Ja sam bila zatecena kad me povukla (cak me zabolilo) i najgore je sto je to zaboravila pa me isto pitala kroz 3-4 dana i eto, namjera joj vjerovatno nije losa ali ljudi ne razmisljaju o privatnosti i sve im je to normalno…
.
Celuloza u blizini mene ima radnja s baby opremom i izmedju ostalog prodaju te nosiljke, znam da ih rade u Bosni citala sam kod njih ali nisam imala koga da pitam za njih dal su te nosiljke ok (neko da mi kaze iz licnog iskustva). Jel ih ti imas? Muz voli planinarit pa i on bi neku da uzmemo da mozemo ici u setnje prirodom gdje kolica nisu bas prohodna
Nemam njihovu ali sam čula da su odlične! Tako da ako imaš blizu za kupiti ne bi se dvoumila. Kupila sam Fredu prek Njuškala, isto nikad nošenu. Da nisam to našla vjerojatno bi Draco uzela. Odlična mi je, ali nažalost više se ne rade (u Osijeku su ih šivali). Može se naći po oglasnicima doduše.
Inace isli smo na uzv mozga jer je Karlo radi otezanog poroda zaradio hematom na glavi i krvarenje u mozgu, zvuci grozno (ja sam umrla kada mi je doktor to rekao) ali nije toliko strasno samo se treba pratiti mozgic, za sada je sve ok ali evo bas čitam da to sa rukicama može biti povezano. Sve u svemu nista sto se neda ispraviti. Neuropedijatrica ga je pregledala i nije nista primjetila, ali spomenut cu pedijatrici i raditi Bojana kao ti! 😘
It's a boy! 💙
Ona prva slika se neda otvoriti radi zareza jaooo evo šaljem opet, gledam sliku i stvarno cudno izgleda 😂😂 https://ibb.co/KjsW6YJ
It's a boy! 💙
Čaj - roiboois, meni je bas dobar, neki cudan okus ali pase, bas je umirujuci, a tako djeluje i na bebin probavni sistem, ali sad ste me bas zainteresirale za hippov, moram ga probati nakon toliko pohvala 😀
Eterična ulja - koje bi ste jos preporucile osim Mirte i lavande? Kuzi li se netko u to?
P.S. bas sam citala da se ne preporucuje izlagati bebe mlade od 3 mj etericnim uljima jer se njihov imunološki sustav tek razvija i moze biti kontraproduktivno za njih. Pa nek se nađe info, možda nekome bude od koristi.
Donesem ti ja hippov pa probaj 😊 i difuzor ti dam pa se igraj 😂
Bojana drago mi je da je na kraju sve dobro zavrsilo 🤗
Ana0310 hvala susjeda! Moze i dolce gusto jednu kavicu tako da sve probamo hahahaha 😁😀😘
It's a boy! 💙
Sto se tice neumjesnih pitanja o dojenju i slicno uzasno me nerviraju i sva druga zadiranja u odgoj djeteta a najvise me nervira to pusti je da place, nemoj je uzimat u ruke naucit ces je, pa sva ponosna : ja sam bgm svog ostavljala samog a sin je sad emotivno zatvoren totalno.
Vrhunac je bila svekrva koja nakon pitanja spricas li kad povuces bradavicu i mog odgovora da to ne mora da znaci dal imas mlijeka il ne jer je moja mama dohila 2 god i nikad nije spricala, prisla meni dok sam dojila i nisam obracala paznju i povukla me za bradavicu da ona vidi. To mi je bio vrhunac zadiranja u privatnost.
Znaci prestrasno, ja mislim da bi ju refleksno osamarila 😬
Ee bas to, rekfeks šamar. Čitala sam dvaput jer je bilo nevjerojatno.
Prestrašno koliko si ljudi dopuštaju, meni je to isto intimno i ne osjećam se ugodno dojiti pred drugima, samo pred mužem i mamom...
Svekrva mi je u početku doslovno zabijala glavu da vidi kako ga stavljam na sisu i kako on sisa, što je mene naravno izluđivalo dok joj jednom nisam rekla da je to nešto intimno između nas dvoje (naravno da se uvrijedila), ja se sad pokupim u spavaću i pozdravim se s njom jer u suprotnom ona ide za nama, a opet joj ne mogu reći izađjite van...
Kak se tice otvaranja prstica, slazem se, samo vjezbice, ali nist na silu. Danas sam ga na 10 minuta stavila u baby bjorn da pojedem dorucak 😬😬 i kolika razlika u deset dana, bas su finiji pokreti prsticima po igracki, prije je bilo vise lupanje cijelom sakom, a sad prebiranje prstima.
Kako vaši sa glasanjem? Kod nas je ujutro kad je friški i odmoren dosta glasanja, a onda ostatak dana tu i tamo, kad je raspolozeni. Bas sam ljubomorna na one koji cijeli dan guguću
Tweetyca evo ti screenshot stranice sa instagrama 😊 super su mekane i udobne 😊
https://ibb.co/FBDwCxB
Moja isto ujutru puno raspoloženija i guguće lijepo. Ali nisam ljubomorna na one što stalno guguću, kad krenu pričati ne staju 🤣🤣🤣
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Hahha slažem se Bojana...mi smo sad u fazi 1000 pitanja dnevno l, boli glava šta se sve može pitat i koliko toga ne znam odgovorit 🤦♀️
Većinom su bebe raspoloženije u jutro. Sara guguće čim joj se obratimo, a nekad ako ja pjevam onda ona sa mnom guguće. Komedija mi je kako pokušava namjestit usta kada joj nešto govorim, valjda hoće ponovit. Još koji mj i počet će faza vrištanja jer je zanimljivo vrištati 🤣
Još sam nešto htjela pisati al danas mi sve brzo izvitri. Vani pada teška kiša, prava jesenska a temperature se spustile na zimske. Kako je kod vas?
U čemu vam bebe sad spavaju, kako ih obučete za van, a kako u kući....mislila sam da je zeznuto imat zimsko novorođenče al sad vidim da je ljetno kompliciranije!
I guza joj je suoer od kad brišem kamilicom ili termalnom vodom 👍
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji