Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matejaa95
    25. Studeni 2021. 09:50

Cure m8 smo okej. Tia od jucer navecer nema temp. Budi se svaka dva sata papat jedino me to malo umori al okej.
    Ja nemam temp danas samo cto me tijelo glava i oci bole. Jedva cekam da sve ovo prode😁
    Evo moje buckice male i ja s njom🥰
    https://ibb.co/M7ZWsQs https://ibb.co/vmvTPPP

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Matejaa95
    25. Studeni 2021. 09:51

I sorkas na greskama pisem jednom rukom ,a drugom nju hranim 🤭😂😂

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Susika
    25. Studeni 2021. 09:52

Mallla eventualno sampon za suho pranje kose, i kao sto tweetyca kaze u repu drzat.. meni se ne da iskreno niti isprobavat sampone razno razne ,niti prati svaki dan kad znam da je to takav period koji će proći.. rep mi je spas, al ne zbog masne kose niti zbog ispadanja vec najvise zbog cupanja kad mi je malecka u rukama😅😅😅😅 

Tia12
    25. Studeni 2021. 11:42

Super, bacamo se onda u istraživanje.
    Mallla sretan rođendan sa zakašnjenjem 😊
    Mi ćemo slijedeći tjedan krenuti s dohranom i koliko se veselim, jer ćemo nadam se izbaciti uz njega kasnije jedan podoj toliko opet mi nekako ajme meni 🤣

Mallla
    25. Studeni 2021. 12:56

Hvala Tia12.
    Ma da i kod mene je uglavnom u repu kosa...dođe mi da se capnem na kratko koliko mi kida živce.
    Mateja drago mi je da ste bolje...Tia je preslatka, tocno se vidi na njoj da joj nije ništa.
    Ja zvala ped da vidim kad možemo doc primit drugu dozu rote, kaze ona dođite odmah. I nisam mislila da ce joj napravit sistematski, a jesu, tako da tura iznenada. Sara ima 6200g, 68cm i glavicu od 41.5 cm. Ja sam zadovoljna jer je kilaža napokon stabilna a ona je opet dokazala da je ona takva beba i da šta god i kako god jela uvijek će dobivati manje grama.

url=https://lilypie.com]

Mamasita1407
    25. Studeni 2021. 15:54

Hej curke! MariLove odnosno Karlova mama ovdje, ne mogu nikako pristupiti svom profilu pa sam morala novi napraviti 🙆‍♀️  evo nas nakon buđenja https://ibb.co/VNX3pHH 😍😍
    Obavili smo pregled kod fizijatra, neki dan je bila tema rukice koju je teze ispružiti prilikom oblacenja.. Ugl kaze mi fizijatrica da je to sve posljedica baby handlinga, npr Karlo se najcesce okrece preko lijevog ramena zato jer sa desnom rukom lijepo napravi zamah i kako ona kaze "prelazi preko medijalne crte", dok sa lijevom rukom to ne radi, drzi ju uz tijelo i to je ta rukica koju teze oblacim prilikom oblacenja. Isto tako preferira spavati na lijevom boku, jesti na lijevom boku, i tako je ta ruka najcesce u položaju uz tijelo i to mu onemogucava okretanje preko desnog ramena. Sjecam se da su 2-3 cure rekle da imaju sličnu situaciju kod oblacenja pa obratite pozornost na to :)
    Negativ izmedu ostalog je bila tema vage na trbuhu, to je zapravo nešto što rade u 5mj i ne treba se ispravljati, samo su nam dečki to malo ranije usvojili ☺️

ana0310
    25. Studeni 2021. 16:56

Mamasita1407

Hej curke! MariLove odnosno Karlova mama ovdje, ne mogu nikako pristupiti svom profilu pa sam morala novi napraviti 🙆‍♀️ evo nas nakon buđenja https://ibb.co/VNX3pHH 😍😍
    Obavili smo pregled kod fizijatra, neki dan je bila tema rukice koju je teze ispružiti prilikom oblacenja.. Ugl kaze mi fizijatrica da je to sve posljedica baby handlinga, npr Karlo se najcesce okrece preko lijevog ramena zato jer sa desnom rukom lijepo napravi zamah i kako ona kaze "prelazi preko medijalne crte", dok sa lijevom rukom to ne radi, drzi ju uz tijelo i to je ta rukica koju teze oblacim prilikom oblacenja. Isto tako preferira spavati na lijevom boku, jesti na lijevom boku, i tako je ta ruka najcesce u položaju uz tijelo i to mu onemogucava okretanje preko desnog ramena. Sjecam se da su 2-3 cure rekle da imaju sličnu situaciju kod oblacenja pa obratite pozornost na to :)
    Negativizmedu ostalog je bila tema vage na trbuhu, to je zapravo nešto što rade u 5mj i ne treba se ispravljati, samo su nam dečki to malo ranije usvojili ☺️

Vidi mi zeta 😍

2021. M 💗

ana0310
    25. Studeni 2021. 17:02

Hej zenske, kod nas ludnica, podnosljiva ludnica 😅 prvo spavanje muke, sad jedenje muke opet. Izgleda da strajka. Al ajd hendlamo nekako. Zubici rastu i sad se fino vide kad se smiješi, mia izvodi svasta, sad zeli puzati nekako  al joj ne ide pa je ljuta ja sebe i na cijeli svijet 😅, blebece stalno, neumorna je... i raste ko gljiva. Laganini se spremamo za blagdane i to me bas veseli. Ako smo ju dobro izmjerili duga je 70 cm i ima 6 i po kg, pedijatrici idemo uskoro po drugu dozu rote (odgodili jer je mala imala koronu, pa da se oporavi) i onda cu točno znati kolka je... nekad me brine kolko brzo raste 😅 vise mi nije ni simpa robicu kupovati kad smo u 4 mj od velicine 52 dosli do 74, kartica place 😅 sve u svemu sad su zanimljiviji, ali bome i traze vise interakcije i animacije sto mi bude okej i onda samo krepam krajem dana 😄 al neka, sve mi je draze od stresova koje sam prolazila prvih dana. 

2021. M 💗

ana0310
    25. Studeni 2021. 17:03

Nisam stavila naocale pa sam ekstra nepismena 🤣

2021. M 💗

Bojana2017
    26. Studeni 2021. 06:00

Jutro curke 😁😁😁 i pusa svima
    https://ibb.co/BLDQk0J
    ttps://ibb.co/ZNzR1ph

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.