Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bojana2017
    24. Studeni 2021. 08:22

Mallla srećan rođendan 🎂 ❤️ ❤️ ❤️ i srećno velikih 5 mjeseci 😊😊😊
    Uživajte danas i želim vam miran dan 😊
    Mi sutra planiramo produženi vikend u Bosnu pa sam srećna 😊 i možda čak i dođe sestra iz Austrije pa se sve tri okupimo sa djecom 🙏🙏🙏
    Naša noć je bila haotična, često se budila, žalila, plakala nešto, prduckala. Nije kakila juče pa mislim da je stomak malo zezao. Uglavnom jutros je vesela 😊😊 i sad će dobiti biogaiu 😊
    Mallla btw mlada si baš, ja sam prava starka naspram svih vas 🤣🤣🤣

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Hedwig.Z
    24. Studeni 2021. 08:52

Mallla, sreeetan rođendan, puno zdravlja i veselja 🥳🥳🥳🥳 A Sari sretnih 5mj 🥰
    Tweetyca - ma koje oči ima tvoja malena, ajmeee 😍
    Netko je pitao za kombinirano hranjenje i dohranu, mislim Mara.. Još nisam počela davati dohranu, a kad počnemo (računam za dva tjedna cca), mislim izbaciti jednu bočicu AD  koju pojede ujutro. Vjerujem da to neće biti neke količine koje ce papati dohrane pa cu viditi po njoj koliko je gladna.
    Za zubice koristimo Kamistad, mislim da joj pomaže. Jučer je bila dosta njurgava, ali je zato spavala od 23.30 do 5 ujutro, iznenadila sam se. I onda nastavila do 7h. Evo već joj se spava sad 😂
    Isto sam mišljenja da treba pustiti tijelo da se "bori" kad je temp. Naravno ako je dijete ok i nije malaksalo i slično. Sinoć sam primjetila da je Z malo topla, išla mjeriti i 37.1 je pokazalo. Možda joj je bilo vruće u kući, nemam pojma. Imala je bodi kratkih rukava i plišanu pidjamu. Stavila sam ju u pamučnu tanku pidjamu i spustila se. A baš sam primjetila odmah da ima višu temp, zacrvenili su joj se obrascici malo. 

Hedwig.Z
    24. Studeni 2021. 08:54

Bojana - sretan put, uživaj doma sa svojima! 🥰🥰 

Orhideja1
    24. Studeni 2021. 08:58

Malla… sretan ti rođendan🥂 i ljepotici naravno čestitamo velikih 5🎉🎉🎉, čekamo slikice slavljenica. 
    Bojana… Treba nam bar jedna starka ovdje 😉😉, ja ću za koji mjesec stići Mallalu, ali ti si nam primjer i poticaj da nismo stare za 2.,3. (bebača) itd tko već koliko želi ili stigne💪

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Matejaa95
    24. Studeni 2021. 09:29

Cure nazalost ja sam pozitivna na koronu. I tia ju ima. Kurile smo nocas obje 38. Molim vas utjesite me ako je necija beba imala koronu. Jako me strah. Ona osim temp kiše puno i malo kasljuca. 

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

chiAn
    24. Studeni 2021. 09:43

Mallla, sretan rođendaaan!! Sve sve najbolje!! 
    A Sari srernih 5mj!! 🥳🥳🥂✨✨
    Čekamo slikee...
    .
    Tweetyce, nisam uspjela viditi tvoje slike 🙄😞
    .
    Mateja, držim fige da sve bude u redu! Nemoj paničariti unaprijed...skidaj temp kad je potrebno i jačaj imunitet...
    Mislim da od ovih ovdje čije su bebe imale koronu nije bilo nekih problema...drži se! 💪🏻💪🏻

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

Aneee
    24. Studeni 2021. 09:54

Mallla sretan rođendan, a maloj Sari sretnih 5.mj 🥰🥰
    Meni je rođendan u utorak, znači i ti strijelac 😄
    Matejaa95 bilo je par cura koje su imale koronu, a I bebe isto...vjerujem da ce sve biti dobro 😘😘

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Susika
    24. Studeni 2021. 10:22

Mallla sretan rockas i Sari sretnih 5 mjeseci 😍
    i moja curka i ja smo isti dan u mjesecu rođene, hehe, ona 10.07., ja 10.10.😄

Lullaby
    24. Studeni 2021. 10:23

Malla sretan rođendan i 5 mj! ❤️
    Mateja mi smo imali Koronu kad je bebi imao malo manje od mjesec dana. Mi smo imali 38,7 dan ipo, dva. Bebi nam je imao samo 37,3 jedan dan. Brzo je prošlo. Od svih do sada sam isto tako čula da kratko traje tako da se nadam da će i vama brzo proći temp 🤞Zvrcni pedijatra i konzultiraj se s njim. Prati stanje i daj čepić ako bude potrebe ili ako vidiš druge promjene zovi dr./pedijatriju. Njega nisu testirali, ali je bio u samoizolaciji dva tjedna. Jedino je bio jako nervozan danima, pa čak i koji tjedan je to trajalo i jako je slabo spavao danju, skoro pa ništa. Ali proći će, držite se 😘

Susika
    24. Studeni 2021. 10:24

Matejaa95

Cure nazalost ja sam pozitivna na koronu. I tia ju ima. Kurile smo nocas obje 38. Molim vas utjesite me ako je necija beba imala koronu. Jako me strah. Ona osim temp kiše puno i malo kasljuca.

Moja nije imala koronu, a nisam ni ja, no prema iskustvu drugih bila je samo povisena temperatura kod bebe par dana, nis strasno 😊 tak da bude sve to ok, ne brini😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.