Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mare87
    05. Studeni 2021. 08:04

Ja bih rekla da nije moguce da nestane mlijeko.. jer sam jako puno citala i istrazivala.. 
    Moja preko noci cica 2,3,4 puta i onda ujutro kad se probudimo nije neka od hranjenja.. nije gladna, ne trazi
    To sta su cice mekane, ne znaci da nema mlijeka apsolutno.. pogotovo vec u ovim mj. kad se ponuda/potraznja uspostavila.
    Recenica koju sam procitala kod nekih profesionalki vezano za dojenje - ako ste bili sposobni dojiti prvi mj. djetetovog zivota, onda cete biti sposobni dojiti i u 6. mj. One su rekle da beba sa mjesec dana i sa 6 mj. otprilike istu kolicinu mlijeka podoje (nr puno vise kako se misli), nego je mlijeko to koje se mijenja i postaje masnije te se prilagodava uzrastu.
    Kaze mi frizerka da je dojila do 2. godine, a bila se vratila prije godine na posao.. on bi pocicao samo kad bi ona bila doma (tipa 2, 3 puta unutar 24 sata) i mlijeko se tako i dalje odrzavalo. 

Mallla
    05. Studeni 2021. 08:15

Ne moze ti ana tek tako nestat mlijeka pogotovo uz tvog cico ljuopca. Isto ti ne znači da će dohrana ishodit mirnije spavanje noću. Postoje bebe koje se bez obzira na sve bude i sisaju. Sad postoji niz opcija koje možeš pokušati al bi i s tim sačekala 5-6mj ovisno kad kreneš s dohranom (cuca, voda, medo koji svira uspavanku...) a može ti biti da mu rade desni pa da mu  je toliko sisanje utjeha ili oocenito neka faza koja ce proc. A znaci umirem na tvoj autocorect 😄 nasmijavao te cijelu noc 🤣🤣🤣
    Kod nas isto zna bit pod vratom i pazuhom tako crvenkasto al pranje i posušivanje riješi stvar za sad.
    Ja vam se divim ana i bojana s tim isorekidanim spavanjem, kad se sjetim prije pa ja sam bila zombi...sve mi diraj san mi pusti, tako da suosjecam.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    05. Studeni 2021. 08:19

Kidam i na ovo "kao da filuje tortu" točno sam zamislila špatulu i sloj od 2cm kreme 😄
    Nisam se pohvalila da su nam stigle bebičice čizmice za nehodače, pohvalila bi komunikaciju s tetom šivalicom koja je išla super glatko, brz dogovor i brzo je to sve sašila. Uglavnom mogu se odvojiti i biti samo papučice i čizmice jer su na dugmad u 2 nastavka. Tople su i mekane. Riješila sam tako nogice za zimu zako da sad i ne pokrivam non stop nogice kad smo vani. Moja svaka preporuka na bebičice.

url=https://lilypie.com]

matea1989
    05. Studeni 2021. 08:32

Evo da se javim nakon cjepiva... Uglavnom jučer predvečer je dobila temperaturu, bilo je 38.4 kad sam joj dala sirup ( znam da prije 38.5 ne treba skidati, ali mene već na ovom panika oprala). Uglavnom jako joj je sporo silazila temperatura i to tek nakon što sam je skroz raskomotila i rashladila, ali he unatoč svemu bila živahna i vesela.

Prošli put je cijeli dan bila uspavana e, pa ovaj put je udarilo kontru. Zaspala je tokom dana u tri navrata u kolicima po oko 40-ak min... I navečer od 8 do 9 na mojim rukama, čim bi je spustila ona budna ka sova. I nakon tih odspavanih uru se totalno razbudila, igrala se, gugutala do 11. I onda se počelo vidit na njoj da je umorna, dala joj jesti i svi pokušaji uspavljivanja su bili bezuspješni... Mirovala je jedino kad bi je nosili 'na uzgor', a kad bi je polegla na ruke počne trljati okice ali toliko žali da nije mogla zaspati... I tako do 2 sata kad je muž predložio da je probamo provozatimu autu. I smjestimo mi nju u as, i znači do prvog semafora je zaspala... Napravili đir po gradu ka dvoje luđaka 🤣🤣 I kad smo došli doma iznili tempiranu bombu nekako i uspjeli je uz još malo nunanja prebaciti u krevet i jutros do 6 je spavala... Barem nešto... Fibre nije bilo...
    Bila je budna sve do sad kad se unervozila, dala joj jesti i zaspala je u kolicima ♥️🙏🙏🙏 i ja ću se prebaciti na kauč kraj nje jer me jutros užasno rastura želudac, probada na momente i boli ka trudovi doslovno... Eto žene moje, izvješće od nas. Jutros joj je temp. 37.3 što je ok. 

matea1989
    05. Studeni 2021. 08:35

I da jučer je kakala tri puta ( inače jednom dnevno) i bilo je onako mekše, nije proljev ali dosta mekše nego inače... Jela je super cijeli dan kao i inače, samo bi skoro nakon svakog obroka malo vratila tako da smo se namijenjali i robe jučer. 🤣

Aneee
    05. Studeni 2021. 08:35

Slikaj čizmice kad stigneš...
    E i ja sam bas osjetljiva na to (ne)spavanje. Onda i ja budem nervoznija, pa onda on vjv i od mene osjeti tu nervozu pa bude i on i onda smo u zacaranom krugu 😅
    E vidiš kad si spomenula desne primjetila sam da NOCU sad što inače samo danju radi, trpa nenormalno sakice u usta i grize...i danju umirem od smijeha jer kao da me pokušava ugristi za rame hahah 😂
    Možda ima i to veze, to mi uopće nije palo na pamet. Bas planiram kupiti one kapi, nez jel netko tu spominjalo ili na fb. Ugl kapi koje su bile za grcice imaju od istog proizvođača ali zubice i desne

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    05. Studeni 2021. 08:38

matea1989

Evo da se javim nakon cjepiva… Uglavnom jučer predvečer je dobila temperaturu, bilo je 38.4 kad sam joj dala sirup ( znam da prije 38.5 ne treba skidati, ali mene već na ovom panika oprala). Uglavnom jako joj je sporo silazila temperatura i to tek nakon što sam je skroz raskomotila i rashladila, ali he unatoč svemu bila živahna i vesela.

Prošli put je cijeli dan bila uspavana e, pa ovaj put je udarilo kontru. Zaspala je tokom dana u tri navrata u kolicima po oko 40-ak min… I navečer od 8 do 9 na mojim rukama, čim bi je spustila ona budna ka sova. I nakon tih odspavanih uru se totalno razbudila, igrala se, gugutala do 11. I onda se počelo vidit na njoj da je umorna, dala joj jesti i svi pokušaji uspavljivanja su bili bezuspješni… Mirovala je jedino kad bi je nosili 'na uzgor', a kad bi je polegla na ruke počne trljati okice ali toliko žali da nije mogla zaspati… I tako do 2 sata kad je muž predložio da je probamo provozatimu autu. I smjestimo mi nju u as, i znači do prvog semafora je zaspala… Napravili đir po gradu ka dvoje luđaka 🤣🤣 I kad smo došli doma iznili tempiranu bombu nekako i uspjeli je uz još malo nunanja prebaciti u krevet i jutros do 6 je spavala… Barem nešto… Fibre nije bilo…
    Bila je budna sve do sad kad se unervozila, dala joj jesti i zaspala je u kolicima ♥️🙏🙏🙏 i ja ću se prebaciti na kauč kraj nje jer me jutros užasno rastura želudac, probada na momente i boli ka trudovi doslovno… Eto žene moje, izvješće od nas. Jutros joj je temp. 37.3 što je ok.

Uh nije ni vaša noć bila baš bajna...nadam se da ce danas biti bolje 😘
    Da neće dobiti mengu? Ili te boli bas zeludac?

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

matea1989
    05. Studeni 2021. 08:51

Nije bilo bajno ali barem nije bilo visoke temperature čega sam se najviše bojala... Mi smo uzeli camomila kuglice od homelaba ili tako nešto nezz točno, uglavnom homeopatske kuglice za zubiće... Stoje nam u frižideru, nismo probali iako i ona sve živo trpa u usta, grize i glođe, u zadnje joj je najdraže onako dudu skroz zagristi s desnima i onda je rukom čupa van 🤦🏻‍♀️ samo čekam da je strga tako...

A želudac... Znači probudila sam se gladna ka vuk i s nekom nelagodom u želucu i uzela jadro kekse i kavu... Uglavnom nakon toga me pokosilo, kao da sam kamenje progutala... Ali evo sad je malo bolje... Doduše očekujem i mengu ali nije to ta bol, baš ono želudac ali u naletima... Nadam se da će se smiriti, treba izdurati dok se muž vrati s posla.

Aneee
    05. Studeni 2021. 08:55

Mislim da je najgore prošlo, danas nebi trebalo doći to temperature. 
    Ako stvarno ovo ima veze sa zubicima pa ima da izludimo dok ne izađu 🙈 hahah
    Ja ne smijem ni pomisliti da popijem kavu, a da ne pojedem nešto konkretno..pa možda zbog kave 😬
    Doduše ja i ne pijem tako često kavu pa je zato tako kod mene 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Passiflora
    05. Studeni 2021. 09:00

Cure, ako slučajno niste vidjele, u WG su dani mama, beba i trudnica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI