Da se malo javimo...
Svašta ste pisali, ali mi se sve bućka u glavi, samo ću reći da je kod nas izgleda u tijeku regresija sna, a nekom regresija živaca🤯, ja sam sinoć odcmoljila😭😭 uspavljivanje (od 20 do 22:30), na sreću noć je ok kad zaspe, ali borba dok zaspe. Ni danju nije ništa lakše.
Igračke koje se ne peru, ja preko noći stavim u škrinju na smrzavanje (savjet patronažne)
Bojana tvoja curka kao Hurem imam kolekciju haljinica🥰🥰🥰
Netko je obavio slikanje sa lišćem, to nam je bila ideja koju nismo izvršili, pa smo iskoristili limun i limetu kao Bojana.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Rođena je sa 3190g. 🥰 Daaa, ne mogu vjerovati da je već do hrana na redu, ajmeee 🤩
Lullaby - da, vitamin C bi ti mogao pomoći. Super ga je koristiti sad po zimi jer on reagira na sunce, tj. Od sunca bi se pjegice mogle i pogoršati ako ga koristiš. Ima jedan serum Vitamin C samo u Mulleru(ispasti će da reklamiram Muller, ali stvarno je odličan serum)
https://ibb.co/wY3J9kt
Možeš navečer i ujutro, sa tim da ako ga stvljas i ujutro poželjno je da staviš kremu sa spf iznad njega. Meni je pomogao prije trudnoće, imala sam neke tamnije mrljice od akna, povukle su se sa njim.
Ili retinol isto bi ti mogao pomoći. Čula sam da je od Olivala serum retinol odličan, ali ga nisam isprobala. Sad imam taj Vitamin C i hidratantnu kremu.
Da se malo javimo…
Svašta ste pisali, ali mi se sve bućka u glavi, samo ću reći da je kod nas izgleda u tijeku regresija sna, a nekom regresija živaca🤯, ja sam sinoć odcmoljila😭😭 uspavljivanje (od 20 do 22:30), na sreću noć je ok kad zaspe, ali borba dok zaspe. Ni danju nije ništa lakše.
Igračke koje se ne peru, ja preko noći stavim u škrinju na smrzavanje (savjet patronažne)
Bojana tvoja curka kao Hurem imam kolekciju haljinica🥰🥰🥰
Netko je obavio slikanje sa lišćem, to nam je bila ideja koju nismo izvršili, pa smo iskoristili limun i limetu kao Bojana.
Orhideja- uf i kod nas je u par navrata bilo tako prošli tjedan. Znači vrištanje kad treba spavati. Onda sam skuzila da se to desava kad se danju ne naspava. Sad ju stavljam spavati danju da si odspava minimalno 2sata u komadu -( evo sad spava 2ipol već) i drijemkice tu i tamo u šetnji, nosiljka ili kolica. A navečer ju na prvi znak da joj se spava dizem i nosim polako u krevet. Tamo se još malo poigramo, gasim svijetlo i samo ju mazim, ne govorim ništa iako ona kao negoduje. Upali u 80% vremena.
Ja se nisam riješila mrljica, iako stalno koristim spf 50 jednostavno su hormoni bili jači od svega.
Vitamin c, da on bi trebao izbljediti trenutno imam olivalov.
Na retinol i kiseline ću preći poslije nove, mislim da sam još pod hormonima i treba vremena.
.
Ove sam papice vidila jučer na fejsu
https://www.oreabazaar.com/bs/product/4077/stay-on-papice-koje-ne-spadaju
🙅♀️30, 🙋♂️29
Lulu curka je super! 💪
.
Bojana 😍 stvarno kao hurem ti izvlačiš i izvlačiš, jedva čekam tvoje fotkanje u 12. Mjesecu 🤭
🙅♀️30, 🙋♂️29
Lulu.Lu pa lijepo se ona zbuckala onda...bas super 😊
.
Ja koristim bi-oil i super mi je, strije vidljivo smanjene i linea nigra skoro pa u nestala...bas prezadovoljna 🔝
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Strije nemam, a linea negra odlazi sama i ne mažem ju ničim i vjerujem da će otići sama ako ne prije onda kad prestanemo dojit 🤷.
.
Tweetyca možda jer si tamnije puti pa je izraženija
🙅♀️30, 🙋♂️29
Curke većina haljinica je od seke, a ova od danas je skupa baš, dobila je ali nije nijednom obukla.
Pa sam reko bar da Iris uslikam u njoj.
Na instagramu pogledajte Pčelica Maja design, imaju svakakvih 😁
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Mislim i ja da sad mlijeko neće nestati, da nije moguće, ali opet je moguće da se smanji ili poveća potražnja, u zavisnosti od beba. Mislim da se to reguliše njihovim nacicavanjem uveče i slabijim cicanjem ujutru 😊
Znaju bebe šta im treba
Mi smo imali foto sešn, pa izvolite moju limeticu 🥰
https://ibb.co/BqYYnNS
Ajme preslatka je 😍😍😍
2021. M 💗
Curke, jel ovo normalno da vecinu vremena ovako drzi noge?
https://ibb.co/YfqPPKk
Znam da je netko u grupi spominjao kiflasta stopala pa mi je zazvonilo. Npr sad spava i stopala su joj ravna a kada je budna vecinu vremena ih ovako kao skvrci. 🤷🏽♀️
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji