Moralo je ovako ići jer nisam mogla tako dugačak komentar ostavit, tak mi i treba kad me nema par dana!
🙅♀️30, 🙋♂️29
Mallla ja koristim Hipp dohranu, samo iz razloga sto su u bolnici krenuli pa sam nastavila s tim. Inace dohranu dajem navece poslije sike jer navece imam manje mlijeka a i podoji su jako dugi tako da znali smo dojit po 2h pa opet ne bude sita.
Moja je halapljivica i stalno se zagrcne i nervozna je ako ja nemam mlaz jak a cesto nemam i onda odbija siku ali borimo se svaki dan.
Mislim da su i kod nas krenuli grcici
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
❤ Hvala cure!
Joj Mara takva je meni prva vožnja bila nikad nervoznija, a ja nikad preznojenija!
Hvala vam puno na podršci i ohrabrenju, još prorađujem sve i znam da ce sve bit na kraju dobro i da cu se smijat ovome. Još se tražim u ovoj situaciji i imam stotinu misli u glavi. Najsretnija sam kad se moj realni dio mozga probudi i kad ne trebam kemijat nista osim povecat broj podoja al toliko sam u emoci9nalnom vrtlogu da se borim da taj realni dio nadvlada. Evo sebe teže umirim radi emocionalne upletenosti 😄 i jedva cekam ponedjeljak da nastavim zvat pedijatre da nas netko primi. Narucila sam nas na uzv kukova i sebe moram kod gin jer mi nisu jasna ova povremena krvarenja.
E da danas Sara sisala xyz puta u okviru 2h...iza toga bljuca bljuca i sad ja brišemvi žugam ajme kud ce sve ovo...kaze meni muz pa jadnu je prezderavas kako ne vidos da je sita i zadovoljna....a ja si kontam eto kad sam budala trenutno 😑
url=https://lilypie.com]
Pozdrav mamama.
Imam jednu nedoumicu. Ja bebu (2,5 meseca) preko dana kad mi je stalno na ocima stavljam da spava na stomaku, jer tako najbolje spava zbog grceva, a noci ga stavim na bok ali se on posle 10 min prebaci na ledja, sto znaci da po noci spava na ledjima. E sad kad spava na stomaku glavu stalno okrece prema desnoj ruci a kad spava na ledjima glavu uglavnom okrece prema levoj ruci, sto znaci da mu je stalno leva strana lica naslinjena na dusek. Ako neka mama ima neku ideju kako da ga naucim da to promeni jer se bojim da ce mu glava biti nepravilnog oblika jer je stalno leva strana lica na podlozi? Inace on je dosta cvrs, lepo drzi glavicu kad ga nosimo, okrece je levo, desno, sve super, jedino ovo kod spavanja.
Kada ste počeli sa kapima za grčeve i jeste se konzultirali sa pedijatrom ili na svoju ruku?
🙅♀️30, 🙋♂️29
Kada ste počeli sa kapima za grčeve i jeste se konzultirali sa pedijatrom ili na svoju ruku?
Ja sam na svoju ruku uzela kapi sad, sa prvim djetetom sam smarala pedijatricu za sve. Sad sve radim bez pedijatra 🤷🏼♀️.
Slobodno možeš uzeti kapi jer i da nazoveš pedijatra reći će ti da odeš u ljekarnu i uzmeš kapi 🙈
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
I ja sam kapi na svoju ruku a onda nakon mi predložila i patronažna!
Olinino ako zelis da spava na boku onda ga mozes fiksirati ručnicima pa da svako spavanje mjenjas bok a tako i stranu lica ili da kad zaspe ti mu okrenes glavu...jedino to mi pada na pamet za spavanje, a kad budete u igri onda mu mozes poticat igrackama okretanje glave na drugu stranu.
url=https://lilypie.com]
Koje kapi za grčeve su vam se pokazale najbolje, da se opremim? 😅
Espumisan kapi, Torminalis sirup, ali on ide tek od navršene 4 sedmice. 😄
To sa Iris koja je imala grčeve neke 3 sedmice možda. Sa Iskrom mi ništa nije pomoglo, a ona ih je imala 3 mjeseca 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Hvala Mallla. Lepo on okrece glavicu kad ga nosimo i kad se igramo, samo kod spavanja. Ja ga stavim na bok i fiksiram ali on se ipak nekako odgurne i prevrne na ledja. Pokusacu kad zaspi da ga ponovo okrenem na bok i fiksiram.
❤ Hvala cure!
Joj Mara takva je meni prva vožnja bila nikad nervoznija, a ja nikad preznojenija!
Hvala vam puno na podršci i ohrabrenju, još prorađujem sve i znam da ce sve bit na kraju dobro i da cu se smijat ovome. Još se tražim u ovoj situaciji i imam stotinu misli u glavi. Najsretnija sam kad se moj realni dio mozga probudi i kad ne trebam kemijat nista osim povecat broj podoja al toliko sam u emoci9nalnom vrtlogu da se borim da taj realni dio nadvlada. Evo sebe teže umirim radi emocionalne upletenosti 😄 i jedva cekam ponedjeljak da nastavim zvat pedijatre da nas netko primi. Narucila sam nas na uzv kukova i sebe moram kod gin jer mi nisu jasna ova povremena krvarenja.
E da danas Sara sisala xyz puta u okviru 2h…iza toga bljuca bljuca i sad ja brišemvi žugam ajme kud ce sve ovo…kaze meni muz pa jadnu je prezderavas kako ne vidos da je sita i zadovoljna….a ja si kontam eto kad sam budala trenutno 😑
Ej malla evo citam tvoje muke sa tezinom i brige.
Palo mi je napamet iako nisan nikakav strucnjak niti imam vele iskustva al mozda da probas jedan dan cili izdojit i davat joj bocu tako da vidis tocno koliko ti je pojela.
Ja u danu 1 do 2 puta izdojin ostalo sisa i mogu rec da se svaki dan povecava kolicina koju ona pojede jer jednostavno vidin po izdojenom mliku sta je normalno jer vjerovatno je dobila na kilazi.
Svejedno isto cekam 1 pregled pedijatra i da je izvazen napokon .
Meni su nedoumice te da ona svaki dan uredno stuca iza jela,povrati malo ,bez obzira sta je svako malo dignem da podrigne tokom jela.
Valjda je to sve normalno,hlapljiva beba i brzo jede sta da radim.
1.8.2021 Curetak stigao 💗
14.7 pregled 7+0
Iduci pregled 11.8
Sortiraj odgovore
Najstariji