Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    06. Srpanj 2021. 11:59

Kaže možes onaj hipoov ili kamilicu, kao meni na izbor. Nije nista konkretno izreklamirala! Osim biogaiu prije koji dan. 

url=https://lilypie.com]

Bela23
    06. Srpanj 2021. 13:08

Mallla preslatka je ta tvoja curica. 😍😍😍 
    Ja jos malo smedjarim iako je skoro mjesec dana od poroda.
    Ja taj pritisak o kom pricate imam za vrijeme mokrenja. Patrinazna mi je rekla ne dizati nista tesko da se to dole smiri. 
    Lucky koji smjesko prekrasni. 😍😍

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Ivo& Ivana💙♥️
    06. Srpanj 2021. 13:50

Evo i nas mamice da se javimo.
    Mallla Sara je pre pre premedena. E zamisli da se jednog dana i upoznamo i da Ivo i Sara znaju da su se rodili par sati razlike 😄😄😄. A mame se druzile cijelu trudnoću virtualno🤣🤣🤣
    Lucky maleni ima predivan osmjeh, bit ce pravi šarmer.
    Nama je jutros bila patronazna i ja sam presretna. Ivo ima 3100g i isto dobija 30 po danu. Mi imamo taj problem bočice. Ja imam dosta mlijeka ali on je lijen vući. Dok ide onaj mlaz je super a kasnije pocne spavati. Smanjila sam mu nadohranu i izgleda da moramo minjat mlijeko.
    Vec 2 dana nije imao stolicu, ali nema grčeva niti plače.
    Ja sam dobila naredbu da pijem slatku kamilicu i Donat mg. 😩🙈 Da bi on kakao. 
    Cure koje ste imale epi, dali vas još uvijek zstežu šavovi? Meni su skoro svi otpali, ali ova dva zadnja se baš jako drže i kad sjedim imam osjecaj kao da me netko štipa tu. Ali sve je normalno, (naravno da sam pogledala🤣🤣). Stalno se perem i koristim octanisept i kantarionovo ulje da brze zaraste. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Mallla
    06. Srpanj 2021. 14:27

Pa Clio bas bi bilo fora...jesi ti ono u Zadru!? Meni je Zadar najljepsi grad i volim doc tamo. Doduse do sad sam samo poslom isla al uopce mi ne bi bilo mrsko doc i u privatne svrhe 😊

url=https://lilypie.com]

Orhideja1
    06. Srpanj 2021. 14:35

ana.b.

Malllacurica je med 😍😍 bas izgleda kao mala buckica a i kosice ima bas dosta 🥰🥰
    Šetnje nama je patronazna čak rekla za bebu dobro dođu i da se prva šetnja ne prilagođava bebi nego mami…da je bitno da se mama dobro oporavila da može u šetnju…a da bebama čak dobro dođe svježi zrak..mi se nadamo danas…u subotu je bilo lijepo vrijeme ali nismo stigli otići u šetnju…i onda svaki dan kiša i nevrijeme…ali evo čini se danas dobar dan pa ćemo iskoristiti 😊
    .
    Meni bude pritisak ako stojim na jednom mjestu dugo ili ako puno sjedim…najbolje mi je kad lezim…
    Njega dojim ili dok lezim ili setam po kuci pa ga držim na sisi ili u našoj ljulj stolici (gdje sam vise zavaljena nego što sjedim) Pa je onda donekle oke.
    .
    Nama i dalje najveća muka presvlacenje…mirna je beba ali dok se treba skinuti to je galama 😖 jedino je miran kad ga presvlacim direkt poslije sise..ali onda se i razbudi i nema od spavanja nista

I naše presvlačenje 98%ovako zvuči ova 2% nema zvuka uopće😁

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Orhideja1
    06. Srpanj 2021. 14:35

Mallla

https://ibb.co/1KYpzj9
    Na oci smo porasli 🥰

Kako se cura skockala🥰🥰

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

Orhideja1
    06. Srpanj 2021. 14:39

Tonks6

Orhideja mene boli prepona stalno, al ja mislim da mi je to od carskog kak su cupali posteljicu van i kak je sivano. Jos uvijek mi je dio trbuha onak kao drven i presmiješno mi to, ko diram se, a ne diram se😅Robica nama patronazna rekla vec treci dan da ga u kratki bodic s carapicama oblacimo jer je vruce, a spava mi u bodiju kratkih rukava i pidjamici dugoj, al vidim da mu je zadnja dva dana nekak vruce u tome pa cu vidjet jos u cem ce spavat po noci.
    Kaj se klime tice nama patronazna rekla da slobodno bude ukljucena samo da ne smije puhat po njemu i da temperatura mora bit od 25 stupnjeva na vise.
    Krvarenjeajme majko moja. Prvo mi je trajalo 5, 6 dana i to slabo, al su rekli da je to normalno nakon carskog, da bi sad tjedan dana nakon kaj je orestalo skroz ponovo procurila, imala izljeve 2 sata i opet prestalo🤦‍♀️ i tak svaki drugi dan po dva sata izljevi i mir. Koma.
    I prijavljujem da i mi imamo grceve, al u periodu od 5 ujutro do jedno pola 9. Jicer je kenjkao cijeli dan i grcio se, a navecer od 22-33 sata bas onako lijeoo plakao i grcio se. Siroce moje malo. Jedino mi nije jasno kak hoce cicat kad se tak grci. Urla i hoce cicu . I onda se smiri kaj je najveca fora i ne grci se vise. Cica cudo😂😂

Nisam tu preponu htjela spominjat u bolnici da me ne ostave zbog toga, a sav trud uložila u njegov dobitak na težini i moju prvu stolicu, pa da na kraju ostanem zbog prepone.... Nooo
    Zato sad pitaj google ili forum😁 uglavnom meni je stalno osjećaj da me zateže ili da su me stegle gaćice pa nema cirkulacije.. Što nije.

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

matea1989
    06. Srpanj 2021. 15:03

Žene meni su sise jučer i danas skroz mekane, ima mlijeka ali djeluju "prazno" , do prije dva dana je curilo na sve strane, nezz je li ovo normalan proces, bi li trebala još izdajat nakon što ona jede? Jel to znači da mi nestaje mlijeka? Ona ne posisa do kraja, valjda joj bude preteško vući, pa joj još moram dat izdojenog... Nisam više pametna...

Aneee
    06. Srpanj 2021. 15:08

Nama bila sad patronazna...i mali je od subote (zadnje posjete) dobio 300g 😁😁
    I sad je rekla da ga ne moram više buditi noću za hranjenje da ga slobodno pustim da spava koliko hoće 😁😁😁
    Evo moj veliki momak 😊
    https://ibb.co/rxG9Bz7

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Orhideja1
    06. Srpanj 2021. 15:20

Matea meni su rekli kada cicke djeluju prazno/mekano da se uskladila ponuda i potražnja i ako ti se beba čini zadovoljna mislim da nema mjesta panici. 
    Neka me ispravi netko ako nije tako.
    Ana  frajer, kako se proteže glavicom.

Spavaju li vaše bebe isključivo na boku ili i na leđima? 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.