Mallla sretan rockas i Sari sretnih 5 mjeseci 😍
i moja curka i ja smo isti dan u mjesecu rođene, hehe, ona 10.07., ja 10.10.😄

Malla sretan rođendan i 5 mj! ❤️
Mateja mi smo imali Koronu kad je bebi imao malo manje od mjesec dana. Mi smo imali 38,7 dan ipo, dva. Bebi nam je imao samo 37,3 jedan dan. Brzo je prošlo. Od svih do sada sam isto tako čula da kratko traje tako da se nadam da će i vama brzo proći temp 🤞Zvrcni pedijatra i konzultiraj se s njim. Prati stanje i daj čepić ako bude potrebe ili ako vidiš druge promjene zovi dr./pedijatriju. Njega nisu testirali, ali je bio u samoizolaciji dva tjedna. Jedino je bio jako nervozan danima, pa čak i koji tjedan je to trajalo i jako je slabo spavao danju, skoro pa ništa. Ali proći će, držite se 😘

👦🏻 37
👩🏻 37
👶🏻 4
Cure nazalost ja sam pozitivna na koronu. I tia ju ima. Kurile smo nocas obje 38. Molim vas utjesite me ako je necija beba imala koronu. Jako me strah. Ona osim temp kiše puno i malo kasljuca.
Moja nije imala koronu, a nisam ni ja, no prema iskustvu drugih bila je samo povisena temperatura kod bebe par dana, nis strasno 😊 tak da bude sve to ok, ne brini😊

Mallla sretan rodjendan i sve najljepse ti zelim!! 🎉🎉
Mateja mi smo imale, beba je imala 2 ipo mj dva dana je imala 38.2 i to je bilo to. Ostalo sve ok proslo.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Cure nazalost ja sam pozitivna na koronu. I tia ju ima. Kurile smo nocas obje 38. Molim vas utjesite me ako je necija beba imala koronu. Jako me strah. Ona osim temp kiše puno i malo kasljuca.
Imale mala i ja, obje temp, kasalj, ona je i kihala i imala pun nos. Bude ok, samo inhalirati, cistiti nosic i cepic/sirup kad poraste temperatura 😊

2021. M 💗
Slažem se, s vremenom ćete sve znati po svom ditetu kad treba spuštati. Tipa Sara još nije imala al planiram je držati do 38.5 a Hana čim dodirne 38 odma vadim tešku arteljeriju (febrilna konvulzija). Al uglavnom pratim stanje. Znala je imat 39 i ponašat se kao da nije ništa a i imat 37.5 i bit skršena.
Danas imamo duplo slavlje, Sari 5mj a meni 32god. Nabacim popodne Sarinu slikicu. Čak sam jučer uspila i tortu napravit, al zato mi je kuća blagi kaoos.
Ovih dana nervoza traje cijeli dan, većinom mi je po rukama a dnevna spavanja traju max 30 min. Sad je ovo trebalo bit kao calm vrijeme a zapravo je totalno fuzzy. Srećom noći su mirne pa se ne mogu požalit.
Sve najljepse ti zelim 🥳🥳😘 i sari isto sretnih 5 mjeseci! 😊😊

2021. M 💗
Evo i mene sa zaostatkom... Najprije od svega Malla sretan ti rođendan i Sari 5 mj, čekamo slije ♥️ nama je bilo jučer pa smo nabacili koju slikicu.... 😊😊 I tenks za komplimente i ja sam sama sebi ista, ali lipo je to i čuti 😆😊
https://ibb.co/hgFyVkp
https://ibb.co/KL9425H
https://ibb.co/xzhwWfH
https://ibb.co/Xbrb6tw
I ja sam se jučer bocnilq pfizerom, ka da smo se dogovorile Malla, zasad samo ruka malo boli, ali izdržljivo....
Mateja sretno, nadam se da će simptomi biti što blaži 🙏
Malla- sretan ti rođendan i sretnih 5 mjeseci Sari!!!❤
Mateja-mi smo imali koronu, Veronika je tad imala 3.5 mjeseca... imala je 2 dana dosta visoku temperaturu, do 38.5, bila je baš nervozna, nije htjela puno jesti, kašljala. Prošlo je bez posjeta pedijatru i bez posljedica..skidali smo temperaturu cepicima, inhalirali, cistili nos fizioloskom i to je bilo to.
Biti ce sve u redu!❤
Mi smo konačno spojili krevetić sa našim krevetom i konačno sam spavala normalno i nisam se probudila slomljena!😀
Nama je u subotu 5 mjeseci i krećemo sa dohranom! Uzbuđena sam😅

👨👩👧👧👭
Hvala vam puno puno. Ona meni papa dajem joj stalno cicku.. cak se oce i nasmijati. Temp najvisa 38,1. Mene vec satralo a prvi dan😥. Cure ako sam joj do sad davala sirup paracetamol kad mogu zamjenit to lupocet cepicima jer sirupa pola pljune.
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Malla - sretan rođendan i sve najbolje 🥳 i Sari sretnih 5 mjeseci!!
Mateja - ja sam imala koronu u trudnoći i 2-3 dana mi je bilo loše i prošlo, a za bebe kažu da nemaju jake simptome. Svakako ju prati, ali mislim da ste uskoro ko nove! Sretno.
Ne znam za zamjenu sirup-cepic, pretpostavljam da sljedeći put kad bi dala sirup možeš staviti cepic, mi koristimo efferalgan, odnosno koristili smo kad je bio bolestan i spustila se temperatura brzo.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji