Lulu stavljam ulje mirte, njega mogu bebe al na max vode max 2 kapi i moram rec da nas sinoc spasilo. Stavila sam ga u sobu i kad bi cula da joj je nos zacepljen upalila bi i za 10 min diše normalno onda iskljicim jer mene pocme glava bolit od toliko mirisa, al da djeluje stvarno je!
E jaja inače su do 13kg ili 75cm ili 1 godina, koji parametar beba prije dohvati pa pazite na to. Ima i vecih jaja koja idu cini mi se do 86cm.
Ana i meni je baš ta onako sjela iako za moje auto mislim da je bolka Milofix...al bumo vidili. Ovako jaje i baza mi zauzmu bas hrpu mista.
Nos- nekad imamo dramu plakanja a nekad ni zuc kako je raspoložena. Al poantq je da to njih ne boli nego ne vole da im se prčka po nosu ko ni mi.
url=https://lilypie.com]
Da stvarno, zaboravila sam tih 75cm za jaje 😅 sad sam se sjetila da sam gledala i ovu Nunu https://ibb.co/2ZKdtMs
Ide u suprotni smjer vožnje do 22kg.
Znači eterično ulje mirte može za bebe? Super.hvala! Nisam to znala. 🤗
Jutro, i kod nas danas dan D. Iskra opet prehlađena 😫😫😱 samo što je ozdravila opet nos i kašalj. Iris kao i kod vas cure hoće jesti, neće, pa slabo spava, pa se nešto žali. Raduje me jer muž neće dugo raditi danas 💪💪 i što sutra završava pa idemo u Bosnu. Nisam bila pola godine i fale mi moji 😄
Tako da u ovoj negativi gledam pozitivne stvari i čini mi se najbolje mi se pomiriti sa tim da je sezona virusa i da će mi stalno biti neke šmrljave. 🤷🏼♀️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Cure iz Splita i okolice, nadam se da ste sve dobro! Držite se!!
Kod nas dnevno spavanje do 3 puta po 40 min, ostalo je dobra, igra se, mada je uvečer uhvati nervoza! Po noći spava od 22 h do 8 ujutro, uz 2 buđenja za dojenje. Ova kiša je baš tmurna, ne možemo van, nista. Kod nas isto zacepljen nosić, tu I tamo zakaslje, sad si razmišljam da bi danas isla do pedijatra da je malo posluša, da znam da je sve ok, jer uvijek imam 1000 scenarija u glavi. Usisavač je stalno u akciji, fiziološka i inhalator.
Mogu reći da je gospođica definitivno počela dudati palac, sama se sa njime umiri, uspava.. Ima toliko prednosti i toliko nedostataka. Za sad ostavljam neka bude, jer duda joj opet diže želudac. 🤷♀️
Nešto sam još htjela napisati, ali sam zabiravila...
👨👩👧👧👭
Je Mirta i Lavanda mogu! Mirta za dišne puteve, lavanda za umirenje.
Moram i Nunu vidit!
Bojana tako i treba mislit pozitivno i radovat se obitelji. Zima ce nam bit smrkava tako je kako je. Jeste vidile da najavljuji baš ledenu zimu, bit će zanimljivo!
Kod nas je u dan zahladilo a kiša ne posustaje.
Magdalena i ja sam pustila prst ista stvar!
url=https://lilypie.com]
Moram i Nunu vidit!
Bojana tako i treba mislit pozitivno i radovat se obitelji. Zima ce nam bit smrkava tako je kako je. Jeste vidile da najavljuji baš ledenu zimu, bit će zanimljivo!
Malla, kako si ti? Pisala si da ste prešli na AD u potpunosti, imaš problema sa prepunjenošću dojki, zastojima?
👨👩👧👧👭
Moram i Nunu vidit!
Hvala!
Da, sviđa mi se ta Nunu, pogotovo jer je do 36kg pa je "za zauvijek". Sad nisam sigurna da li se okreće, mislim da ne 🤔 vidjet ćemo, ima vremena. Nadam se da će biti u jaju dok je još zima, lakše ju je u kući obuci, staviti u jaje, pokriti i u auto. Bez brige. Pogotovo ako će biti hladna zima 🙄
Bojana super da ideš doma! Ja sam bas tužna ovih dana. Naime, mama mi je u domu, rekla sam vam da boluje od multiple skleroze, totalno je nepokretna. I sad su dozvolili posjete samo cijepljenima ili uz neg test 😥 Tako da samo tata može kod nje, on je cijepljen. Zato i ja sad razmišljam da se cijepim, ne mogu da ju ne vidim 😥 pogotovo od kad je korona, imamo pravo jednom tjedno po pola sata, a prije sam bila kod nje svaki dan po par sati. Tko se sve cijepilo od vas? Mislim Tweetyca ako se ne varam?
Moram i Nunu vidit!
Hvala!
Da, sviđa mi se ta Nunu, pogotovo jer je do 36kg pa je "za zauvijek". Sad nisam sigurna da li se okreće, mislim da ne 🤔 vidjet ćemo, ima vremena. Nadam se da će biti u jaju dok je još zima, lakše ju je u kući obuci, staviti u jaje, pokriti i u auto. Bez brige. Pogotovo ako će biti hladna zima 🙄
Bojana super da ideš doma! Ja sam bas tužna ovih dana. Naime, mama mi je u domu, rekla sam vam da boluje od multiple skleroze, totalno je nepokretna. I sad su dozvolili posjete samo cijepljenima ili uz neg test 😥 Tako da samo tata može kod nje, on je cijepljen. Zato i ja sad razmišljam da se cijepim, ne mogu da ju ne vidim 😥 pogotovo od kad je korona, imamo pravo jednom tjedno po pola sata, a prije sam bila kod nje svaki dan po par sati. Tko se sve cijepilo od vas? Mislim Tweetyca ako se ne varam?
Lulu, bas mi je zao...😓😓
Ja se isto planiram cijepiti, nažalost, to će nam biti uvjet za sve.
👨👩👧👧👭
Istina i Aurelio jede bolje noću...ali on i dalje spava dosta i po danu 3 puta...od toga bar 2 put po 3 sata...a najkraće spavanje bude 40min - 1h...i onda navečer najkasnije u 19h već spava i budi se u jutro u 6-7 ako imam srecu nekad i nastavi do 9...jel to malo previše spavanja za njega?
I jel jedino moja beba ne voli nosiljku 🤦🏼♀️
.
Lulu.lu bas mi je zao 😕 ja se ne planiram još cijepiti, već sam detaljno pisala svoje mišljenje o cijepljenju....ali naravno ubrzo ćemo MORATI svi 🤷🏼♀️
.
Mi planiramo kupiti sjedalicu već sad krajem godine...ako budemo imali sreće možda bude na popustu za Black Friday 😄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Pozdrav cure, cilo jutro u gužvi, ali dobro je sve, kod nas u Splitu je baš pošteno zaljuljala, prepala sam se baš, ali nema Bogu fala nikakvih posljedica... Nadam se da se neće ponavljati...
Kosa - moja nenormalno ispada, sve je puno moje kose, muž mi je reka da bi tribala doktoru zbog toga 🤣🤣🤣 uglavnom probat ću s ovim kolagenom baš 😆
Autosjedalica- naše jaje je do 87 cm i 13 kg pa još ne razmišljamo o novoj ali proletit će i to
Kiša i jesen - baš je turobno i zahladilo, ne smeta me hladnoća jedva i dočekala ali kiša 🤦🏻♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji