Mateja- drago mi je da ste dobro, neka tako ostane, Covid potvrda je u džepu i super!🤣
Bojana-kako lijepa slika, preslatke su sestrične, ma kud ćeš ljepše i bolje kad su generacija!😀
Ja sam primjetila da meni Veronika ovaj tjedan baš često po danu jede, svakih 1.5 h, po noći ne, možda 2×, spava ko top. Mislim da je do toga jer je postala jako aktivna, puno je na podu, na trbuhu, bude po pola sata, okreće se, vrti, već se i gura posvuda po podlozi. Možda je to dosta izmori pa više traži jesti. Nije mi to problem, samo što stalno moramo biti zajedno, nigdje ne mogu bez nje. Sutra ćemo krenuti sa dohranom, mislim da je sad već baš vrijeme i za to.
Baš mi se mijenja sad jako, počela je kužiti sve, sve želi primiti, zgrabiti, što god vidi, i da, stalno se želi posjesti, tipa kad leži diže glavicu, kad je u poluležećem položaju, kad je u ležaljci... Ovo postaje sve zanimljivije sad ❤
👨👩👧👧👭
E cure evo nas, da da, sestrične su, poslije stavim još slika, kad stignem. Uglavnom meni se Iris danas baš okreće sa leđa na stomak i naučila je sama izvući rukicu 😊😊 prava mala cura.
Vagala sam je i ima 5.830 😊😊😊 10 gr više od sekine male 🤣🤣manekenka moja. 🤣
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
E cure, idem uskoro k fizijatru, al ako neko ima iskustva. Mia cesto kad lezi bez problema ode na desni bok, na lijevi gotovo nikad... a nogice kad mlatara joj idu u desno isto, ne znam kako da objasnim 😅 i sad ne znam dal zabrijavam il sta, to je tek nedavno krenula, kolko sam skuzila kraljeznica je ravna, ramena u ravnini, to je ok. Nadam se da je neka faza 🤦🏼♀️
2021. M 💗
ana0310 - slično je i kod nas (ja sam već pisala da nama i glava zna naginjati na jednu stranu, a primjećujem da i nogama zna onda ići na tu stranu - isto ne znam kako opisati). Eh sad, ne znam do čega je. Ja ga inače tak nosim često i možda zato. Pregledavali su ga stvarno puno puta i svi kažu da je sve ok s njim. Pedijatar, neuropedijatar, fizioterapeut. Doduše on se okreće isto vise na jedan bok, al se par puta leđa-trbuh okrenuo bas na drugu stranu i simetrično sve koristi.
Možda su u takvom položaju bili u maternici 😅
ana0310 - slično je i kod nas (ja sam već pisala da nama i glava zna naginjati na jednu stranu, a primjećujem da i nogama zna onda ići na tu stranu - isto ne znam kako opisati). Eh sad, ne znam do čega je. Ja ga inače tak nosim često i možda zato. Pregledavali su ga stvarno puno puta i svi kažu da je sve ok s njim. Pedijatar, neuropedijatar, fizioterapeut. Doduše on se okreće isto vise na jedan bok, al se par puta leđa-trbuh okrenuo bas na drugu stranu i simetrično sve koristi.
Možda su u takvom položaju bili u maternici 😅
Da, NEKO ME RAZUMIJE, sve koristi jednako (mislim ruke,noge), cvrsta onak nije, okrene se nekad i s drugog boka na trbuh i to cak lakse 😅 bude ona i ravna skroz nekad, al vecinu vremena bude u stranu 😅 bas cu se jos raspitati kod pedijatrice i fizijatra za svaki slucaj... mene malo brine to sto ona bas jako brzo raste (18cm u 4 mj) pa me strah da nebi bilo sta zbog toga.
2021. M 💗
ana0310 javiš svakako šta kažu... on je 19 cm u 4 mjeseca 🙈🙈 isto sam mislila da je možda zbog toga, ali nitko nije to spomenuo.. 🤷♀️
Evo nama je potvrdenom pozitivne smo. Doma moramo bit do 4.12... super smooo i sretna sam zbog togaa.
https://ibb.co/Fx76sJ5 evo mojee curice🥰
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Evo nama je potvrdenom pozitivne smo. Doma moramo bit do 4.12… super smooo i sretna sam zbog togaa.
https://ibb.co/Fx76sJ5 evo mojee curice🥰
Slatkis 😍 drzite se
2021. M 💗
Jooj da curee danas nam je velikih 4 mj❤❤
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Sortiraj odgovore
Najstariji