Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • julesica
    30. Listopad 2021. 17:29

Ines

julesica

Mi za sada na sreću nemamo problema s prehladama, znam da će i to doći pa hvala što dijelite iskustva ❤️ nadam se da će bebice što prije ozdraviti.
    Ima li netko vrtić i smatrate li to isplativom kupovinom 😉
    Meni bi trebao vrtić da mogu malog ostaviti ako moram na WC ili što ja znam složiti mu hranu, a da on ne odpuze u nepoznatom smjeru 🥴 s obzirom da danju ne spava u kinderbetu već na kauču i to postaje problem kada se počne intenzivno kretati. Ono što zapravo pokušavam pitati moze li se putni krevetić koristiti kao vrtić i obratno? Gledam neki Jane krevetić, gdje piše da moze, a i svidja mi se što je dimenzija kao i standardni krevetić, vrtići su obično manji. Ali me najviše brine onda stabilnost toga krevetića ako se on u njemu bude igrao, posebno kad počne se dizati.
    Potpis: zbunjena

Da li ti bas pod must have samo vrtic ili moze i ogradica? Ja cu recimo radije ogradicu, nesto kao sa slike, muz mi je stolar pa ne moram kupovati, a i nekako mi je funkcionalnije i moze se napraviti na tisucu razlicitih nacina, sklopivo, ovalno, krace, duze, na izvlacenje, ma svasta, svaki stolar to moze napraviti, ako imas koga moja preporuka ti je da mozda razmislis o toj ideji 🤔
    Evo slikehttps://ibb.co/CmRt9CG

Da, vidiš i to je opcija, ali isto je li to stabilno kad se krene dizati pa se za nju primi 🤔

kety992
    30. Listopad 2021. 17:36

Julesica ako ces se odlucit za opciju vrtic,uzmi putni krevetic. Stabilan je a i kod putovanja jako koristan 👌 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• julesica
    30. Listopad 2021. 19:04

kety992

Julesica ako ces se odlucit za opciju vrtic,uzmi putni krevetic. Stabilan je a i kod putovanja jako koristan 👌

Hvala, da planiramo skitati dok malo poraste, pa će mu koristiti, ako već piše da moze do 3 godine. Mislim da ću onda ipak uzeti taj Jane 😊

Ines
    31. Listopad 2021. 23:14

julesica

Ines

julesica

Mi za sada na sreću nemamo problema s prehladama, znam da će i to doći pa hvala što dijelite iskustva ❤️ nadam se da će bebice što prije ozdraviti.
    Ima li netko vrtić i smatrate li to isplativom kupovinom 😉
    Meni bi trebao vrtić da mogu malog ostaviti ako moram na WC ili što ja znam složiti mu hranu, a da on ne odpuze u nepoznatom smjeru 🥴 s obzirom da danju ne spava u kinderbetu već na kauču i to postaje problem kada se počne intenzivno kretati. Ono što zapravo pokušavam pitati moze li se putni krevetić koristiti kao vrtić i obratno? Gledam neki Jane krevetić, gdje piše da moze, a i svidja mi se što je dimenzija kao i standardni krevetić, vrtići su obično manji. Ali me najviše brine onda stabilnost toga krevetića ako se on u njemu bude igrao, posebno kad počne se dizati.
    Potpis: zbunjena

Da li ti bas pod must have samo vrtic ili moze i ogradica? Ja cu recimo radije ogradicu, nesto kao sa slike, muz mi je stolar pa ne moram kupovati, a i nekako mi je funkcionalnije i moze se napraviti na tisucu razlicitih nacina, sklopivo, ovalno, krace, duze, na izvlacenje, ma svasta, svaki stolar to moze napraviti, ako imas koga moja preporuka ti je da mozda razmislis o toj ideji 🤔
    Evo slikehttps://ibb.co/CmRt9CG

Da, vidiš i to je opcija, ali isto je li to stabilno kad se krene dizati pa se za nju primi 🤔

Postoji ti puno opcija, recimo da se na dno stavi sperploca pa ubiti dobijes drveni vrtic ili recimo postoje ti nekakvi utezi koji se stave na rubove kao nogice, jer nitko nije lud busit u pod itd, postoji raznih opcija. I ja sam vidjela uzivo takvu ogradicu i cvrsto je, stabilno i sigurno, ali naravno puno bolja opcija je ako sam radis, pa napravis kako ti zelis, nego kad takve ogradice kupujes npr. Ali apsolutno ti ces si odabrati ono sto je tebi bolje, sigurnije i funkcionalnije, ja samo dajem primjer sta se sve moze 🤗

Nea 💗

🌺Principessa🌺
    01. Studeni 2021. 10:08

Mame koje ste na  hipp Bio Combiotik, nova formula,jel vam ima drukčiji miris? 🥴🙄

• ružica
    01. Studeni 2021. 10:09

Drage mame,
    Samo da se javim i zahvalim svima na podršci, viroza je bolje.
    Odlučila sam na neko vrijeme povući se s foruma jer nekako negativno djeluje na mene.
    Od srca mi je drago vidjeti kako vaša djeca divno napreduju, kao da se radi o meni eto, ali kod nas stanje nekako već duže je takvo da je maleni stalno nervozan, ja dajem svoj maximum, ali ne vidim zadovoljstvo na svom djetetu kao vi, i onda kada čitam kako su vaša djeca zadovoljna i vesela, frustrira me što kod nas to baš ne vidim. Spavanja kod nas nema od  poroda, grčevi su trajali dugo i bili su intezivni, sada  su zubi ajme Bože, tako da nas ništa nije zaobišlo a nezadovoljstvo u mog sina je stalno prisutno. Stalno se pitam je li to uzrokovano Normabelima koje sam pila za održavanje trudnoće, i sigurna sam da je dalo svoj doprinos.
    Od srca vam želim sve najbolje, da vam dječica napreduju najbolje moguće, i veliki pozdrav svim mamama koje su cijeli ovaj period bile podrška u teškim
    trenutcima, a nadam se da sam i ja pomogla.
    Ljubim vas.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Emmie
    01. Studeni 2021. 11:42

Ružice💗😘⚘🥰

Emmie
    01. Studeni 2021. 12:21

Ružice, ne brini se o normabelu u trudnoći. Ne vjerujem da je to ikakav faktor.  Istina je da kad se mama porodi, novorođenče ponekad može imati neke nuspojave zbog prestajanja normabela (kao vrištanje, tremori, problemi sa disanjem i regulisanjem temperature) ali to prestane poslije nekoliko tjedana. 
    .
     Ne vjerujem da tvoj maleni ima ili je ikada imao takve nuspojave, a on je već velika beba. Ja mislim da su neke bebe više zadovoljne, neke manje i znam da to nije nikakva pomoć niti utjeha, ali ne vjerujem da je zbog normabela. Isto tako, ti nisi jedina mama na forumu kojoj su doktori prepisali normabel. Tako, ne brini bar o tome⚘⚘⚘⚘⚘

Valkris
    01. Studeni 2021. 13:34

Ruzice 😘😘
    Moj sin je bio takav. Tjesim te, bit ce bolje. Evo sad je super s njim 😊
    Izdrzi draga, znam kako se osjećas.. 

Valkris
    01. Studeni 2021. 13:37

S tim da je on poceo spavati 2x po 2 h (valjda da nadoknadi sva nespavanja do tad) dnevno sa nekih 10 mjeseci. I od tad su i noci bile koliko toliko mirnije.
    A i bit će ti lakse kad propuza, pa kad prohoda. Sve ce ga zanimati i bit ce zadovoljniji jer nece ovisit o vama.drzi se samo. Brzo ce proci.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.