Cure kako da spremim griz (obični ili pirov) s obzirom da ona doji inače pa nemam te dohrane, probala sam pirov na vodi Al to bude užas uopće se ne zgusne lijepo.. a svoje mlijeko nesmijem koristiti
Kako vi spremate?

Cure kako da spremim griz (obični ili pirov) s obzirom da ona doji inače pa nemam te dohrane, probala sam pirov na vodi Al to bude užas uopće se ne zgusne lijepo.. a svoje mlijeko nesmijem koristiti
Kako vi spremate?
Ja radim obični pšenicni jel po principu zakuhat 1dcl vode, maknem sa vatre i dodam veliku punu žlicu griza u vodu, vratim na vatru i mutim mutilicom da nema grudica, dok se ne zgusne lijepo i samo izlijem u zdjelicu da se hladi i naribam jabuke domaće unutra i bomba 😄
Kako vi spremate?
Ja radim pirov griz slicno kao Ridja, samo što ja voće skuham na pari u aventovom stroju i zblendam ga😁
Možda staviš previše vode ili ne kuhaš dovoljno? Na onom dm-ovom piše da se kuha 5 min, sad dal ja toliko miješam sa žlicom ili kraće ne znam, ali bas se dobro stvrdne. Mi smo ga baš uveli i ova tri dana je baš fino papala, a ja sa gustom pojela njene ostatke (namjerno napravim više 😁)

Ridja, mi imamo isti ritam, budjenje u 7, zivot pocinje od 20h 😅🔝
Mom, Miss, AnaAn, Ruzica, vi ste zene i pol. Divim vam se i svima saljem 💕
A sto se tice zahtijevna beba-dobro dijete, to bas i nije tak po ovima sto ja poznam 😂 Imamo u familiji sve moguce kombi: dobra beba-dijete mali denis, zajtijevna beba-zahtijevno dijete, zahtijevna beba-dusa od djeteta. Kak koga strefi 😅🤪
Samo strpljivo i dan po dan. I noc po noc 😅
Puse od nas dvoje, danas u bozicnoj pidjamici 😍🍭🎀🎁🎄🎊🎋🎍🎉🎈🎁❄☃️
Ja sam kuhala pirov, na deci vode jedna velika zlica, ali ja isto skuham više pa ja pojedem, samo u svoj dodam Lino Lade 😉
Isto tako dok voda zakuha maknem s vatre, polako dodajemo griz i pjenjačom mješam, lijepo se zgusne iako ja namjerno napravim malo rjedje. Meni se dul brzo zgusne, mozda ni ne mješam tih 5 min
Zenske griz od pira ..ja uvijek kuham 5-10min na vodi...bitno da se ne stavi previse vode. I uvijek se ljepo zgusne 😊
Mom sretno s bocicom i mlijekom 🙈🙈 ja sam probala 7 vrsta bocica i 3 vrste adaptiranog plus moje izdojeno.,nista nije proslo. 🤣🤣🤣 eto imam zaliha doma bocica i duda varalica za jos petero 🤣🤣 starija djeca popila adaptirano da se ne baci... odustala sam, probala sam mu dat vode na kljunasicu,to je povukao-magare. Krecemo s kasicama pa kako bude..🤷♀️
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Žabice ništa drugo mi ne preostaje nego izdržati ,
Kety meni tako sin nije htio nista osim sise nakon nje direkt na casu Al je bio nemoguć isto kao i ona sad..dobro ona mozda prednjači hahahahhaha .uspavljivam je uru vrimena za petnaest minuta njenog sna ja kad se okrenem i vidim da je budna meni lose dode majke mi..planiram danas pobic iz kuce pa taman do jokera sist sama na kavu oni nek svi skacu caci po glavi..on nek arlece s njima u duetu.

Žabice ništa drugo mi ne preostaje nego izdržati ,
Ketymeni tako sin nije htio nista osim sise nakon nje direkt na casu Al je bio nemoguć isto kao i ona sad..dobro ona mozda prednjači hahahahhaha .uspavljivam je uru vrimena za petnaest minuta njenog sna ja kad se okrenem i vidim da je budna meni lose dode majke mi..planiram danas pobic iz kuce pa taman do jokera sist sama na kavu oni nek svi skacu caci po glavi..on nek arlece s njima u duetu.
🤣🤣🤣🤣🤣 daa...sve znam. Jedino dobro je sto moj M brzo zaspi...i odspava barem pol h 😆
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji