Ajme meni je najgore kad se ona probudi u 7 ujutro i smjeska se, skroz budna, oci skroz otvorene i gleda me ono ”mama daj mi paznje” a ja sam kooooma ujutro 😂
Mia to zna u 2 u noc napraviti 🤣🤣🤣

2021. M 💗
Evo i slikice? Jedva sam uspjela :https://ibb.co/4MHVbVv
https://www.laroche-posay.com.hr/cicaplast/cicaplast-baume-b5
.
Ne sjećam se tko je točno imao, ali sam sigurna da im je doktorica pripisala ovu kremu. Ja ju također volim, zimi mi spasi ruke.

🙅♀️30, 🙋♂️29
Ja uglavnom koristim, osim kad zaboravim 😂😅
A muuž, to je u početku bilo kao da filuje tortu🤦😅

🙅♀️30, 🙋♂️29
Mara5 ma kad one ne surađuje 😂 jer njemu kad dođe njegovo to vrijeme on onda spava i budi se samo za šišanje, tj.cak ni oči ne otvara nego sve u potisnuti obavi. Tako da bi ga za kupanje ili spremanje za krevet trebala buditi 😅
Tweetyca hahahah da da, kao da je 3 dana spavao tako se probudi 🤣🤣🤣
Sassy i nama zna nekad biti, samo poslije tusiranja prebrisati i staviti baby puder...samo on to sad nekad cese pa logičnom da se uvijek pojavi
.
Mi guzu nikad ne možemo i stvarno nije crveno...bilo jedan put tek skroz na početku j jednom namazala i super prošlo I nisam vise....još uz to da ima dermatitis, super mu je dole koža...pocistim uljem kad piski i to je sasvim dovoljno a kad kaki koristim vlažne (hipp ultra sensitiv 99%voda)
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Mara5ma kad one ne surađuje 😂 jer njemu kad dođe njegovo to vrijeme on onda spava i budi se samo za šišanje, tj.cak ni oči ne otvara nego sve u potisnuti obavi. Tako da bi ga za kupanje ili spremanje za krevet trebala buditi 😅
Tweetycahahahah da da, kao da je 3 dana spavao tako se probudi 🤣🤣🤣
Sassyi nama zna nekad biti, samo poslije tusiranja prebrisati i staviti baby puder…samo on to sad nekad cese pa logičnom da se uvijek pojavi
.
Mi guzu nikad ne možemo i stvarno nije crveno…bilo jedan put tek skroz na početku j jednom namazala i super prošlo I nisam vise….još uz to da ima dermatitis, super mu je dole koža…pocistim uljem kad piski i to je sasvim dovoljno a kad kaki koristim vlažne (hipp ultra sensitiv 99%voda)
Sisanje* hqhahah 🤣😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Polusnu* 🤦🏼♀️ pismenost vrh 😅😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Eto spavao je do 5..ajde to je malo bolje 😅 ugl cijelu noć je nasmijavao...sise su tako mekane kao da su prazne...sad evo od zadnjeg podoja 3 sata i on ne želi jesti. Poslije ovakvih noći sve više razmišljam o početku nadohrane
Nadam se da su vaše noći bile mirnije 😘
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ana b kod mene slično kao kod tebe, s tim da se probudila u 5:30. Priča, guguće, kao da je podne, a ja pojma nemam gdje sam. I da, i ona isto ujutru kad se probudi neće jesti, jela je oko pola 4 ili 4,više i ne znam i neće ni blizu sike.
I kod nas se to crvenilo pojavljuje povremeno ispod vrata, al bude malo i ti ojedi. Ja sam zadnji put stavljala tyrosur i baš je fino isušio 🤷🏼♀️

Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Nasisavao* jbt autocorrect više 🙄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Bojana2017 a u svakom slučaju bolje od onog buđenja u 3h 😅
Jel moguće da sad nakon 4mj dojenja odjednom nestane mlijeko?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji