Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chiAn
    09. Listopad 2021. 09:30

E cure koji čaj za dojilje preporučate?

url=https://lilypie.com]

Mallla
    09. Listopad 2021. 09:59

Hipov za dojilje, mljac!
    Pelene mislim da ovisi od bebe do bebe. Odlične su mi u milera eko pelene, mekane i ne smrde, violeta coton isto dobre i pampers premium.
    Lidl su mi ovaj put katastrofa i druge vrste pampersa. A s Hanom su mi lidlove bile odlicne 🤷‍♀️ bas treba traziti.

Bojana2017
    09. Listopad 2021. 10:00

Ja hippov pijem od prvog dana, tako sam i prvi put. Ne znam koliko pomaže laktaciji, ali eto bar unesem dodatnu tečnost 🤷🏼‍♀️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Bojana2017
    09. Listopad 2021. 10:02

Mi smo na pampersu, prvo je bio premium, sad trenutno active baby 2. Imam u zalihama premium 3 broj, kupila kad je bilo 2+1 u dm-u. Ne propuštaju i ok su mi i jedne i druge. Dalje nisam probavala. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Hedwig.Z
    09. Listopad 2021. 10:27

Bojana - brzo ozdravljenje curama. 🙏 Joooj te prehlade, baš ih ima milijun. Baš mi frendica kaže da u grupi vrtića ih fali užasno puno.
    Mateja - ne brini, i Z isto nije voljela na  trbuhu, ali ja sam ju stavljala svaki dan pomalon, pa bi malo njurgala, nije dizala glavu. Sve dok jednog dana samo ju je digla i od tad baš voli, baš ju digne visoko i gleda sve što joj je ispred nosa. Možda da joj staviš neku igračku ispred 😊 a to da bolje drže glavu sa mjesec dana nego sa dva, je normalno. Mišići su im još kruti od poroda, treba da im budu da se lakše istisnu van na porodu 😊
    Jooojjjj, to za dojenje. I mene stalno pitaju!!. 🙄🙄 Ja ne kužim kako ljudima nije neugodno, meni je i kad poznam nekog. Baš mi je to nešto intimno!
    Mallla, to što kažeš za te grupe. Stvarno sam puno naučila, ali užas kako je njima sve ili crno ili bijelo, nema izmedju. Mislim da bi mene razapele jer dojim i dajem Ad i ne pratim toliko koliko dnevno pojede u ml 😅 bilo mi je nevjerojatan jedan komentar od jedne savjetnice za dojenje na Rodinoj grupi kad je napisala ako dvije bebe koje su isto stare, imaju istu težinu (kao više kila nego što treba imati po njihovim tablicama), jedna je dojena, a druga na Ad, da je ta beba koja je na Ad pretila! Znači užas!! Baš je sve ili crno ili bijelo, nema izmedju!
    Chian - ja pijem od Darvitalis čaj za dojenje, našla u dm, 30ak kn. Ako ne voliš biljne cajeve, nemoj kupiti. Gorak je dosta, ali ja volim takve. 😊
    Od pelena mi sad koristimo Double care od Violete, ali malo su kao plitke, pa mislim da ću se vratiti na Beauty baby iz Mullera, br3.
    Kod nas puse burica, sunce napokon, evo čekamo da još malo zatopli, Z mi spava u rukama pa idemo u šetnju u šumu da se nadise svježeg zraka. Mislim da ćemo obnoviti onaj cover za nosiljku. Zahladilo je. 

sassy
    09. Listopad 2021. 10:30

Drage moje nadam se da ce vam bebice uskoro biti bolje. 
    Bojana bas prvi put vidim ovo i sad sam se zabrinula da se moze desit tansituacija jer moja ima soor koji ne mogu rijesit plus stalno bljucka :/
    .
    Pelene koristimo babylove od pocetka: obicne i natur kombinujemo.
    .
    Uspavanost: primijetim da je moja vise uspavana preko dana kako su krenule kise. Vjerovatno zato kasnije imamo problem navece da zaspi.
    .
    tweetyca mala ne dozivljaba onu igracku 😂

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Hedwig.Z
    09. Listopad 2021. 10:50

Jooj još neki dan sam htjela pitati nešto. Mazete li lice bebama? Ili namjeravate po zimi? 😊
    Mi smo se oprostile od Cocoon madraca, sad ju stavljam u hranilicu kad ne želi biti na podu.l, a ja sam u kuhinji npr. Super mi je što ide do ležećeg položaja i ima taj luk sa igračkama pa se zabavlja i zna i odrijemati malo unutra. Evo stavljam link https://www.magicbaby.hr/cam-hranilica-istante-col-243-2020.html

Hedwig.Z
    09. Listopad 2021. 11:09

Tweetyca - da, dosta je velika, široke noge ima dosta! Ali meni to nije problem, imam brdo mjesta u kući.
    Joooosss malo i hranilice dolaze na red! 😁😁
    Ja čitam knjigu Beba vođa dohrane, čini mi se super. Probati ćemo hranjenje sa komadićima od početka 😁

mara5
    09. Listopad 2021. 11:28

Čaj- hipov čaj je super, ne znam koliko sam popila več tih posuda, svaki dan si napravim bocu 0.5 uz to kombiniram ovaj čaj za dojilje iz dm https://ibb.co/CKgGwcH to mi poslao brat iz njeme, vidim da ga kod nas nema ali ima sličan od baby love i hippove filter vrećice  pa ću probati jer sam ovo potrošila. Više vjerujem tim mješavinama čaja nego ovom u granulama, ali bar unosim tekućinu kao što Bojana kaže. 
    I uz to još popijem čaj od komorač. Iiiii sad sam se sjetila da još znam pit sok za dojilje, probala sam hipp baby love i milerov, svi su mi isti milerov najpovoljniji. 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    09. Listopad 2021. 11:31

Dok ja natipkam i pošaljem dođe druga tema na red. 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.