Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    06. Srpanj 2021. 09:02

https://ibb.co/1KYpzj9
    Na oci smo porasli 🥰

url=https://lilypie.com]

• Tonks6
    06. Srpanj 2021. 09:23

Orhideja mene boli prepona stalno, al ja mislim da mi je to od carskog kak su cupali posteljicu van i kak je sivano. Jos uvijek mi je dio trbuha onak kao drven i presmiješno mi to, ko diram se, a ne diram se😅Robica nama patronazna rekla vec treci dan da ga u kratki bodic s carapicama oblacimo jer je vruce, a spava mi u bodiju kratkih rukava i pidjamici dugoj, al vidim da mu je zadnja dva dana nekak vruce u tome pa cu vidjet jos u cem ce spavat po noci.
    Kaj se klime tice nama patronazna rekla da slobodno bude ukljucena samo da ne smije puhat po njemu i da temperatura mora bit od 25 stupnjeva na vise.
    Krvarenje ajme majko moja. Prvo mi je trajalo 5, 6 dana i to slabo, al su rekli da je to normalno nakon carskog, da bi sad tjedan dana nakon kaj je orestalo skroz ponovo procurila, imala izljeve 2 sata i opet prestalo🤦‍♀️ i tak svaki drugi dan po dva sata izljevi i mir. Koma.
    I prijavljujem da i mi imamo grceve, al u periodu od 5 ujutro do jedno pola 9. Jicer je kenjkao cijeli dan i grcio se, a navecer od 22-33 sata bas onako lijeoo plakao i grcio se. Siroce moje malo. Jedino mi nije jasno kak hoce cicat kad se tak grci. Urla i hoce cicu . I onda se smiri kaj je najveca fora i ne grci se vise. Cica cudo😂😂

• Tonks6
    06. Srpanj 2021. 09:42

E i jedno pitanje. Muzu su dali u ljekarni espumisan i biogaiu i rekli su da se slobodno kombiniraju te kapi. Dal je koja kombinirala il da se ipak drzimo samo jednoga? 

Aneee
    06. Srpanj 2021. 09:47

Mallla curica je med 😍😍 bas izgleda kao mala buckica a i kosice ima bas dosta 🥰🥰
    Šetnje nama je patronazna čak rekla za bebu dobro dođu i da se prva šetnja ne prilagođava bebi nego mami...da je bitno da se mama dobro oporavila da može u šetnju...a da bebama čak dobro dođe svježi zrak..mi se nadamo danas...u subotu je bilo lijepo vrijeme ali nismo stigli otići u šetnju...i onda svaki dan kiša i nevrijeme...ali evo čini se danas dobar dan pa ćemo iskoristiti 😊
    .
    Meni bude pritisak ako stojim na jednom mjestu dugo ili ako puno sjedim...najbolje mi je kad lezim...
    Njega dojim ili dok lezim ili setam po kuci pa ga držim na sisi ili u našoj ljulj stolici (gdje sam vise zavaljena nego što sjedim) Pa je onda donekle oke.
    .
    Nama i dalje najveća muka presvlacenje...mirna je beba ali dok se treba skinuti to je galama 😖 jedino je miran kad ga presvlacim direkt poslije sise..ali onda se i razbudi i nema od spavanja nista

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

matea1989
    06. Srpanj 2021. 09:50

Tonks6

E i jedno pitanje. Muzu su dali u ljekarni espumisan i biogaiu i rekli su da se slobodno kombiniraju te kapi. Dal je koja kombinirala il da se ipak drzimo samo jednoga?

Ja sam kombinirala, ali nisam joj davala espumisan za svaki obrok jedino predvečer malo, ali evo dva tri dana nismo uopće davali osim biogaie

Aneee
    06. Srpanj 2021. 10:46

Luckyy42 hahaha pa kako to 😂 Ja sam jedna od onih koja skoro svaki dan nešto sa amazona naruči hahha nisam nikad imala problem.. a ja msm da tek kad si napraviš račun trebaš potvrditi indetitet da je to tvoj račun pa onda ide bez problema hahhha
    Mali ti je bas presladak...kako se on smije 😍🥰
     .
    Moj se danas sam od sebe okrenuo sa leđa na stomak...ja i mm nismo mogli vjerovati pa ga okrenuli na leđa i onda je opet to napravio 😳 zar je moguće da se ovak rano krenu okretati

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

matea1989
    06. Srpanj 2021. 10:49

ana.b.

Luckyy42 hahaha pa kako to 😂 Ja sam jedna od onih koja skoro svaki dan nešto sa amazona naruči hahha nisam nikad imala problem.. a ja msm da tek kad si napraviš račun trebaš potvrditi indetitet da je to tvoj račun pa onda ide bez problema hahhha
    Mali ti je bas presladak…kako se on smije 😍🥰
    .
    Moj se danas sam od sebe okrenuo sa leđa na stomak…ja i mm nismo mogli vjerovati pa ga okrenuli na leđa i onda je opet to napravio 😳 zar je moguće da se ovak rano krenu okretati

I mene iznenadilo i moja se već okreće, a tek kad je mjenjanje pelena, to je borba s njom koliko se okreće, izvrće, mlatara rukama, nogicams 🤦🏻‍♀️

Mallla
    06. Srpanj 2021. 11:07

Čini se meni da su ove naše ljetne bebe prave žilavice. Moja se isto s boka okrene ito vidim baš trud. Al zabacuje noge, što je pogrešno. Neka je još malo pa ćemo počet vježbat okret da potičemo pravilno okretanje. E i ima takvu snagu u rukama da bez po muke čapa stvari oko sebe.
    Ajij Lucky kakav divan osmjeh nam je dao...i da zsokružio se baš. Čini mi se da on popuni 62 skroz. Sara je isto sad u 56 i 62, al 62 od C&A koji ima manji kroj, pa računam da je puna 56ica. Pelene isto već moram gledati uzet dvicu. Jutros je patronažna izvagala na 3580g, dobiva cca 30g dnevno. I rekla nam da kao zna da je u sisi sve sto treba al da joj slobidno za stomacic dam malo čaja na žlicu, tipa 2 žl dnevno. Pa sad ne znam ocu necu to.
    I da Lucky ako je stolica normalne boje i konzistencije nemas brige sto ih je 5 naredao, samo se pošteno olakšao 😄

Mallla
    06. Srpanj 2021. 11:12

Je je cica rješava sve, nervozu, štucanje, ma sve 😄
    Biogaia je LGG koliko znam, a espumisan za eliminaciju zraka iz crijeva. I biogaia ide jednom dnevno a esoumisan moze svaki obrok...ako sam dobro polovila.informacije.
    A klimu drzimo ovako kako Tonks kaze, obicno 26-27, na kružno cirkuliranje, optimal i krilca skroz u suprotnu stranu od ogradice u kojoj po danu beba boravi. Tako prezivimo. Kad je klima ugasena ja nenznam tko od nas se znoji vise i ko je nervozniji.
    A kod mene je poceo onaj carobni "miris" pod pazuhom...😒

Aneee
    06. Srpanj 2021. 11:14

Da bas neke super bebe 😄
    I moj još malo pa ne može više u 56 😅
    Bas me zanima sta ce reci danas patronazna koliko je dobio 😁
    Mallla a koji caj preporuča? Mislim ako im pomaže za stomacic dala bih i ja svom

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.