Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    10. Listopad 2021. 15:23

Kiflice tvoj opis Mijine kože me tako podsjeća na Hanu, uživaj u tome! Hani je takva koža bila i sada je, znači savršenstvo, meka, hidratizirana i ne treba joj ništa bi krema ni kupka ništa...a zato je Sara baš suprotnost pa se ja učim na to!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    10. Listopad 2021. 15:26

Čajevi - ima hipov filter vrećice za dojilje, taj mi je mljac....onaj instant je onako ko sve što je instant 🤣
    Sorry što sam danas rascjepkana!
    Dolisa (šivalica) sve pohvale imam par platnenih pelena od nje, to je meko ko oblak! ❤
    Šakice, ne znam puno o tome al znam da ih treba poticat na pružanje i sa onim bockavim lopticama i različitim materijalima ići pp dlanovima da se živci stimuliraju.
    Drago mi je da su Karlovi nalazi super ❤

sassy
    10. Listopad 2021. 15:26

Mallla

Hahha slažem se Bojana…mi smo sad u fazi 1000 pitanja dnevno l, boli glava šta se sve može pitat i koliko toga ne znam odgovorit 🤦‍♀️
    Većinom su bebe raspoloženije u jutro. Sara guguće čim joj se obratimo, a nekad ako ja pjevam onda ona sa mnom guguće. Komedija mi je kako pokušava namjestit usta kada joj nešto govorim, valjda hoće ponovit. Još koji mj i počet će faza vrištanja jer je zanimljivo vrištati 🤣
    Još sam nešto htjela pisati al danas mi sve brzo izvitri. Vani pada teška kiša, prava jesenska a temperature se spustile na zimske. Kako je kod vas?
    U čemu vam bebe sad spavaju, kako ih obučete za van, a kako u kući….mislila sam da je zeznuto imat zimsko novorođenče al sad vidim da je ljetno kompliciranije!
    I guza joj je suoer od kad brišem kamilicom ili termalnom vodom 👍

Moja bebica je vec u fazi vristanja :) guguce kad joj pricamo ili ako ona komunicira s medama na vrtuljku xD
    Kod nas je jako grijanje pa sam ju jucer morala obuci u kratki rukav 😊 vani ne idemo i bas se pitam sta bih joj obukla. Spavamo u pamucnoj pidzamici i eventualno je pokrijemo do pola pamucnom dekicom i to se bojin da joj je toplo...

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

chiAn
    10. Listopad 2021. 15:40

I moja Rita je u fazi vrištanja...počela je sa negdje 3mj zapravo...a to ju je njen tata potakao 🤦🏼‍♀️...on joj vrišti i zavija ona umire od smijeha...pa je ponavljala za njim...a onda je odjednom postala valjda svjesna svog glasa i vrištanje na najjače...ali onako smiješno...i sama se smije i vrišti...
    Za gugutanje...na početku je normalno da manje guguću...uskoro ćete voditi "razgovore"...bar smo mi tako...ja nesto kažem, pa onda ona guguće 😁
    Meni je to preslatko...

Matejaa95
    10. Listopad 2021. 17:47

Cure zanima me ako koja zna. Tia i ja putujemo u srijedu avionom iz Zadra u Zagreb. Kakva je procedura? Strah me kako ce ona podnjet put. Nije dugo 40 minuta. Ima li koja od vas iskusva s tim. Hvalaaa😁

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Supergirl
    10. Listopad 2021. 19:20

Tweety, imamo blagi hipertonus, i preferira desnu stranu, pa je potrebno dovesti u balans

Matejaa95
    10. Listopad 2021. 19:23

tweetyca

Sretno!!! Vecina frendova koji su putovali s bebama kazu da su prespavale put. Sta te konkretno zanima? Mala ce sjedit na tebi, dobije svoj pojas i ti taj mali pojas zakacis za sebe. Najbolje je da prilikom uzlijetanja i slijetanja je dojis jer joj se tako lakse izjednaci tlak. Ili da joj das bocu ako ne dojis.

Da bar oce bocu. Samo cica. Nezgodno mi je to sto je na rukama. Ne voli tako spavati. Al budemo vec nekako. Bojim se tih tlakova. Nebi je budila ako ce spavati. Samo bi je uvela u avion. 

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Matejaa95
    10. Listopad 2021. 19:39

tweetyca

Btw ako ces nosit autosjedalicu onda ti ne treba bit na rukama vec mozes nazvat avio kompaniju i kupit sjedalo kraj sebe da je mozes drzat u autosjedalici. Ali mislim da ti za tako kratak let stvarno nema potribe

Hvalaaa. Probat cu sa cicom i duda je veliko ne kod nje. Gadljiva je strasno. Budemo se nekako snasle. I ja idem sama s njom al nosim kolica. Ma bude to sve okej. 😁

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Matejaa95
    10. Listopad 2021. 20:07

tweetyca

Savjeti dobrodosli kad odradis! 😀

Naravno😊

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Celuloza
    10. Listopad 2021. 21:14

tweetyca

Jel vase bebe gledaju ”ukrivo”? Ako razumite..

Da 🤣 to je skroz normalno dok su ovak mali. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.