Mallla- blago ti se moja se budi tokom noci dosta, ali mislim da je problem jer ne pojede dovoljno nego jako brzo zaspe tokom noci.
Mimica-bas sam se pitala gdje si nam. Jako mi je zao da je bilo tako traumaticno ali najbitnije da je sad sve u redu i da uzivas sa svojm srecicom. I ja imam osjecaj nekad da se prije kod muza uspava ja kad ju nosim u lezecem polozaju na rukama odmah trazi sisu i otvara usta 😂😂
Ja sam probala joj trenutno baby love nature pelene i sva mi mokraca izlazi vani iz njih nzn nisan zadovoljna. Do sad sam koristila pampers premium care i super su mi.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Znas sta kazu da je dobro za stolicu bebama kod mama koje doje ja isto probala. Frutek sok marelica kruska popiti i kako bebe dobiju sve mlijekom tako i to dobiju pa ih protjera na wc
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Matea i meni je lijeva punija iako od pocetka podjednako dajem lijevu i desnu, al ta lijeva je uvijek puna ili punija. Na njoj puno više grca.
I di nabavljas te pelene sto si napisala?
Clio znaci odgovaraju vam baby love, probat cu ih, imam jedan paket.
S Hanom su njenoj koži pasale sve pelene, mijenjali bi ih po sistemu koje višebpropušaju koje manje. A sad sa Sarom čini mi se da ćemo morati tražiti koje joj pqšu na koži jer ima daleko osjetljiviju i drugačiju kožu nego Hana.
Ja sam ih uzela u njihovoj trgovini ovdi u Splitu, svi iz moje okoline ih hvale, ali imaju izvrsnu web stranicu i česte akcije, evo ti link
https://bauerfeind.hr/proizvodi/mama-i-dijete/djecje-pelene-bella-baby-happy/
I meni lijeva punija nego desna, a jednako cica i jednu i drugu. Smijesno mi je kad je na lijevoj kak ima jaci otpust mlijeka tak mu na nos izleti van😂😂 bar ga ocisti ak nia drugo😅
Mislim da i mi dobivamo grcice lagano i to oko podneva bude neki plac i povlacenje nogica.
Pelene smo koristili violetu, babylove i sad zadnje lumpi (konzum) i sve su za sad ok. S tim da su violetine najvece, odnosno najsire, a koristimo jos uvijek br. 1.
Ja sam jucer ponovo prokrvarila nakon 5 dana ne krvarenja i sad opet nista ne krvarim🤦♀️ ak se to tak protegne poludit cu. Il curi il nemoj😅 rez mi ok izgleda, kraste sad pocele padat, savovi su razgradivi tak da ne moram ic na skidanje, ali još uvijek boli. Bas zna zarezat ak se preforsiram, a naravno da se stalno forsiram jer ja naravno mogu🙄🤦♀️ bas se vidi da je skroz drugačiji porod od vaginalnog i od boli i od oporavka.
Negativ probaj namjestiti bebu tako da joj trbuh, gornji dio oko želudca dolazi na tvoje rame, ti prodrzavas glavicu a beba je lagano kao prebacena preko tvog ramena u lagano lupkas po leđima ili hodas po kuci, tako najcesce uspije podrignuti. Nije svaki put ali vrijedi probati.
Matea, Hvala! Meni i odgovara da je online shop jer sam na selu pa mi najlakse da mi dostava dođe.
Tonks, ja evo uglavnom smeđarim al nakon podoja obavezno mini izljev. Jedva se cekam rjesit ulozaka i nadam se da necu odmah dobit mengu kako je bilo prvi put. Kako funkcioniras s dvoje djecice? Jasno mi je da se preforsiras i da je gotovo nemoguce drugacije, al evo zanima me bas kako ide s te strane?
url=https://lilypie.com]
Dok ja pročitam 5 stranica i zaboravim sta sam htjela napisati 😂😂😂 čitam od jutros kako stignem hahhq evo da napišem čega se sjetim.
Koža kažu da se ljuti kod svake bebe jer su ipak bili 9mj u vodi, a kod nas kažu da je malo intenzivnije jer smo prešli termin i time duže bili u vodi haha 😅
.
Danas napokon bilo lijepo vrijeme i planirali smo u šetnju ali smo bili umorni jer je on sinoć imao problema da kaki pa nas je držao budnima, pa smo na kraju sve troje odspavali 2 i pol sata popodne 😄
I evo sad je sisao pa ćemo ga prvi put okupati 😊
Patronazna bila danas i mi smo dostigli porođajnu težinu 🥳
Sve super ona zadovoljna, kaže žutica izgleda sve bolje...kad je rekla da to super radimo i da je zadovoljna, ja sam bila presretna 🥰
I za kupanje je rekla par kapi ulja jer je super za kožu, a I ako beba dobije malo toga u usta nije strasno jer je samo ulje.
Sisanje nam uspijeva odlično i to me tako raduje jer sam toliku želju imala da to uspije 😊
I nama se lijeva više puni 😂😂 ali sam to prepisala tome što je prvi 2 dana na njoj sisao i po 40min a na drugoj 20min...očito im je lijeva draža 🤣
Nama je najveća muka presvlacenje, to je zaista muka za njega i za nas jer ne voli se presvalciti...to je tolika vika da ja nez sta bi onda 😖 ako ga presvlacim poslije sisanja onda se razbudi pa neće spavati, a ako ga presvlacim prije sisanja onda je to horor koliko place...😏
A obožava kad se nejede da nasloni glavu na sisu I tako spava 🤣🤣
13.7 imamo termin za ponovnu kontrolu uha..bas se nadam da ce I to sve biti super 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Evo nez sta sam još htjela da vam napišem i da se nekako uključim u temu 😅😅
A da jos da vam kažem ja koristim 'happy po', jer mi je tako lakše oprati se dole poslije svake nužde, ulazak u kadu bi mi bilo previše uzimanje vremena. U dm mi je muž kupio odmah čim sam izasla iz bolnice. Kod mene sjedenje od danas funkcionira na neki način 😅 iako još to nije to, ali s obzirom na sve mislim da oporavak ide brzo 😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Negativprobaj namjestiti bebu tako da joj trbuh, gornji dio oko želudca dolazi na tvoje rame, ti prodrzavas glavicu a beba je lagano kao prebacena preko tvog ramena u lagano lupkas po leđima ili hodas po kuci, tako najcesce uspije podrignuti. Nije svaki put ali vrijedi probati.
Matea, Hvala! Meni i odgovara da je online shop jer sam na selu pa mi najlakse da mi dostava dođe.
Tonks, ja evo uglavnom smeđarim al nakon podoja obavezno mini izljev. Jedva se cekam rjesit ulozaka i nadam se da necu odmah dobit mengu kako je bilo prvi put. Kako funkcioniras s dvoje djecice? Jasno mi je da se preforsiras i da je gotovo nemoguce drugacije, al evo zanima me bas kako ide s te strane?
Pa cak i ide. Malac je odusevljen s bratom i stalno ga mazi i ljubi, ak velim da ga pripazi onda se sjedne kraj njega i gleda ga🥰 bas ga je super prihvatio. Ali recimo ne zeli doma spavat😂😂 nije da ga brat budi po noci nego jednostavno nece bit doma😅 tak mi je i rekao da nece bit doma i da ide k baki spavat. Il ko god dode😂😂 dvaput je skoro s kumom otisao, srecom pa je trudna pa nemre bas s njim bit, pa ajde, al onda opet ide k baki spavat 😅
Od iduceg tjedna mi je mama na godisnjem pa ce ona bit s nama, a do sad je i svekrva i muz bili doma pa uspijem hendlat nekak njih dvoje.
Cure moje bome ste se raspisale😁
Mirjam hvala bogu da ste dobro, vec sam se zabrinula, uzivajte sad❤️
Procitala sam vas leteci.. ne znam jel imamo kakav skok u razvoju il sta ali opet samo nacicava, po cijele dane je budan i cendra, ne mogu se maknut od njega jer je odma krik, ne izgleda mi kao da ga nesto boli nego kao da ga neka nervoza pere, nadam se da ce uskoro proci jer me iscrpio do bola😴
Strijenisam dobila tokom trudnoce, ali jesam sad nakon poroda po trbuhu😆
Ma kak to izgleda, bas bas strije, ubila si mi i zadnji tracak nadr da ih mozda izbjegnem 🤣🤣😅😅
🙅♀️30, 🙋♂️29
Mara ne mora bit da ces ih imat. Evo ja ih nissam dobila ni u prvoj ni u drugoj trudnoci, a ni poslije poroda. Bas si sad pregedala trbuh zbog toga😂😂
Da ni ja nemam strija na stomaku..samo malo viška kože 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji