I mi se pridruzujemo u klub zastopanih nosica. Prehlada nas drzi vec dva tjedna i nikako nikako izaci na kraj s njom.
.
Bojana preslatka je ta tvoja limetica. 🤩🤩 Cestitam na 4 mjeseca.
.
Sto se tice pudera ima od Nivee puder bez talka, dobar je po sastavu na njemu pise soothing caring powder.
.
Sto se tice sisa i mije ko da su prazne, osusene. Kako su bile na pocetku sad su 0 bodova i znala bih se prestrasit da nema mlijeka al kad bi ju stisnula odmah bi izlazilo.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Sassy mi koristimo ovaj https://ibb.co/Zfy16tv
Jer kod nas u DE nema tog od nivee što je bela spomenula. Znaci sve živo sam pretrazila, pa čak ni za naručiti nema nego samo u Austriji i to ne dostavlja u DE...tako da sam našla ovaj. I stvarno je super. Nama ako je npr danas bas puno crveno, onda poslije kupanja posusim i stavim ovaj puder i do jutra skoro pa da nema crvenila.
Bojana sretna 4 mj ljepotice mala 🥰🥰🥰
.
Moj strah oko cica se promjenuo kad je on počeo sisati i kad vidim da se jadan guši koliko ide 😅 a stvarno nikad mekanije nisu bile 🙈
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja uglavnom koristim, osim kad zaboravim 😂😅
A muuž, to je u početku bilo kao da filuje tortu🤦😅
tak i moj uvijek, da cijelo vrijeme ima osjecaj da se us**la🙄😅
Bojana sretnih 4mj! Predivna je tvoja limetica, prava nježna princeza ❤
Ana.b. evo ih:
https://ibb.co/r3G4vJF
Želim vam da ti nosići brzo odštopaju 🤗 Pa da se i naspavate!
Druga doza - nas čeka iza 1.1. Pa cu primit na znanje sta nas moze ocekivat. A ovo sto ste opisale vidila sam u uputama tocno opisano tako kao česte nuspojave.
Mazea bilo vam je baš čupavo, odmori fino. A za bol želidca popij lekadol ili neofen! Uglavnom u trudnoći sam naučila da kada boli želidac treba popoti tabletu jednako kao i kad glava boli npr.
url=https://lilypie.com]
Moj obožava psića tog otkad ga je dobio, ujutro čim ga vidi osmjeh. Ujutro se druže dok ja popijem kavu. Baš su vam super slikice, mi smo dočekali 1. mjesec s Koronom pa nismo te brojeve pravili. Sad mi je baš žao. Samo stavim karticu iz neke radosnice. Čak nisam ni naručila neke lijepe.
Nego da pitam, ima li još neko problema s trudničkim pjegama? Meni su manje nego u trudnoći, ali još ih ima dosta i vide se baš. Mažem nekom kremom, ali ne vidim pomaka baš 😕
Crvenilo oko vrata - mi smo sanirali Tyrosur praskom. Nekako mi je bilo logicnije da bude prašak koji suši nego krema. I pomoglo je odmah, za par sati je bilo odmah bolje.
Bella, joojj nadam se da neće i kod nas trajati 2 tjedna. Brine me samo jer ne želi baš sisati, možda joj je teško radi nosica. Iako sam ga o cistila prije. Pa sam se izdojila i dala na bocicu.
Mallla, joojj suoer su čizmice, kako praktično. Top!
Bojana, slatkica! Imate jaaako lijepe haljine 😍
Tweetyca, i ja razmišljam da kupim tog psica! Za Božić 🥰 Z je nedavno na poklon dobila plisanog zeca iz crtića Bambi i baš ga obožava. Osmijeh od uha do uha čim ga vidi. Neki dan ga je držala za njusku dok je spavala u autosjedalici, preeeslatkoo 🥰
Uglavnom, nisam jučer napisala.. Bila sam koma, i danas sam ali valjda još djeluje cijela moka kave koju sam popila 😅
Z ima 7350g i 66cm. Rekla je pedijatrica da je to super. Pričale smo za dohranu. Rekla mi je da smatra da ne trebamo još kretati sa dohranom, da pričekamo do 5ipol mjeseci jer super napreduje. Ja sam tako i mislila, probati sa 5ipol ako je spremna, ako ne pričekati još malo. Mislim da će biti, pokazuje sve znakove da bi papala sa nama 😁
Mallla predivne su i baš praktične...sviđa mi se ovo što se može skinuti i staviti po potrebi
Tweetyca i mi ga imamo i obozava ga stvarno...svako jutro kad uđemo u boravak gleda di je i onda kad ga vidi smije mu se hahah...bas mu hoću kupiti i na njemački da ima. 😄
Negativ.Ljubavi ja sam skoro sve u masini prala, ono što ne može u masini (procjenim sama) onda i ne kupujem hahaha
Ovog psica smo dobili kad smo bili u hrv, on npr ne može u mašinu, ali sam ga dobro prebrisala dezinfekcijskim maramicama i super...malo mi se nije svidjelo što je tako otvoreno pakiranje pa ga svatko može pipkati. Sestra kaze da ga nije uzela odmah prvog s police nego od iza hahah
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Lulu.Lu super napreduje. S koliko je rođena?
Mi imamo sljedeće cjepljenje idući petak 🙈
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Odlična je Lulu ❤ cura ipo! Ma da kad tako dobro napreduje nema žurbe a još misec ipo i to je tu.
Negativ perem sve i sušim u sušilici osim ove što su muzičke.
Super ste me sjetile na sveznalicu imamoga od seke al njoj nije bio zanimljiv do negdi 2-3 god bas cemo probat.
Lullaby čitala sam da vitamin C pomaže
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji