Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orhideja1
    14. Prosinac 2021. 15:06

Bome su i mog neke cure prešišale bez obzira što su cure i mlađe, mi sad 28.12. imamo kontrolu i cijepljenje, ali ja nekako mislim da on još nema 8 kg, na zadnjoj kontroli. sa 4mj imao je 6.850kg i 65,5 cm

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Orhideja1
    14. Prosinac 2021. 15:21

Chian… Zaboravila sam komentirati, sestrine torte su woooow😍🤩😍😍🤩😍, čak sam si dvije poslikala (želim takve) i ako sam dobro shvatila više se tim ne bavi, šteta. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

mara5
    14. Prosinac 2021. 15:32

Orhideja1

Chian… Zaboravila sam komentirati, sestrine torte su woooow😍🤩😍😍🤩😍, čak sam si dvije poslikala (želim takve) i ako sam dobro shvatila više se tim ne bavi, šteta.

Daaaaa i ja sam prelistala, prava umjetnica 👌👌

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Orhideja1
    14. Prosinac 2021. 16:21

tweetyca

Pa eto meni je bas cudno za spinat recimo. Al stajaznam, Svedska je Svedska i moje iskustvo je da stvarno prate najnovija istrazivanja pa cu po njihovom…
    Evo nasa nova omiljena poza
    https://ibb.co/dWWnJzh

I moj je imao ovakvu fazu, meni ne najdražu. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

chiAn
    14. Prosinac 2021. 18:07

A daaj nemoj zezatii...pa ja ciklu dala vec nekoliko puta...
    A ja sam čitala da mrkva ispušta nitrate...nisam za ciklu...
    Zapravo sve što je iz zemlje ispušta nitrate...
    E a kako uvoditi gluten? Šta davati?
    Jesu za mrkvu šta rekli?

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

Bojana2017
    14. Prosinac 2021. 18:28

Cheesecake 
    Podloga: 300 gr keksa (petit, plazma, po volji) i 150 gr otopljenog maslaca. Pomiješati i rasporediti po kalupu za tortu, utisnuti. 
    Krema: umututi 4 jaja i 100 gr šećera. Dodati 250 gr mascarponea i 500 gr krem sira. Zatim dodati 200 gr otopljene bijele čokolade. Sve umutiti i istresti u kalup preko podloge. 
    Peći dok ne popuca i ne dobije zlatno žutu boju. Ja pečem nekih 25-30 min na 170 stepeni sa ventilatorom. 
    Ganaž: ugrijati 100 ml vrhnja za šlag i u njemu otopiti 200 gr bijele čokolade. Preliti po torti (ja uglavnom prelijem kad se torta prohladi) i po ganažu utisnuti smrznute maline.
    Varijacija može biti puno. Drugo voće ili ona koju sam dugo pravila ganaž od crne čokolade 😁
    Ako šta nije jasno pitajte, ovom tortom se svi oduševe 😊

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Orhideja1
    14. Prosinac 2021. 21:32

Bojana…. Izgleda se peče torta kad je mir na forumu 😍

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

Bojana2017
    14. Prosinac 2021. 21:58

Hahahha stižem na degustaciju i torte i svih kolača, pao mi šećer opasno 😁😍

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Aneee
    14. Prosinac 2021. 23:04

Sassy propustila sam sliku 😏
    .
    Ja najčešće čitam forum noću dok njega dojim hahha
    Ali kako je sve boldano, a ja slijepa (nosim naočale, a u krevetu ne) onda je bas teško pročitati pa tako da vas po danu slabo kad pročitam. Evo sad uhvatila vremena pa sam uspijela. U zadnje vrijeme imam toliko toga za obaviti pa zato danju nemam vremena za forum toliko 🙈
    .
    Ovo za mlataranje nogicama i rukicama hahaha totalnoo je i to kod nas od početka...pa stalno govorim mužu"ovaj će prvo naučiti trčati pa onda hodati" 🤣
    .
    Po cijeli dan vice 'tata' 🤦🏼‍♀️ ja njemu mama, a on uzvrati sa tata i onda umire od smijeha...😅 vrišti, galami i tako, zanimljivo nam je 😅
    .
    I ja sam bas lagano u pripremama za Božić 😁
    A ovaj će biti poseban 💙
    .
    Ofarbala sam se u smeđe hahah q bila sam plava 🙈
    Jučer mi bio zadnji sat vježbi (trbušni mišići i dalje 1cm).
    .
    Probali smo sad da ga bas sjednemo u hranilicu jer ono u polulezecem položaju postalo malo teško jer je niže...ali nije ni ovo puno bolje jer onda ga sve zanima pa onda sve rukama grabi. I jako je smiješan u hranilici 😅 
    Mislim od tog sjedenja od 10ak min dok pojede mu neće biti ništa, a I nije svaki dan.🤷🏼‍♀️
    Btw na kursu je jedna žena bila sa malim koji je samo 2 tjedna stariji od Aurelia, ali taj mali bi mogao pojesti Aurelia hahaha baš je ogroman i ono mogu reći da je baaas krupna beba...i onda se ja žalim da me ruke bole od nosanja 🤣
    .
    Eto ukratko od mene 😅 I nadam se da ce ubrzo popraviti ovo na forumu inače ću izluditi. 
    Evo jedna slikica od jučer.. on je tako sretan bio što je sjedio u hranilici 😄 (ja sam postavila hranilicu u polusjedeci, ali on se podigne).
    https://ibb.co/BtCbK9r
    https://ibb.co/PNvLMsz
    A vidim i vi već pripremate kolace-torte..pa nek je u slast 😄

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Orhideja1
    14. Prosinac 2021. 23:26

ana.b.

Sassy propustila sam sliku 😏
    .
    Ja najčešće čitam forum noću dok njega dojim hahha
    Ali kako je sve boldano, a ja slijepa (nosim naočale, a u krevetu ne) onda je bas teško pročitati pa tako da vas po danu slabo kad pročitam. Evo sad uhvatila vremena pa sam uspijela. U zadnje vrijeme imam toliko toga za obaviti pa zato danju nemam vremena za forum toliko 🙈
    .
    Ovo za mlataranje nogicama i rukicama hahaha totalnoo je i to kod nas od početka…pa stalno govorim mužu"ovaj će prvo naučiti trčati pa onda hodati" 🤣
    .
    Po cijeli dan vice 'tata' 🤦🏼‍♀️ ja njemu mama, a on uzvrati sa tata i onda umire od smijeha…😅 vrišti, galami i tako, zanimljivo nam je 😅
    .
    I ja sam bas lagano u pripremama za Božić 😁
    A ovaj će biti poseban 💙
    .
    Ofarbala sam se u smeđe hahah q bila sam plava 🙈
    Jučer mi bio zadnji sat vježbi (trbušni mišići i dalje 1cm).
    .
    Probali smo sad da ga bas sjednemo u hranilicu jer ono u polulezecem položaju postalo malo teško jer je niže…ali nije ni ovo puno bolje jer onda ga sve zanima pa onda sve rukama grabi. I jako je smiješan u hranilici 😅
    Mislim od tog sjedenja od 10ak min dok pojede mu neće biti ništa, a I nije svaki dan.🤷🏼‍♀️
    Btw na kursu je jedna žena bila sa malim koji je samo 2 tjedna stariji od Aurelia, ali taj mali bi mogao pojesti Aurelia hahaha baš je ogroman i ono mogu reći da je baaas krupna beba…i onda se ja žalim da me ruke bole od nosanja 🤣
    .
    Eto ukratko od mene 😅 I nadam se da ce ubrzo popraviti ovo na forumu inače ću izluditi.
    Evo jedna slikica od jučer.. on je tako sretan bio što je sjedio u hranilici 😄 (ja sam postavila hranilicu u polusjedeci, ali on se podigne).
    https://ibb.co/BtCbK9r
    https://ibb.co/PNvLMsz
    A vidim i vi već pripremate kolace-torte..pa nek je u slast 😄

Frajer uživa 🥰, kako vam ide piti iz te plave čaše, ja se mislim da moj neće prihvatit bocu sa onim silikonskim kljunom, jer neće niti jednu dudu, pa razmišljam o toj čaši kao drugoj opciji. 
    P. S. Kupila sam tu čašu jednoj curici kad je imala 1,5 - 2 godine, ne sjećam se točno i svi mi komentirali, koja glupost tko od toga može piti. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI