Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    06. Studeni 2021. 13:20

Moj je sa 3.mj počeo da hvata igrackice, ali u baby gymu bas sa 3 i pol mj je htio sve živo...kao što Lullaby kaze nije htjeo bas svaku igrackicu grabiti odmah

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    06. Studeni 2021. 13:24

Pa zar vam nisu pelene sve različite cijene? Pa me zanima kako vam hoce tako zamijeniti Pa čak i bez računa za broj veći 🤔

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    06. Studeni 2021. 13:28

Tweetyca ma ne trebaš brinuti...vidjet ćeš kad krenu hvatati onda hvata sve živo pa onda i kosu cupa 🙈🙈

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Lolipop
    06. Studeni 2021. 13:35

U dm-u čak prvo daju pare. Čak mislim da sam mogla uzeti bilo koje pelene, a ja sam uzela samo veći broj koje smo mijenjali (mislim da su bile skuplje par kn pa sam nadoplatila).

Lullaby
    06. Studeni 2021. 13:53

Moj isto ima malo zaležano na jednu stranu od rođenja, ne vidi se puno baš, ali osjetim.  I kad je bio skroz mali stalno bi na tu stranu okretao. Koristili smo tada trokutiće pa bi stalno mijenjala strane i na kauču ga uvijek na drugu stavljala, ali i dalje je tako.
    Tweetyca samo će ti preko noći početi sve živo hvatati, ne brini. Moj je ovaj tjedan baš nervozan, slabo spava danju, ali toliko pomaka vidim. Počeo se baš igrati, hvata rukama i nogice rade ko lude. Evo muž nešto izašao, ja kuhala i vraća se, a bebi još u gymu, on se čudi 🤭

ana0310
    06. Studeni 2021. 13:54

Mallla

ana0310

Negativ.Ljubavi

cure kojima je bebica samo na adaptiranom- koliko ih često hranite? koliko bude buđenja po noći?

Svaka 2-3 sata trazi. Nocas je bilo samo jedno budenje u 4 sata (naspavala sam se napokon), nekad budu 2, nekad 3 budenja cca 😊 ovisi o fazi u kojoj je. Krecemo se izmedu 700-850 ml dnevno vecinom, ima dana kad bude manje od 700, al nisu cesti. Popravila se situacija jako sto se tice hranjenja. 🥳

Hahah ovo kao da sam ja pisala! Isto isto koda su kopirane! Al više ne bilježim mililitre, vidim da ide ok!

Ja sad biljezim jer mi je lijepo vidjeti te velike brojke 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 malla neka nam je krenulo!🤗

2021. M 💗

ana0310
    06. Studeni 2021. 13:58

Mia je dosta rano onda krenula sve hvatati i drzati, s neka 2 mjeseca,  al je to bilo dosta nespretno... nije imala koordinaciju ko sad. Sad em hvata, em si sama vrati dudu u usta kad joj ispadne, to mi je najdraze 😆 al to su stvarno sad lijepi pokreti, ko da zna sta radi hehehe 😊

2021. M 💗

Magdalena2002
    06. Studeni 2021. 14:03

Evo mi na putu za Rijeku, obaviti jedan shopping za sve bitne stvari. Idemo svi, nadam se da neće biti previše stresno, s malom bebom i toddlericom 🤣 Ja sam po prirodi control freak, tako da...
    Veronika je ovaj tjedan full mirna, lijepo se igra sama, pa se malo nosamo, pa igramo skupa. Baš rijetko plače, i ja sam odmah nekako smirenija, kad je ona takva.
    Znala se ona probuditi tako u plaču u noći, nisam se brinula oko toga. Mislim da je to kad nešto sanja, pa se uplaši. 
    Ana- ja sam prolazila to odbijanje dojenja sa Veronikom u 2 navrata do sad. Evo, sad prije tjedan dana je počela lijepo jesti,  prije toga bila je borba po danu, po noći je bilo ok. Ti nudi, on će prihvatiti kad je budan kad želi... Probaj nositi pa nuditi, tako sam ja. Ili lovi kad spava Ili kad je u polusnu. 

👨‍👩‍👧‍👧👭

Magdalena2002
    06. Studeni 2021. 14:06

I da, Veronika je sa nekih 3.mjeseca počela hvatati stvari, ali nije to bilo kao sad. Sad vec ima super koordinaciju, baš se vidi kako napreduje po tom pitanju. I sad baš puno komunicira, voli se škakljati, smije se. I voli promatrati kad nas je puno, tko što radi. 😀

👨‍👩‍👧‍👧👭

sassy
    06. Studeni 2021. 14:17

Ana.b ako sumnjas na zubice nama su savjetivali osanit kuglice, imaju se kupit u DE. Ja sam uzela i cekam zubice fazu. Inace jako puno slini i gura rukice cak i dudu grize ponekad pa mislim da ce uskoro. Kuglice jos ne koristim.
    .
    Zena koja je bila kod nas u nedjelju danas je pozitivna na koronu, nadam se da nije uspjela nas zarazit.
    .  
    I puder pomaze kod onog crvenila, uzela sam onaj od Nivea

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.