈
    Jučer mi bio zadnji sat vježbi (trbušni mišići i dalje 1cm).
    .
    Probali smo sad da ga bas sjednemo u hranilicu jer ono u polulezecem položaju postalo malo teško jer je niže...ali nije ni ovo puno bolje jer onda ga sve zanima pa onda sve rukama grabi. I jako je smiješan u hranilici 😅 
    Mislim od tog sjedenja od 10ak min dok pojede mu neće biti ništa, a I nije svaki dan.🤷🏼‍♀️
    Btw na kursu je jedna žena bila sa malim koji je samo 2 tjedna stariji od Aurelia, ali taj mali bi mogao pojesti Aurelia hahaha baš je ogroman i ono mogu reći da je baaas krupna beba...i onda se ja žalim da me ruke bole od nosanja 🤣
    .
    Eto ukratko od mene 😅 I nadam se da ce ubrzo popraviti ovo na forumu inače ću izluditi. 
    Evo jedna slikica od jučer.. on je tako sretan bio što je sjedio u hranilici 😄 (ja sam postavila hranilicu u polusjedeci, ali on se podigne).
    https://ibb.co/BtCbK9r
    https://ibb.co/PNvLMsz
    A vidim i vi već pripremate kolace-torte..pa nek je u slast 😄

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Orhideja1
    14. Prosinac 2021. 23:26

ana.b.

Sassy propustila sam sliku 😏
    .
    Ja najčešće čitam forum noću dok njega dojim hahha
    Ali kako je sve boldano, a ja slijepa (nosim naočale, a u krevetu ne) onda je bas teško pročitati pa tako da vas po danu slabo kad pročitam. Evo sad uhvatila vremena pa sam uspijela. U zadnje vrijeme imam toliko toga za obaviti pa zato danju nemam vremena za forum toliko 🙈
    .
    Ovo za mlataranje nogicama i rukicama hahaha totalnoo je i to kod nas od početka…pa stalno govorim mužu"ovaj će prvo naučiti trčati pa onda hodati" 🤣
    .
    Po cijeli dan vice 'tata' 🤦🏼‍♀️ ja njemu mama, a on uzvrati sa tata i onda umire od smijeha…😅 vrišti, galami i tako, zanimljivo nam je 😅
    .
    I ja sam bas lagano u pripremama za Božić 😁
    A ovaj će biti poseban 💙
    .
    Ofarbala sam se u smeđe hahah q bila sam plava 🙈
    Jučer mi bio zadnji sat vježbi (trbušni mišići i dalje 1cm).
    .
    Probali smo sad da ga bas sjednemo u hranilicu jer ono u polulezecem položaju postalo malo teško jer je niže…ali nije ni ovo puno bolje jer onda ga sve zanima pa onda sve rukama grabi. I jako je smiješan u hranilici 😅
    Mislim od tog sjedenja od 10ak min dok pojede mu neće biti ništa, a I nije svaki dan.🤷🏼‍♀️
    Btw na kursu je jedna žena bila sa malim koji je samo 2 tjedna stariji od Aurelia, ali taj mali bi mogao pojesti Aurelia hahaha baš je ogroman i ono mogu reći da je baaas krupna beba…i onda se ja žalim da me ruke bole od nosanja 🤣
    .
    Eto ukratko od mene 😅 I nadam se da ce ubrzo popraviti ovo na forumu inače ću izluditi.
    Evo jedna slikica od jučer.. on je tako sretan bio što je sjedio u hranilici 😄 (ja sam postavila hranilicu u polusjedeci, ali on se podigne).
    https://ibb.co/BtCbK9r
    https://ibb.co/PNvLMsz
    A vidim i vi već pripremate kolace-torte..pa nek je u slast 😄

Frajer uživa 🥰, kako vam ide piti iz te plave čaše, ja se mislim da moj neće prihvatit bocu sa onim silikonskim kljunom, jer neće niti jednu dudu, pa razmišljam o toj čaši kao drugoj opciji. 
    P. S. Kupila sam tu čašu jednoj curici kad je imala 1,5 - 2 godine, ne sjećam se točno i svi mi komentirali, koja glupost tko od toga može piti. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

Lumile
    15. Prosinac 2021. 00:36

Meni su te čaše skroz fora, od prijateljice kćer je super pila iz nje, no međutim moja nije bila oduševljena, nije joj se dalo vući tako, kad je navikla na onu normalnu bočicu gdje curi odmah, a za ovo se malo treba potrudit  🙈🙈🙈🙈 možda bi bilo bolje iskustvo da je prije probala piti iz te čaše 🤷‍♀️ zato ćemo uskoro  vidjet kako će ju seka prihvatiti 🤭🤭🤭🤭

Mamasita1407
    15. Prosinac 2021. 03:43

Ima li noćnih ptica 😂 dok ja njega uspavam, razbudim se i sta cu drugo nego skicnuti na forum. Jucer smo napunili 5 mj wuuhu https://ibb.co/M7QSGHk 🥳🥳🥳
    Tweety a taman sam sutra htjela dati mrkvu! 😅 Lako se izgubiti u moru raznih tablica, pravila i informacija. Do sad smo probali batat, mrkvu, bananu i rizu, naravno banana je najbolje prošla poludi kad ju vidi, ovo ostalo nis posebno, malo pljune malo proguta i tako u krug.. 🙃

Mamasita1407
    15. Prosinac 2021. 03:48

Suosjecam sa novom pozom i izvijanjem, pogotovo pri presvlacenju, poludim kad to vidim 😅
    Primjetila sam zadnja 2 dana puno manji broj mokrih pelena, evo sad sam ga isla presvlaciti, znaci od sinoc od 20h do sada je mozda jednom piskio, inace u 3 ujutro pelena bude puna puna, preko dana kada god da bi isla zamijeniti pelenu bila bi puna, a ovih dana bude vecinom suha. Sa cime da to povezem? Lagana prehlada je u tijeku zadnjih dana, malo puni nos i kihanje ali nista strasno, ili moze biti radi uvodenja dohrane, ili pak nešto sasvim 10to?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.