Ja ne radim te vježbice, ali mu ih masiram jer baš voli. Nama je pedijatrica gledala stopala i rekla da vidi da neće biti problema.
Išla sam baš vidjeti u knjigu koju imam, djeluje mi ko ova bananica:
https://ibb.co/HVXMzJX
https://ibb.co/P9ghFhS
Tnx za savjete, probam s tim serumom 😊 A mogla bi i to ulje za ožiljak. Kako mi se svašta dogodilo nakon poroda skroz sam zanemarila mackanje. Za lice sam uzela depigment kremu na preporuku, ali evo ne vidim pomaka. Mazala sam s faktorom 50 i kad je krenulo nisam uopće bila na suncu jer sam bila na strogom mirovanju, pa se mrlje svejedno pojavile. Jesu malo izblijedile, ali još se kuže dosta.
Ja sam u razmišljanju za božićno slikanje 🤭 Morat ću mu neki outfit kupiti, pa malo gledam. Krasno Iris izgleda. Ja svog obučem da ga slikam, pa mi izbljucka i sebe i podlogu i onda se još ukaka 😂 Preznojim se sva dok ga uslikam.
Meni Iris nikad ne bljucka, doslovno bi mogla biti u istoj robi 7 dana 🤷🏼♀️🤣🤣
Ani Iskra nije nikad bljuckala kao beba 🤷🏼♀️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Pusa svima od mojih cura i mene ❤️❤️❤️
https://ibb.co/FxKYT76
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Bojana neće mi se ucita slika
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Pratim objave o pigmentacijskim mrljama, uslikala sam onaj serum iz Millera. Meni su malo izblijedile, pred kraj trudnoće sam izgledala uzasno, ko da sam musava 😂 na čelu oblik leptira i na obrazima ispod očiju. Sad se manje vidi, a jučer sam baš isprobala make up da vidim koliko prekrije (nisam zadovoljna). I moram reći da sam se baš dobro osjećala sa šminkom, nisam se dugo vidla u tom izdanju. A vani vrijeme da nije ni za šetnju, ono da me bar neko vidi 😂😂
Pratim objave o pigmentacijskim mrljama, uslikala sam onaj serum iz Millera. Meni su malo izblijedile, pred kraj trudnoće sam izgledala uzasno, ko da sam musava 😂 na čelu oblik leptira i na obrazima ispod očiju. Sad se manje vidi, a jučer sam baš isprobala make up da vidim koliko prekrije (nisam zadovoljna). I moram reći da sam se baš dobro osjećala sa šminkom, nisam se dugo vidla u tom izdanju. A vani vrijeme da nije ni za šetnju, ono da me bar neko vidi 😂😂
Probaj, trebao bi ti pomoći taj serum. Super je, a nije skup, mislim oko 80kn. Na odjelu parfumerijr se nalazi, da ne tražiš 😁 samo obavezno preko dana stavi kremu sa spf preko, ako ideš na sunce naravno. Ima i od tog brenda maska sa vitaminom C, žuta neka, oko 25kn. Pa da pojacas učinak jednom do dvaput tjedno npr 😁 sad je super period za rješavati te stvari, kad dojde ljeto većinom se pogorsa 😒
Bojana, ni ja ne vidim sliku.
Z je sinoć lijepo zaspala oko 9ipol. Nemirno je spavala cijelo vrijeme nekako, vrtila se. I oko 23h se samo probudila vrišteći i plakajuci 😭 i nikako ju smiriti! Baš je plakalaaa! Da li je moguće da je nešto sanjala? Smirila se malo kad sam svjetlo upalila. I nosila ju nosila, tjesila. Nakon toga sam ju stavila spavati kod sebe, onda je lijepo spavala. Samo uz jedno buđenje do 6 ujutro. Ne kužim, to nam se još nije desilo, kao da se nečeg prestrašila. 😢😢
Aurelionodbija jesti...vec 4 sata prošlo od zadnjeg sisanja...sad sam izdojila pa ću ponuditi drugu da sisa, ako ne bude htjeo onda izdojeno ponuditi, a ako i to ne bude htjeo ja nez sta cu
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Naravno da nije jeo 🙄 sad spava..kupili smo odmah u apoteci neki gel za zube jer vidim da mu se desni bas bijele...pa možda zato neće da jede...nez
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Tweetyca - da, moguće vidis. I ja sam skoro sa njom plakala, baš je zvučalo kao da ju nešto boli 😭 Ja sam kasnije razmišljala, možda je bila previše stimulirana sinoć prije spavanja. Ja sam radila neki kolač, a muž je bio sa njom na podu i igrali su se. I oko nje je poslagao valjda sve igračke koje imamo 🙄 mislim si ga sa je to bilo možda malo previše. Je moguće?
AnaB - ma i ja se borim sa tim sisanjem, vrišti nekad na sisu kad ju vidi. Alo govori mi frendica da je to normalno u tom periodu, štrajk hranjenja. Ja ju čekam dok spava da se probudi pa joj uvalim sisu dok je jos pospana, tad baš lijepo posisa. Tako sam jučer i danas ujutro. Čim se razbudi, ima drugog posla-gledati na sve moguće strane, sve joj je zanimljivo. 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji