Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    06. Srpanj 2021. 15:27

Orhideja1 da 😊
    Moj ugl spava na leđima...znaci imala sam u planu kombiniranje noću bok, a danju leđa...ali beba bira 😅
    Na boku neće bas da spava odmah se buni 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

matea1989
    06. Srpanj 2021. 15:31

Orhideja1

Matea meni su rekli kada cicke djeluju prazno/mekano da se uskladila ponuda i potražnja i ako ti se beba čini zadovoljna mislim da nema mjesta panici.
    Neka me ispravi netko ako nije tako.
    Ana frajer, kako se proteže glavicom.

Spavaju li vaše bebe isključivo na boku ili i na leđima?

Nadam se da je tako... Već me onako lagano panika uhvatila, zar već da nema mlijeka.... 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Da bar izdržimo koji mjesec 😊😊

Moja malena spava kombinirano na boku i na leđima, iako joj je draže na leđima, a na stomaku ne voli uopće...

Orhideja1
    06. Srpanj 2021. 15:35

Moj spava uglavnom na boku, svaki put druga strana, ali kad spava oko dva sata u komadu mene strah da mu ruka ne utrne🤷‍♀️🤷‍♀️

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Mallla
    06. Srpanj 2021. 17:05

Matea to je odlično, uspostavila se ponuda i potražnja i nadolazi zrelo mlijeko. Ono se stvara otprilike oko 15 dana od poroda. Ne moraš izdajati. Još ti je moguće da kad budu skokovi da bude povremena prenapunjenost, al ni ne mora biti.
    Ana.b. ma vidi ti njega kako on glavicu drži, žabac mali...odličan je...i kako je plavvv 🥰 ma zamisli žderonje, 300g natukao, ubrat ce on prvi mj jače od kilo!
    Orhideja mi kombiniramo spavanje. Bok nikako ne voli i jedva je uspijem tu i tamo natjerati na bok. Najcesce je na leđima a najlipše spava na trbuhu, pa je dva puta dnevno stavim na trbuh. Tu drmne 3 ure bez mrdanja.
    Sad sam se sjetila clio ti si spomenula donat. Ja ga se jučer naljevala tako da Sara danas ima totalni "proser" 😁🤣

url=https://lilypie.com]

Mallla
    06. Srpanj 2021. 17:37

Danas smo obavili upis u državne zapise...sad malecka i službeno postoji.
    Nije primila BSG pa to čekamo jer se rodila u malom rodilištu pa treba čekat dok se skupi beba.
    Još malo pa će i prvi pedijatrijski pregledi, isto se veselim tome 😊 A jos cemo nastojat sad ljeti krštenje pa sam ja sad stalno u razmišljanjima što sve treba napraviti...al nekako mi to sve lakše pada kad je ona mirna beba za sada.
    Ono što mi fali je more i jako se nadam u 8mj malo zaplivati...ako me ne toka menga odma...

matea1989
    06. Srpanj 2021. 19:50

Mallla

Matea to je odlično, uspostavila se ponuda i potražnja i nadolazi zrelo mlijeko. Ono se stvara otprilike oko 15 dana od poroda. Ne moraš izdajati. Još ti je moguće da kad budu skokovi da bude povremena prenapunjenost, al ni ne mora biti.
    Ana.b. ma vidi ti njega kako on glavicu drži, žabac mali…odličan je…i kako je plavvv 🥰 ma zamisli žderonje, 300g natukao, ubrat ce on prvi mj jače od kilo!
    Orhideja mi kombiniramo spavanje. Bok nikako ne voli i jedva je uspijem tu i tamo natjerati na bok. Najcesce je na leđima a najlipše spava na trbuhu, pa je dva puta dnevno stavim na trbuh. Tu drmne 3 ure bez mrdanja.
    Sad sam se sjetila clio ti si spomenula donat. Ja ga se jučer naljevala tako da Sara danas ima totalni "proser" 😁🤣

E super, jer vidim ja da ona sisa i ide joj mlijeko, ali djeluju nekako prazno 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ nadam se da je to ok kako kažeš 😊😊

I mi smo se danas upisale, službeno postojimo 😆

Krštenje smo planirali vikend iza V. Gospe, 22.8. računam da tada možda neće bit ovoliko vruće a htjeli bi to što prije obaviti... Razmišljali smo čak iskoristiti praznik pa 05.08. ali u pravilu je za Oluju uvik pakleno vruće pa možda bolje u drugoj polovici 8. 😆

Aneee
    06. Srpanj 2021. 21:01

Super za upise...a mi još ni rodni nismo dobili 🤦🏼‍♀️ prvo nam rekli treba 2-3 dana i onda kako nisu zvali da je gotovo onda smo mi njih zvali i onda nam kažu da treba do 3 tjedna 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    Tako da bez rodnog ne možemo ništa ni za dječji predati čak ni za porodiljni ni ništa ne mogu...Luckyy42 jeste vi to sve već dobili? Kako je kod vas?
    Mallla daa, ja govorim mužu vidiš da on voli da jede a oni nama u trudnoći još hoce reci da imamo dijabetis 🤣🤣
    U petak imamo sljedeći posjet od patronazne bas me zanima koliko ćemo imati tad...4kg prolazimo 100% jer smo sad na 3900 🤣
    Matea1989 moje nisu više onak pretvrda ali nisu sad ni premekane pa tako da nez...jel tebe još bole bradavice?
    Kad prestaje ta bol? 😅 sad samo na pocetku jos boli jer on navali kao da 3 dana nije jeo 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    06. Srpanj 2021. 22:49

Luckyy42 aime uzas 8 tjedana 😳😳😳 pa sta oni misle od čega da živimo hahahha sreća pa imamo ostavljeno sa strane za ovakve slučajeve...ali ja npr ovaj mjesec neću dobiti više ništa od poslodavca, a od države sad moram čekati jer su nesposobni da naprave jedan papir 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ uzas...
    Hqhaha kao naspavat ću se i evo mali spavao 4 sata u komadu i mene uhvatila neka nervoza, nelagoda i ja sam ga morala probuditi da jede 😅😅
    Sad se najeo fino pa se mazi sa cikom hahhah
    A evo slika što si bila propustila 
    https://ibb.co/dQZsybs

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    07. Srpanj 2021. 07:54

Luckyy42 da to ti je sad bilo zadnjih 120 ja mislim...jer više nećeš od njih dobivati nego ćeš dobivati elterngeld...kao i ja, više neću dobivati od poslodavca više ništa nego bi sad kao trebala dobivati elterngeld...ali naravno sad ne dobivam jista jer nemam još rodni list 😅
    Nadam se samo da će to brzo biti gotovo jer I ovo što imamo usparano dovoljno je za jedan mjesec bez plate....jer mi imamo i kredit...🤦🏼‍♀️ 
    Naravno kad oni kasne u nečemu onda je to normalno, a nedaj boze da ti zakasnis sa plaćanjem poreza ili slično odmah ti se loše piše..🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Mallla
    07. Srpanj 2021. 09:11

Uh cure držite se...nadam se da ce brzo rodni listovi. Vidis nisam uopce razmisljala al sam vam bila mogla rec da npr. Ako imate nekog u Zagrebu, date punomoc i osoba prijavi bebu u Centralni maticni ured. Rodni list i domovnica se isprintaju odmah. Naravno ako je rijec o upisu djeteta u HR knjige, i onda se to dostavi ambasadi. A kad se ide preko ambasade oni komplicoraju uz duz i poprijeko za 1 papir koji se dobije na doslovno klik klik.
    Meni je sad ovaj mj čupav jer inaće plaću dobivam od 1 do 5 u mjesecu, a porodiljni se isplacuje 18 do 25 u mjesecu...tako da je sad suša do 18og 😒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.