Cure da se javim imam tocno 6 minuta slobodno jer ona spava na meni..Nemam vremena ni inspiracije za tipkati citam vas kad stignem falite mi bas,prijavljujem se u klub mame zombi..
Znaci moja ima 5,5 mj nema ni jedan zub,grintava i nadrndana 0-24,spava iskljucivo i samo ako je drzim na rukama cim je spustim odmah negodovanje plac histerija,prepuna je sekreta ima 10 dana cistila sam nosic sad ne curi iz nosa na moju zalost nego se sakuplja unutra i “seta od sinusa do zelludca”tako da joj se dize zeludac pa zna i povraćati.navecer kad je uspavam ostanem u sobi s njom nema me vise za nikoga jer spavamo sjedecki.tj ja sjedim ona meni na prsima spava..kad je napokon uspijem spustiti da ispravim kicmu onda mi se nakaci na sisu i tako docekamo zoru..ako se isuljam iz kreveta ujutro evo je pali sirene zove da dodem po nju i tako svaki dan ..nerijetko ustanem pa mi se samo zamanta i legnem mrtva nazad..ja nezz sta je ovo ali zelim da zavrsi…veselim se iducem litu jer se nadam da ce biti lakse a sta ako ne bude…Aj nek me netko odma ubije…voćne kasice tu i tamo probrlja nista posebno sisa je i dalje no1 … ici cu po bocicu tommie tipe mozda je prihvati mekša je od dr Browns i uzet cu novalac plus kazu da je najsličniji majčinu mlijeku jer obicni novalac ne zeli ni blizu..ko prezivi pricat ce..
Pozdravljam vas sve,Cestitam na svim uspjesima s djecom na svakom napretku vase bebe itd itd…love you all💜 i do slušanja 😩😜
Cure kako da spremim griz (obični ili pirov) s obzirom da ona doji inače pa nemam te dohrane, probala sam pirov na vodi Al to bude užas uopće se ne zgusne lijepo.. a svoje mlijeko nesmijem koristiti
Kako vi spremate?
Cure kako da spremim griz (obični ili pirov) s obzirom da ona doji inače pa nemam te dohrane, probala sam pirov na vodi Al to bude užas uopće se ne zgusne lijepo.. a svoje mlijeko nesmijem koristiti
Kako vi spremate?
Ja radim obični pšenicni jel po principu zakuhat 1dcl vode, maknem sa vatre i dodam veliku punu žlicu griza u vodu, vratim na vatru i mutim mutilicom da nema grudica, dok se ne zgusne lijepo i samo izlijem u zdjelicu da se hladi i naribam jabuke domaće unutra i bomba 😄
Kako vi spremate?
Ja radim pirov griz slicno kao Ridja, samo što ja voće skuham na pari u aventovom stroju i zblendam ga😁
Možda staviš previše vode ili ne kuhaš dovoljno? Na onom dm-ovom piše da se kuha 5 min, sad dal ja toliko miješam sa žlicom ili kraće ne znam, ali bas se dobro stvrdne. Mi smo ga baš uveli i ova tri dana je baš fino papala, a ja sa gustom pojela njene ostatke (namjerno napravim više 😁)
Ridja, mi imamo isti ritam, budjenje u 7, zivot pocinje od 20h 😅🔝
Mom, Miss, AnaAn, Ruzica, vi ste zene i pol. Divim vam se i svima saljem 💕
A sto se tice zahtijevna beba-dobro dijete, to bas i nije tak po ovima sto ja poznam 😂 Imamo u familiji sve moguce kombi: dobra beba-dijete mali denis, zajtijevna beba-zahtijevno dijete, zahtijevna beba-dusa od djeteta. Kak koga strefi 😅🤪
Samo strpljivo i dan po dan. I noc po noc 😅
Puse od nas dvoje, danas u bozicnoj pidjamici 😍🍭🎀🎁🎄🎊🎋🎍🎉🎈🎁❄☃️
Ja sam kuhala pirov, na deci vode jedna velika zlica, ali ja isto skuham više pa ja pojedem, samo u svoj dodam Lino Lade 😉
Isto tako dok voda zakuha maknem s vatre, polako dodajemo griz i pjenjačom mješam, lijepo se zgusne iako ja namjerno napravim malo rjedje. Meni se dul brzo zgusne, mozda ni ne mješam tih 5 min
Zenske griz od pira ..ja uvijek kuham 5-10min na vodi...bitno da se ne stavi previse vode. I uvijek se ljepo zgusne 😊
Mom sretno s bocicom i mlijekom 🙈🙈 ja sam probala 7 vrsta bocica i 3 vrste adaptiranog plus moje izdojeno.,nista nije proslo. 🤣🤣🤣 eto imam zaliha doma bocica i duda varalica za jos petero 🤣🤣 starija djeca popila adaptirano da se ne baci... odustala sam, probala sam mu dat vode na kljunasicu,to je povukao-magare. Krecemo s kasicama pa kako bude..🤷♀️
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Žabice ništa drugo mi ne preostaje nego izdržati ,
Kety meni tako sin nije htio nista osim sise nakon nje direkt na casu Al je bio nemoguć isto kao i ona sad..dobro ona mozda prednjači hahahahhaha .uspavljivam je uru vrimena za petnaest minuta njenog sna ja kad se okrenem i vidim da je budna meni lose dode majke mi..planiram danas pobic iz kuce pa taman do jokera sist sama na kavu oni nek svi skacu caci po glavi..on nek arlece s njima u duetu.
Sortiraj odgovore
Najstariji