Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bojana2017
    09. Listopad 2021. 11:41

Sassy ne brini, iako užasno izgleda brzo to prođe. Evo mi mazali sinoć i jutros i već se dosta povuklo. Mada se terapija mora do kraja sprovesti da ne bi bilo vraćanja 😊
    Malo mi je lakše i Iskra je jutros puno bolje, pa se polako spremamo na put. U Bosni imamo pedijatra u  ulici kod mame, ako nešto bude za čas smo tu. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mallla
    09. Listopad 2021. 11:49

E pa mislim da za pelene, kreme, kupke, igračke pa i robu vrijedi ona svakoj bebibpaše bešto drugo. To je jednostavno tako!
    Mažem Sari lice jer joj je strašno osjetljivo, paše joj becutan, probala sam Uriage, A-derma i Mustela, al evo becutan joj baš odgovara. Kad mažem loce joj suoer, kad ne mažem suho, perutavo sklono crvenilu. Hani nikad nisam mazala ne mažem ni sad, mrzi ona bilo što po dlanovima ili licu, al njena koža je divota, ni ne treba ništa.
    Joj ja volim čajeve svih vrsta 🤭 Hana ne voli a Saru ću naučit da voli 🤣 Ovaj put idem taktički prema svemu!
    I super mi je beba vođa dohrane za bebe koje vole papati ali sad ne prepuštam ništa slučaju ionako s 3 godine postanu izbirljivi i u svojim čudnovatim fazama do tad ću da šopam 😁 nemojte mi zamjerit ja to sve ovaj put okrećem kako meni paše! 

url=https://lilypie.com]

mara5
    09. Listopad 2021. 12:09

Malla tako i treba. 
    ..
    Što se tiče kozmetike mi se ne mažemo, osim guze. 
    Akp nekoga zanima prirodnija kozmetika 
    https://baby-birdy.hr/

Mi trenutno imamo kremu za guzu i ulje za kupanje, dobili i tester kremu za lice odlična je. 

Krema za guzu vratit ću se na Dr. PASHA isključivo zbog cijene, a i sastojci su dobri. 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Aneee
    09. Listopad 2021. 12:19

Mi smo na Hippovim pelenama br.3...babylove mi smrde a i u hrv kad sam koristila violetine mi isto malo smrde, ali ne toliko kao babylove...za sad su mi hippove dobre, a još najbolje su lillydoo...njih imam br.4, 6 paketa na zalihama hahah
    Tako da ću najvjerojatnije njih koristiti kad krenemo na br.4
    .
    Na lice sad stavljamo obavezno penatwn ultra sensitiv.
    .
    A hranilicu imamo ovu koju sad koristimo kao ljulju a kasnije ćemo kao hranilicu
    Lionelo Niles 2in1 Hochstuhl Baby und Baby Wippe, Mobile-App-Steuerung, verstellbare Rückenlehne und Tablett, bis 20 kg belastbar (Grau) https://www.amazon.de/dp/B0767TRF66/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_M80XPV476C709JMY2J38?_encoding=UTF8&psc=1
    .
    Caj za dojilje sam pila hippov i jako je ukusan...pila ga prva 2.mj...možda ga opet kupim

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bojana2017
    09. Listopad 2021. 13:05

Cure jako sam srećna, evo stanje danas, baš se fino smirilo i povlači 😊
    https://ibb.co/pvJbTz3
    Mi smo krenuli za Bosnu, prvi put svih 4 na neki put😊

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Magdalena2002
    09. Listopad 2021. 14:04

Sretan put Bojana!
    Ja sam pila iz Dm-a, čaj za trudnice i dojilje, bio mi je super, ali mislim da je meni radio hiperlaktaciju, pa sam prestala. I rooibos mi je bio super.
    Pelene, koristim Pampers Premium, jos trošimo 2., zadnji paket, pa ćemo na 3-ku  njihovu. Najbolje su mi, kupila sam kad je u Dm-u bio 2+1 gratis. A imam u pripremi i Violeta Cotton i Double Care... To sam svašta uzela radi bodova 🤣
    Lice možemo, Nivea baby kremom...

👨‍👩‍👧‍👧👭

sassy
    09. Listopad 2021. 18:23

Tweetyca na kraju sam kupila ovaj:https://www.tinylove.com/en/best-sellers/meadow-days-sunny-stroll jer je jedino taj bio u radnji ali za sad je ne zabavlja uopste. Vidjet cemo vremenom :)
    .
    Bojana sretan put i dobrodosla u BiH :) kisa je ovih dana nazalost
    .
    Mame koje doje da li izbjegavate neke namirnice? Mene nekako strah da jedem kikiriki, orahe i ostale orasaste plodove jer se bojin da ce mala reagirat. Isto, ne jedem mahunarke, paradajz i paprike radi njenog stome. Buduci da je u fazi grcica i da uzmem jest necu znat jel od toga joj lose ili su generalno grcevi.
    .
    Meni tako fali da izadjem vani, 7 dana sam vec u kuci, nemam nikog da malu pricuva, a s njom da iden lose je vrijeme plus mrzi kolica. S muzem nikako da se uklopim da on ostane s njom, cim zavrsi s poslom ima nekog drugog posla oko stana hrane nabavke itd. Pitam se dal bi mi marama il neka nosiljka pomogla.

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

mara5
    09. Listopad 2021. 19:01

Ja ne izbjegavam ništa, ali mi nismo ni imali problema sa grčićima nadam se da će tako i ostati.
    .
    Nadam se da ćeš uhvatit bar malo vremena da izađeš. Ja sam nas oboje obukla strpala u kolica dekice pokrivači, spustim se ispred zgrade kiša!  

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Aneee
    09. Listopad 2021. 19:05

Ja sam jela orašaste plodove, ali kao da mu je smetalo pa onda gledam bolje da ne jedem...tako I papriku i mahunarke...naravno ako netko donese jesti, a bude u jelu nešto od toga onda jedem normalno..jer glupo mi jos da zapovijedam sta mi se jede 😅
    Mi sutra krštenje pa smo zadnjih dana u kaosu, iako smo samo mi i kum i cura mu, ali svejedno svaka priprema stresna 😅
    Samo se nadam da ce i Aurelio to sve lijepo podnijeti i super 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    09. Listopad 2021. 19:06

Bojana sretan put 😘

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.