Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela23
    24. Studeni 2021. 11:55

Mallla sretan rodjendan i sve najljepse ti zelim!! 🎉🎉
    Mateja mi smo imale, beba je imala 2 ipo mj dva dana je imala 38.2 i to je bilo to. Ostalo sve ok proslo.

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

ana0310
    24. Studeni 2021. 12:04

Matejaa95

Cure nazalost ja sam pozitivna na koronu. I tia ju ima. Kurile smo nocas obje 38. Molim vas utjesite me ako je necija beba imala koronu. Jako me strah. Ona osim temp kiše puno i malo kasljuca.

Imale mala i ja, obje temp, kasalj, ona je i kihala i imala pun nos. Bude ok, samo inhalirati, cistiti nosic i cepic/sirup kad poraste temperatura 😊

2021. M 💗

ana0310
    24. Studeni 2021. 12:06

Mallla

Slažem se, s vremenom ćete sve znati po svom ditetu kad treba spuštati. Tipa Sara još nije imala al planiram je držati do 38.5 a Hana čim dodirne 38 odma vadim tešku arteljeriju (febrilna konvulzija). Al uglavnom pratim stanje. Znala je imat 39 i ponašat se kao da nije ništa a i imat 37.5 i bit skršena.
    Danas imamo duplo slavlje, Sari 5mj a meni 32god. Nabacim popodne Sarinu slikicu. Čak sam jučer uspila i tortu napravit, al zato mi je kuća blagi kaoos.
    Ovih dana nervoza traje cijeli dan, većinom mi je po rukama a dnevna spavanja traju max 30 min. Sad je ovo trebalo bit kao calm vrijeme a zapravo je totalno fuzzy. Srećom noći su mirne pa se ne mogu požalit.

Sve najljepse ti zelim 🥳🥳😘 i sari isto sretnih 5 mjeseci! 😊😊

2021. M 💗

matea1989
    24. Studeni 2021. 12:20

Evo i mene sa zaostatkom... Najprije od svega Malla sretan ti rođendan i Sari 5 mj, čekamo slije ♥️ nama je bilo jučer pa smo nabacili koju slikicu.... 😊😊 I tenks za komplimente i ja sam sama sebi ista, ali lipo je to i čuti 😆😊

https://ibb.co/hgFyVkp
    https://ibb.co/KL9425H
    https://ibb.co/xzhwWfH
    https://ibb.co/Xbrb6tw

I ja sam se jučer bocnilq pfizerom, ka da smo se dogovorile Malla, zasad samo ruka malo boli, ali izdržljivo.... 

Mateja sretno, nadam se da će simptomi biti što blaži 🙏

Magdalena2002
    24. Studeni 2021. 12:27

Malla- sretan ti rođendan i sretnih 5 mjeseci Sari!!!❤
    Mateja-mi smo imali koronu, Veronika je tad imala 3.5 mjeseca... imala je 2 dana dosta visoku temperaturu, do 38.5, bila je baš nervozna, nije htjela puno jesti, kašljala. Prošlo je bez posjeta pedijatru i bez posljedica..skidali smo temperaturu cepicima, inhalirali, cistili nos fizioloskom i to je bilo to.
    Biti ce sve u redu!❤
    Mi smo konačno spojili krevetić sa našim krevetom i konačno sam spavala normalno i nisam se probudila slomljena!😀
    Nama je u subotu 5 mjeseci i krećemo sa dohranom! Uzbuđena sam😅

👨‍👩‍👧‍👧👭

Matejaa95
    24. Studeni 2021. 12:58

Hvala vam puno puno. Ona meni papa dajem joj stalno cicku.. cak se oce i nasmijati. Temp najvisa 38,1. Mene vec satralo a prvi dan😥. Cure ako sam joj do sad davala sirup paracetamol kad mogu zamjenit to lupocet cepicima jer sirupa pola pljune.

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Lolipop
    24. Studeni 2021. 14:51

Malla - sretan rođendan i sve najbolje 🥳 i Sari sretnih 5 mjeseci!! 
    Mateja - ja sam imala koronu u trudnoći i 2-3 dana mi je bilo loše i prošlo, a za bebe kažu da nemaju jake simptome. Svakako ju prati, ali mislim da ste uskoro ko nove! Sretno. 
    Ne znam za zamjenu sirup-cepic, pretpostavljam da sljedeći put kad bi dala sirup možeš staviti cepic, mi koristimo efferalgan, odnosno koristili smo kad je bio bolestan i spustila se temperatura brzo. 

Bojana2017
    24. Studeni 2021. 15:12

Mateja držim fige da vas što prije prođe, bez nekih poteškoća 🙏🙏🙏
    Ni moji iz Austrije ne mogu doći jer je sestrin stariji sin pozitivan 😔 tako da se ipak nećemo sve 3 okupiti. 
    Matea pa ona je prava šećerlemica, stvarno odavno nisam vidjela tako divnu bebu ❤️❤️❤️
    Mallla čekamo slike i dalje 🤣🤣🤣

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Bojana2017
    24. Studeni 2021. 15:14

I da Mateja, čepić možeš dati kad bi sljedeći put dala sirup, bitno da prođe određeno vrijeme od posljednjeg davanja lijeka ❤️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Matejaa95
    24. Studeni 2021. 15:21

Hvala cure,divne ste stvarno.❤

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.