Ja cekam zeleno svjetlo od dr da ga mogu staviti u ergobaby nosilicu, jer da, definitivno nije lako stalno na rukama. Ne koristimo jos, al kad sam isprobavala odmah je unutra zaspao a meni obje ruke slobodne 💪
Ja cekam zeleno svjetlo od dr da ga mogu staviti u ergobaby nosilicu, jer da, definitivno nije lako stalno na rukama. Ne koristimo jos, al kad sam isprobavala odmah je unutra zaspao a meni obje ruke slobodne 💪
A jesi vec pitala dr? Mislim da mu svakako moze koristit, ako nista udobnije i tebi i njemu.
A i htjela sam ti rec ne grizi se sto ne stignes bas sve, na kraju ce on odrasti i bit ce kao i svi mi, hodat, skakat, trčat biti lijevak ili dešnjak...uz vježbe ima šansu bit spretniji i motorički snažniji al ništa se neće loše dogoditi ukupno ako ne vježbaš svaki slobodan trenutak...i malo je dovoljno!
url=https://lilypie.com]
Moj ne voli nosiljku..tako da sam već odavno otupila na bol u leđima 😅
Tako I ja bar mogu seriju pogledati 🤣 jer ako spava u kreveticu ja onda samo nešto čistim..ovak bar imam izliku jel 🤣
A i draže da meni odspava u rukama nego kao što ti kažeš onih pola sata-sat u kreveticu pa onda je poslije toga nervozan...bome mallla bas bi i ja volila da je on malo lakši..jer ovo je 🥵
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Mallla da da 😂
Ja svoju uvalila u Caboo maramu i tako oprala robu jutros a i otisla s njom kod doktora. Netko je rekao da mu se bebs ne voli nosit u nosiljci(ana?). Probaj kad je sretan i onda kad pocne kenjkat pocni se micat s njim u nosiljci i nunat ga. To kod mene pali, nekad je stavim bez problema a nekad bas place. Dobili smo i manducu pa moram probat tu
Pokušavam stano neke trikove, ali slabo kad uspijem 😕 još uskoro krećem na vježbe s njim u nosiljci...pa to će biti čisti cirkus 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
A jesi vec pitala dr? Mislim da mu svakako moze koristit, ako nista udobnije i tebi i njemu.
A i htjela sam ti rec ne grizi se sto ne stignes bas sve, na kraju ce on odrasti i bit ce kao i svi mi, hodat, skakat, trčat biti lijevak ili dešnjak…uz vježbe ima šansu bit spretniji i motorički snažniji al ništa se neće loše dogoditi ukupno ako ne vježbaš svaki slobodan trenutak…i malo je dovoljno!
Hvala na tim riječima 😘
A htjela bih i njega i nas poštediti obilazaka doktorima ako je moguće, ali kako bude bude. Hvala bogu pa su to (barem je tako do sad se pokazalo), "fina uštimavanja", a ne neki veliki problemi.
Kontrola je u ponedjeljak, pa cemo vidjeti. Ako ne budemo pohvaljeni, necu ni pitati za nosiljku. I ovak smo izbacili trenutno baby bjorn iz upotrebe unatrag deset dana kad nam je tako rečeno.
A iskreno bas mi je okej da se on fino naspava a ja malo ko u trudnoći pratim serije, bas win-win situation 😜
A i nije stalno na rukama, dosta je u baby gimu i na trbuhu, ali mi je bilo super da je recimo 15 minuta u baby bjornu dok ja nešto napravim ili pojedem. I taman sam preko 300 kn dala za igracku za taj bjorn, a sad tajm aut 😬 a i njemu je igracka bila bas zanimljiva na prvu!
Bojana za difuzor ti dugujem, ako hoces dodaj na instagram mom_of_franko pa ce ti ona sve objasniti. Npr ako ces samo sovu ona ti moze naruciti preko svog racuna, a ako ces jos nesto onda mozes sama ali imaju nekakva pravila o minimalnoj kupnji. A i vi druge cure ako hocete mozete joj se javiti. Slobodno recite Malla s foruma (tj. Maja) 😊
Tweetyca aaa kuzim kod vas su ravne tocke, kod nas su izbocene…al dobro nek ostane na tome sta god da je.
Chian ja sam s Hanom imala MaxiCosi Tobi i bila mi je ok, al sada znam malo vise sta hocu pa cu po tome traziti. Znaci jedna od vaznijih stvari mi je da se moze sto vise "poleci", da moze u oba smjera i da bar jedan smjer ide na integrirani isofix (da ne treba posebno baza).
Hvala Mallla 😊😊 nikako ja odgovoriti, kod mene ludilo 🤮🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Dodala sam je pa ću joj pisati 😊
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Mallla, ja od početka, za brisanje guze, koristim toplu vodu, bademovo ulje i blazinice...i koža joj je glatka ful...
Samo kad smo izvan kuce koristim vlažne...i eventualno ako ju nekad presvlačim tijekom noći...
I da sa sudocremom probaj namazati...
Djeca moje sestre su bas imali problema sa guzom...i pelenski osip i ekceme...što manje koristiti vlažne maramice...
Sortiraj odgovore
Najstariji