Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matejaa95
    08. Listopad 2021. 15:58

Ee da i jos jedno pitanje. Ne mogu naci neku jesensku jaknicu. Mi smo tu u Zadru i sad je zahladilo. Imate preporuku di nas jaknu deblju,al da nije zimska

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Matejaa95
    08. Listopad 2021. 16:14

tweetyca

Ja sam uzela od flisa jaknicu u H&M.
    Stavi joj ruke ispod glave kad je na trbuhu (mozda ih i ona sama makne) ili probaj podraprit ispod sa srolanim peskirom. Ako bas nece onda ju nosikaj na rukama na trbuhu, to je isto tummy time

Hvalaa. Bas cu probati. Ljena je😅

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Supergirl
    08. Listopad 2021. 17:59

Matejaa95

tweetyca

Ja sam uzela od flisa jaknicu u H&M.
    Stavi joj ruke ispod glave kad je na trbuhu (mozda ih i ona sama makne) ili probaj podraprit ispod sa srolanim peskirom. Ako bas nece onda ju nosikaj na rukama na trbuhu, to je isto tummy time

Hvalaa. Bas cu probati. Ljena je😅

Mi smo isto u tom periodu imali otpor prema položaju na trbuhu, al ga je prošlo kroz tjedan dva, neka faza očito 😊

• Passiflora
    08. Listopad 2021. 18:58

Ana je otpočetka na Aptamil Comfort 1, onda je jedno vrijeme bila kriza s nabavom pa smo kupili HA, onda je i nama bome bila kriza jer je probava postala nemoguća, stalni zatvor i problemi, sad smo prešli na comfort ponovno i super je, počela je kakati nekoliko puta dnevno pomalo. Aptamil koristimo uz dojenje, sad je stolica ponovno normalna.

Također ne želi biti na trbuhu, danas smo dobili savjet da stavimo ručnik ispod ramena i pazuha, ili ju držimo na pilates lopti

• Passiflora
    08. Listopad 2021. 18:59

Naručuje li tko s Ali expressa?
    Kako ide s pdv-om i carinom?

Bojana2017
    08. Listopad 2021. 20:39

Joj cure od mog pozitivnog duha od neki dan nije ostalo ništa. Iskra mi opet pokupila nešto, ne prestaje da kašlje, doslovno svaki sekund. Na to sve čini mi se i Iris hvata nešto jer se upravo i ona nakašljala par puta. I na vratu joj se pojavila neka fleka ima par dana, ustvari to je bila ona crtica na pregibima kao ojed. Nisam tome pridavala pažnju jer sam bila uvjerena da je ojed (posula par puta niveinim puderom bez talka) da bi jutros vidjela koliko je to buknulo i proširilo se. Kad ono gljivično bakterijska infekcija. Antibiotska krema i krema protiv gljivica 😭😭😭😭 znači prestrašno, preko noći bukvalno se proširilo.
    Dan užas 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Orhideja1
    08. Listopad 2021. 22:11

Jooj Bojana kad pročitam kako su ti mrvice bubane, odmah zaboravim da me leđa rasturaju jer gospodin danas nije htio spavat, pa nervoza i nosanje cjeli dan. 
    Brzo ozdravljenje malim curama😘😘

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Mallla
    08. Listopad 2021. 22:22

Supergirl i ja sam cesto naisla na preporuke da se s bebama koje bljuckaju i bebe koje slabo dobivaju pocinje s dohranom prije 6mj. Boreći se za dojenje, ova druga opcija je postala skoro tabu. Šteta da se dijelimo na ili ili, nenamjerno ali u drištvu vlada ili umjesto i. (Opalila me filozofija 🤣🤦‍♀️)
    Mateja, Tia je preslatka. A gle ona je dosta velika za svoju dob što može biti razlog da joj je teže se pokrenuti, ali to ti se sve promjeni u dan dva, samo je ti postavi na pod tako da je postaviš na podlaktice i ave ce bit ok.
    Ajme Bojana drži se! Što da ti kažem baš nam je jesen luda i nezaboravna 🤷‍♀️ ide infekt na infekt i tako u krug...inače Hana je danas bila kod dr i grlo je i dalje crveno, meni je opet crveno a Sara kašlje kiše, slini...

url=https://lilypie.com]

Supergirl
    08. Listopad 2021. 22:24

Bojana, nadam se da će brzo proći. Znaju te kreme djelovati brzo 👍
    Pitanjce, jesu vase bebe u ovom jesenskom vremenu vise uspavane? Ovaj moj mali se tako brzo umori. Imam osjećaj (makar znam da tako mali to još ne kuže), da mu je spavanje bjeg od vježbanja 😂 ono, cekamo cca 45 minuta nakon obroka, vježbamo 15 minuta i pocne cendrat. Dignem ga i nosim, stisnem malo k sebi i on zaspi ko top. Ako ga spustim cendra i nije dobre volje (bas djeluje umorno), a na rukama spava li ga spava. Tjesi me da je ono vrijeme iza obroka bar 20 minuta u baby gimu pa se i tu razgiba malo. A mene frka jer je uskoro kontrola 🤔

Supergirl
    08. Listopad 2021. 22:31

Mallla

Supergirli ja sam cesto naisla na preporuke da se s bebama koje bljuckaju i bebe koje slabo dobivaju pocinje s dohranom prije 6mj. Boreći se za dojenje, ova druga opcija je postala skoro tabu. Šteta da se dijelimo na ili ili, nenamjerno ali u drištvu vlada ili umjesto i. (Opalila me filozofija 🤣🤦‍♀️)
    Mateja, Tia je preslatka. A gle ona je dosta velika za svoju dob što može biti razlog da joj je teže se pokrenuti, ali to ti se sve promjeni u dan dva, samo je ti postavi na pod tako da je postaviš na podlaktice i ave ce bit ok.
    Ajme Bojana drži se! Što da ti kažem baš nam je jesen luda i nezaboravna 🤷‍♀️ ide infekt na infekt i tako u krug…inače Hana je danas bila kod dr i grlo je i dalje crveno, meni je opet crveno a Sara kašlje kiše, slini…

Da, dojenje je baš tema u koju se osjećaju svi pozvani, makar da zabadaju nos a nemaju pojma o puno toga. Mi svaki dan u šetnji niz ulicu kad je bilo ok vrijeme, i nema susjede (a bome i susjeda!), pogotovo penzića, koji ne priupitaju da li dojim 🤦🏼‍♀️ ono, lik dolazi do ograde i velimo si dobar dan, a sljedeće pitanje dal cica mali. Ne znam koja od vas je bila napisala - kad smo već kod intime, dal ste se vi poseksali jučer? Uvjek se sjetim toga i dođe mi skoro da pitam 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.