Mara5 ma kad one ne surađuje 😂 jer njemu kad dođe njegovo to vrijeme on onda spava i budi se samo za šišanje, tj.cak ni oči ne otvara nego sve u potisnuti obavi. Tako da bi ga za kupanje ili spremanje za krevet trebala buditi 😅
Tweetyca hahahah da da, kao da je 3 dana spavao tako se probudi 🤣🤣🤣
Sassy i nama zna nekad biti, samo poslije tusiranja prebrisati i staviti baby puder...samo on to sad nekad cese pa logičnom da se uvijek pojavi
.
Mi guzu nikad ne možemo i stvarno nije crveno...bilo jedan put tek skroz na početku j jednom namazala i super prošlo I nisam vise....još uz to da ima dermatitis, super mu je dole koža...pocistim uljem kad piski i to je sasvim dovoljno a kad kaki koristim vlažne (hipp ultra sensitiv 99%voda)
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Mara5ma kad one ne surađuje 😂 jer njemu kad dođe njegovo to vrijeme on onda spava i budi se samo za šišanje, tj.cak ni oči ne otvara nego sve u potisnuti obavi. Tako da bi ga za kupanje ili spremanje za krevet trebala buditi 😅
Tweetycahahahah da da, kao da je 3 dana spavao tako se probudi 🤣🤣🤣
Sassyi nama zna nekad biti, samo poslije tusiranja prebrisati i staviti baby puder…samo on to sad nekad cese pa logičnom da se uvijek pojavi
.
Mi guzu nikad ne možemo i stvarno nije crveno…bilo jedan put tek skroz na početku j jednom namazala i super prošlo I nisam vise….još uz to da ima dermatitis, super mu je dole koža…pocistim uljem kad piski i to je sasvim dovoljno a kad kaki koristim vlažne (hipp ultra sensitiv 99%voda)
Sisanje* hqhahah 🤣😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Polusnu* 🤦🏼♀️ pismenost vrh 😅😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Eto spavao je do 5..ajde to je malo bolje 😅 ugl cijelu noć je nasmijavao...sise su tako mekane kao da su prazne...sad evo od zadnjeg podoja 3 sata i on ne želi jesti. Poslije ovakvih noći sve više razmišljam o početku nadohrane
Nadam se da su vaše noći bile mirnije 😘
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ana b kod mene slično kao kod tebe, s tim da se probudila u 5:30. Priča, guguće, kao da je podne, a ja pojma nemam gdje sam. I da, i ona isto ujutru kad se probudi neće jesti, jela je oko pola 4 ili 4,više i ne znam i neće ni blizu sike.
I kod nas se to crvenilo pojavljuje povremeno ispod vrata, al bude malo i ti ojedi. Ja sam zadnji put stavljala tyrosur i baš je fino isušio 🤷🏼♀️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Nasisavao* jbt autocorrect više 🙄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Bojana2017 a u svakom slučaju bolje od onog buđenja u 3h 😅
Jel moguće da sad nakon 4mj dojenja odjednom nestane mlijeko?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ja bih rekla da nije moguce da nestane mlijeko.. jer sam jako puno citala i istrazivala..
Moja preko noci cica 2,3,4 puta i onda ujutro kad se probudimo nije neka od hranjenja.. nije gladna, ne trazi
To sta su cice mekane, ne znaci da nema mlijeka apsolutno.. pogotovo vec u ovim mj. kad se ponuda/potraznja uspostavila.
Recenica koju sam procitala kod nekih profesionalki vezano za dojenje - ako ste bili sposobni dojiti prvi mj. djetetovog zivota, onda cete biti sposobni dojiti i u 6. mj. One su rekle da beba sa mjesec dana i sa 6 mj. otprilike istu kolicinu mlijeka podoje (nr puno vise kako se misli), nego je mlijeko to koje se mijenja i postaje masnije te se prilagodava uzrastu.
Kaze mi frizerka da je dojila do 2. godine, a bila se vratila prije godine na posao.. on bi pocicao samo kad bi ona bila doma (tipa 2, 3 puta unutar 24 sata) i mlijeko se tako i dalje odrzavalo.
Ne moze ti ana tek tako nestat mlijeka pogotovo uz tvog cico ljuopca. Isto ti ne znači da će dohrana ishodit mirnije spavanje noću. Postoje bebe koje se bez obzira na sve bude i sisaju. Sad postoji niz opcija koje možeš pokušati al bi i s tim sačekala 5-6mj ovisno kad kreneš s dohranom (cuca, voda, medo koji svira uspavanku...) a može ti biti da mu rade desni pa da mu je toliko sisanje utjeha ili oocenito neka faza koja ce proc. A znaci umirem na tvoj autocorect 😄 nasmijavao te cijelu noc 🤣🤣🤣
Kod nas isto zna bit pod vratom i pazuhom tako crvenkasto al pranje i posušivanje riješi stvar za sad.
Ja vam se divim ana i bojana s tim isorekidanim spavanjem, kad se sjetim prije pa ja sam bila zombi...sve mi diraj san mi pusti, tako da suosjecam.
url=https://lilypie.com]
Kidam i na ovo "kao da filuje tortu" točno sam zamislila špatulu i sloj od 2cm kreme 😄
Nisam se pohvalila da su nam stigle bebičice čizmice za nehodače, pohvalila bi komunikaciju s tetom šivalicom koja je išla super glatko, brz dogovor i brzo je to sve sašila. Uglavnom mogu se odvojiti i biti samo papučice i čizmice jer su na dugmad u 2 nastavka. Tople su i mekane. Riješila sam tako nogice za zimu zako da sad i ne pokrivam non stop nogice kad smo vani. Moja svaka preporuka na bebičice.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji