Kiflice ja bih isto cekala prirodno da krene, iako nemam iskustvo s drupom ali nekako mislim da je najbolje pustiti tijelo da odradi svoje ovako samo stvoris stres sebi, svome tijelu na kraju i djetetu.
.
Mi smo dns imali prvi sistematski kod pedijatra. Nika je od izlaska iz bolnice u prvih mjesec dobila 1250 g i 7 cm. Ja prezadovoljna. Sve je u redu za sad i cekamo ultrazvuk kukova i cijepljenje. Iako mislimncijepljenje odgoditi makar za mjesec dana ne pada mi na pamet po ovoj vrucini ju jos s cjepivom mucit. Uglavnom ja sam bas ponosna na nas dvije, bojala sam se sto idemo same autom jer je toliko vruce, guzva u gradu od turista nema parkinga. Na kraju je ona sve prespavaala dok nismo dosli kuci.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
E da sta se tice krvarenja ja jos tu i tamo krvarim. Kao zadnji dan menstruacije.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Kiflice- i ja bih svakako pričekala da prirodno krene, pogotovo kad je kod tebe već i krenulo... Samo je pitanje sata, dana...
Sretno i drži se!
Cure, imam pitanja!
Koliko vaše bebe spavaju po danu/noći, koliko puta doje tijekom dana?
Moja jako lijepo dobiva na težini, od prošlog utorka do danas, 300 g je dobila.
I baš je spavalica (što prva beba nije bila), po danu odvali 2 ili 3 × 3h, po noći spava... Ona meni u 24 h doji možda 8 puta, ali to su dugi podoji.
A onda idem čitati na Rodinim stranicama, to je kao minimalan broj, prema njima trebalo bi je i buditi po danu ako spava više od 2 h...
Ali mislim si, ako je prirast dobar, znači da je sve ok.
I da, par dana mi je povratila jer se tako prejela, probudila se, dojila, nakon sat vremena htjela opet i povratila...
🤷♀️🤷♀️
👨👩👧👧👭
Magdalena ja se stvarno time ne opterecujem buduci da mala dobro dobiva na tezini. Niti jedan dan nam nije isti. Nekad slabije spava evo dns imam osjecaj da je cijeli dan prespavala sto skoro i jest. Dojim ju kad se probudi i kad trazi. Nvcr u 11 bude zadnje dojenje prije nego i ja idem spavati i onda otprilike u 1, pa 3, 5, 8 tako nekako sam pohvatala nocni ritam a ovaj preko dana ne uspijem i ne trudim se jos. Sad vec polako bi ju htjela uobrocit tako da imamo u odredeni sat ali pomalo ne zelim stresirati ni nju ni sebe. Iskreno najbitnije mi je da ona lijepo dobiva na tezini i raste ostalim se stvarno ne opterecujem. 🤷🏽♀️
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
E da i moja je jako hlapljiva i stalno trazi i bljuca a kad trazi ja joj dam. Tako da nekad idemo bas u krug ali eto vjerujem da joj je nekada vise do mazenja nego do jela.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Cure što se dojenja tiče kod nas je non stop na sisi, svakih sat vremena, i danju i noću. Mislim da je još mala i sad smo u fazi sisa za sve, pa ok.
Danas mi je bila patronažna i rekla vi ste mi tako spretni, imam osjećaj da vam uopšte ne trebam. Gledala mi sise i rekla da imam mlijeka, zadovoljna sa njenom zlatnom stolicom i rekla da ne brinem dok je tako. U utorak će doći opet, vaganje i vidjećemo kako napredujemo.
Liči mi na to da će biti kao seka, česti, kratki podoji 🙈😄🤷🏼♀️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Hvala, drage moje, evo pitanje sam postavila i na onoj nasoj temi ljetne bebe i tu, pa da se jednako i zahvalim i tu i tamo! Hvala na svim savjetima i iskustvima, pomogle ste mi puno u odluci! 🤗❤ Znaci mi sve sto ste napisale, iskustva i savjeti. Procitala sam i medicinske clanke na tu temu koje sam pronasla na netu i saznala da je i s te strane isto definitivno bolje cekati da prirodno krene. Naravno, pricala i s muzicem i s bliskim ljudima, popricala i sa svojom bebolinkom, izmantrala sve verzije u glavi i donijela definitivnu odluku da odbijem indukciju i idem prirodno! 🤗❤
Magdalena ja se stvarno time ne opterecujem buduci da mala dobro dobiva na tezini. Niti jedan dan nam nije isti. Nekad slabije spava evo dns imam osjecaj da je cijeli dan prespavala sto skoro i jest. Dojim ju kad se probudi i kad trazi. Nvcr u 11 bude zadnje dojenje prije nego i ja idem spavati i onda otprilike u 1, pa 3, 5, 8 tako nekako sam pohvatala nocni ritam a ovaj preko dana ne uspijem i ne trudim se jos. Sad vec polako bi ju htjela uobrocit tako da imamo u odredeni sat ali pomalo ne zelim stresirati ni nju ni sebe. Iskreno najbitnije mi je da ona lijepo dobiva na tezini i raste ostalim se stvarno ne opterecujem. 🤷🏽♀️
Hvala ti Bela, slažem se s tobom. 😘
Negativ- nažalost nemam DM u blizini, pa sam naručila online, tamo se ne mogu iskoristiti ovi dodatni kuponi, što je bas bezveze...
Kiflice- najvažnije da si ti sigurna u svoju odluku💞 Sve će biti dobro😁
👨👩👧👧👭
Kiflice, kao što su cure već rekle bolhe čekati da samo krene a vidim da si i ti tako odlučila, želim da prođe onako kakonti želiš.
Krvarenje - hm, ja smeđarim, nekih dana bude skoro čidt uložak, a nekih dana kao tipa zadnji/predzadnji dan menge... koliko će potrajati vidit ćemo...
Cure, imam i jedno pitanjce, šta koristite za komarce, odnosno protiv komaraca? Je li onaj aparatić s tekućinom ok za male bebe ili imate kakav bolji prijedlog/ savjet?
Negativ izdajala sam kad su bile prepunjene i kad mala nije dobivala pa sam je naljevala mlijekom da dobije koji gram. Sad izdajam samo ako nastupi prepunjenost ili ako cu je ostaviti mami a da moram negdje otici. Dojenje nam se ustabililo pa nema potrebe. Nemam iskustva s tsh-om.
Bela pa čestitam tebi i Niki prvi mjesec. Pa ona je baš baš narasla, čovječe 7cm....obožavam tu prvu godinu djece jer su iz dana u dan jači, veći, sposobniji, predivno je biti dio toga. Znači još krvariš, ok onda je i ovo moje normalno. Mislim ds je mozda pojacalo zbog vrucine a i moja mrva danas doji doslovno svaki sat vremena, rastegla me ko žvaku...odmah jače krvarenje i povremeni grčevi koji su bilibprestali. I pritisak koji uooce nisam imala.al mislim da je on vec reakcija na 14 dana uložaka.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji