Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    matea1989
    05. Studeni 2021. 08:32

Evo da se javim nakon cjepiva... Uglavnom jučer predvečer je dobila temperaturu, bilo je 38.4 kad sam joj dala sirup ( znam da prije 38.5 ne treba skidati, ali mene već na ovom panika oprala). Uglavnom jako joj je sporo silazila temperatura i to tek nakon što sam je skroz raskomotila i rashladila, ali he unatoč svemu bila živahna i vesela.

Prošli put je cijeli dan bila uspavana e, pa ovaj put je udarilo kontru. Zaspala je tokom dana u tri navrata u kolicima po oko 40-ak min... I navečer od 8 do 9 na mojim rukama, čim bi je spustila ona budna ka sova. I nakon tih odspavanih uru se totalno razbudila, igrala se, gugutala do 11. I onda se počelo vidit na njoj da je umorna, dala joj jesti i svi pokušaji uspavljivanja su bili bezuspješni... Mirovala je jedino kad bi je nosili 'na uzgor', a kad bi je polegla na ruke počne trljati okice ali toliko žali da nije mogla zaspati... I tako do 2 sata kad je muž predložio da je probamo provozatimu autu. I smjestimo mi nju u as, i znači do prvog semafora je zaspala... Napravili đir po gradu ka dvoje luđaka 🤣🤣 I kad smo došli doma iznili tempiranu bombu nekako i uspjeli je uz još malo nunanja prebaciti u krevet i jutros do 6 je spavala... Barem nešto... Fibre nije bilo...
    Bila je budna sve do sad kad se unervozila, dala joj jesti i zaspala je u kolicima ♥️🙏🙏🙏 i ja ću se prebaciti na kauč kraj nje jer me jutros užasno rastura želudac, probada na momente i boli ka trudovi doslovno... Eto žene moje, izvješće od nas. Jutros joj je temp. 37.3 što je ok. 

matea1989
    05. Studeni 2021. 08:35

I da jučer je kakala tri puta ( inače jednom dnevno) i bilo je onako mekše, nije proljev ali dosta mekše nego inače... Jela je super cijeli dan kao i inače, samo bi skoro nakon svakog obroka malo vratila tako da smo se namijenjali i robe jučer. 🤣

Aneee
    05. Studeni 2021. 08:35

Slikaj čizmice kad stigneš...
    E i ja sam bas osjetljiva na to (ne)spavanje. Onda i ja budem nervoznija, pa onda on vjv i od mene osjeti tu nervozu pa bude i on i onda smo u zacaranom krugu 😅
    E vidiš kad si spomenula desne primjetila sam da NOCU sad što inače samo danju radi, trpa nenormalno sakice u usta i grize...i danju umirem od smijeha jer kao da me pokušava ugristi za rame hahah 😂
    Možda ima i to veze, to mi uopće nije palo na pamet. Bas planiram kupiti one kapi, nez jel netko tu spominjalo ili na fb. Ugl kapi koje su bile za grcice imaju od istog proizvođača ali zubice i desne

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    05. Studeni 2021. 08:38

matea1989

Evo da se javim nakon cjepiva… Uglavnom jučer predvečer je dobila temperaturu, bilo je 38.4 kad sam joj dala sirup ( znam da prije 38.5 ne treba skidati, ali mene već na ovom panika oprala). Uglavnom jako joj je sporo silazila temperatura i to tek nakon što sam je skroz raskomotila i rashladila, ali he unatoč svemu bila živahna i vesela.

Prošli put je cijeli dan bila uspavana e, pa ovaj put je udarilo kontru. Zaspala je tokom dana u tri navrata u kolicima po oko 40-ak min… I navečer od 8 do 9 na mojim rukama, čim bi je spustila ona budna ka sova. I nakon tih odspavanih uru se totalno razbudila, igrala se, gugutala do 11. I onda se počelo vidit na njoj da je umorna, dala joj jesti i svi pokušaji uspavljivanja su bili bezuspješni… Mirovala je jedino kad bi je nosili 'na uzgor', a kad bi je polegla na ruke počne trljati okice ali toliko žali da nije mogla zaspati… I tako do 2 sata kad je muž predložio da je probamo provozatimu autu. I smjestimo mi nju u as, i znači do prvog semafora je zaspala… Napravili đir po gradu ka dvoje luđaka 🤣🤣 I kad smo došli doma iznili tempiranu bombu nekako i uspjeli je uz još malo nunanja prebaciti u krevet i jutros do 6 je spavala… Barem nešto… Fibre nije bilo…
    Bila je budna sve do sad kad se unervozila, dala joj jesti i zaspala je u kolicima ♥️🙏🙏🙏 i ja ću se prebaciti na kauč kraj nje jer me jutros užasno rastura želudac, probada na momente i boli ka trudovi doslovno… Eto žene moje, izvješće od nas. Jutros joj je temp. 37.3 što je ok.

Uh nije ni vaša noć bila baš bajna...nadam se da ce danas biti bolje 😘
    Da neće dobiti mengu? Ili te boli bas zeludac?

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

matea1989
    05. Studeni 2021. 08:51

Nije bilo bajno ali barem nije bilo visoke temperature čega sam se najviše bojala... Mi smo uzeli camomila kuglice od homelaba ili tako nešto nezz točno, uglavnom homeopatske kuglice za zubiće... Stoje nam u frižideru, nismo probali iako i ona sve živo trpa u usta, grize i glođe, u zadnje joj je najdraže onako dudu skroz zagristi s desnima i onda je rukom čupa van 🤦🏻‍♀️ samo čekam da je strga tako...

A želudac... Znači probudila sam se gladna ka vuk i s nekom nelagodom u želucu i uzela jadro kekse i kavu... Uglavnom nakon toga me pokosilo, kao da sam kamenje progutala... Ali evo sad je malo bolje... Doduše očekujem i mengu ali nije to ta bol, baš ono želudac ali u naletima... Nadam se da će se smiriti, treba izdurati dok se muž vrati s posla.

Aneee
    05. Studeni 2021. 08:55

Mislim da je najgore prošlo, danas nebi trebalo doći to temperature. 
    Ako stvarno ovo ima veze sa zubicima pa ima da izludimo dok ne izađu 🙈 hahah
    Ja ne smijem ni pomisliti da popijem kavu, a da ne pojedem nešto konkretno..pa možda zbog kave 😬
    Doduše ja i ne pijem tako često kavu pa je zato tako kod mene 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Passiflora
    05. Studeni 2021. 09:00

Cure, ako slučajno niste vidjele, u WG su dani mama, beba i trudnica

Hedwig.Z
    05. Studeni 2021. 09:27

I Zoe je sinoć imala temp, popela se do 38.4. Tada sam ju sukla do pelene i stavila mlaki oblog na ubode inekcija i polako se počela spuštati. Bila sam spremna joj dati sirup ili čepić. Malo je teže cicala jer joj je i nos zacepljen pa smo i inhalirali, cistili. Stavila sam ju spavati kraj sebe tako da joj mogu mjeriti temp, spavala je samo u bodiju dugih rukava. Ali bilo je dobro, spavala je ok više manje. Samo smo u 3ujutro opet cistili nosic. Nije htjela baš cicu pa sam joj dala bočicu. Probudila se u 7ipol i tad je lijepo cicala, sad opet spava. A ja nisam spavala skoro ništa, znači u grcu stalno. I tako, danas opet inhalacija itd. I ja sam prehladjena, isto nos me zeza. Nadam se da će nam brzo proći 🙏 i da se vratimo u našu rutinu. 

sassy
    05. Studeni 2021. 09:47

Ana.b koji puder koristis? Ja nisam do sad koristila, zanima me koji je najbolji, znam da su J&J dobili negativne recenzije

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Bojana2017
    05. Studeni 2021. 09:50

Mislim i ja da sad mlijeko neće nestati, da nije moguće, ali opet je moguće da se smanji ili poveća potražnja, u zavisnosti od beba. Mislim da se to reguliše njihovim nacicavanjem uveče i slabijim cicanjem ujutru 😊
    Znaju bebe šta im treba 
    Mi smo imali foto sešn, pa izvolite moju limeticu 🥰
    https://ibb.co/BqYYnNS

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.