Ziva sam… Ali sam na izmaku snaga, ja ne znam u sto se moje dijete pretvorilo u zadnjih par tjedana, postao je NEMOGUC!!! Spavanje po noci katastrofa, budi se svakih sat vremena, onda ima epizodu od 2 do 4 ujutro da je budan, zaspe i u 5 otvori oci za dan. To je vristanje, cendranje, urlanje, nece kolica, nece babybjorn, nece na pod, na rubu sam. Ako je to opet neki skok u razvoju, neka od**** vise.
Vcrs ce dobiti dohranu, jer ovo ovako vise ne ide.
Ne moram reci da mu je izbila gornja dvojka, a druga i dvije jedinice izlaze.
Pozdrav od zombi mame🧟♀️🧟♀️
Nije da te tjesim, ali mi smo u tom “skoku” vec jedno 4 miseca. 😂 kako smo usli u regresiju iz nje nikad izasli nismo. A evo polako izlazimo iz te histericne faze sad kad je propuzala, malo joj je zanimljivije na podu pa izdrzi. Kolica, autosjedalica, ljuljacka i ostalo - urlikanje k’o da je u vatru bacis. Najdraze joj se nositi, iako ima ispade kad ni to ne zeli, pa se ti misli…
U svakom slucaju, nisi sama zombi mama! 💜
Elledanse slazem se sa ovom tvojom tvrdnjom da su najzahtjevnija djeca poslije najbolja-evo ja imam curku koja je bila u svemu tocno kao malena od MissGraz💜. A sada je to jedno predivno bice, nenametljiva, samostalna, puna ljubavi i suosjecanja ma predobra, kao kruh. Ne mozes vjerovati da je to ta mala sto nam je svima kidala zivce🤣😂.
.
Blago tebi Elledanse sto imas takvu podrsku pa mozes odmoriti. Ja isto imam, al se nisam na taj nacin nikad usudila jer mi je podsvjesno to majcinstvo u krvi pa ju uvijek nekako moram imati na oku, sto ces-profesionalna deformacija hahahha🤣😂
.
AnaAn tako sam i ja pukla jednom i dala joj Bebimil na bocicu, ali moram te razocarati-nije htjela piti, okusila je i odbila-nije stvar bila u gladi nego u potrebi da ju mama nosi i tjesi...a ja mislila da mala sizi jer ja mozda nemam dovoljno mlijeka🤭🙈
.
Emmie💗 i ja se osjecam kao na maratonu, bas si to realno docarala...ako sredim sve rublje, sudje mi je u zaostatku, ako sredim sve sudje, ne druzim se s djecom, ako se druzim s djecom, ne uspijem raditi kontrolu nad svojim zaposlenima, ako uspijem kontrolirati njih, ne uspijem kuhati onoliko koliko bih htjela, ako uspijem kuhati, ne uspijem biti s malenom vani onoliko koliko bih htjela, ako uspijem biti vani, ne uspijem biti sa muzom, ako uspijem biti s njim, ne uspijem ocistiti, ako uspijem ocistiti, ne stignem u vrt, ako stignem u vrt, ne stignem srediti rublje-ma maraton kao onaj hrcak u onom kolutu-bez kraja i konca..😂🤣😂
Elledanse slazem se sa ovom tvojom tvrdnjom da su najzahtjevnija djeca poslije najbolja-evo ja imam curku koja je bila u svemu tocno kao malena od MissGraz💜. A sada je to jedno predivno bice, nenametljiva, samostalna, puna ljubavi i suosjecanja ma predobra, kao kruh. Ne mozes vjerovati da je to ta mala sto nam je svima kidala zivce🤣😂.
♥️
Hahahaha Žabice to sam ja - hrčak😄
MissGraz, i moja samo hoće na ruke. U kolicima je 20 minuta maksimum dok ili ne zaspi ili dok ne krene sa deranjem. Na podu je samo kad se ja igram sa njom, ali ni to ne traje dugo...kad se krene penjati na mene znam da je igri kraj. Bez ideja sam šta raditi sa njom po cijeli dan, posebno otkad je zahladnilo pa ne možemo ići vani kao prije. Budi se 3 puta po noći da jede, ponekad ostaje budna sat ili dva. Probudim se umorna, umorna sam cijeli dan.
Evo samo da javim, krv smo izvadili, iz prsta, mali nije ni pisnuo, samo je pogledao tetu kad ga je piknula, ono wtf što radiš, ja sam imala strah od prošlog puta kada su mu vadili iz pete i kada je vrištao, ali bila je starija sestra i baš se vidi da zna i ima iskustva. To smo riješili još nam slijedi pregled kod dr. u 13 sati.
Emmie, onda sve znas, isto nam je! 🤷♀️
Nadam se da ce bit jedna od onih beba koje ce prohodat ranije, nekako mi se lakse cini trcat za njom nego nosit njenih 11kg. 😅
Pozdrav žene, majke, kraljice. Hvala što pitate za nas, lijepo od Vas. Ja čitam više manje stalno, ali vremena za pisat uff, sve manje. Otkad je mali propuzao, posjeo se i diže se na sve živo što može rukama zgrabit, tako da nema više ni sekunde bez strogog nadzora jer je sve potencijalna opasnost, bubanje na guzicu je normalna stvar. Obavljam sve tako da mi on visi na nosi i pentra se, nekad bi izludila ali eto. Zna se zaigrat na podu i nije puno po rukama ali ima dana da grintavi pa ga malo i nosam. Velika sreca je sto se voli vozit u kolicima i šetnju ali eto, welcome kiše jesenje 🙄
Sa zubima smo super. 5 vani, 6 u probijanju, dvojke puno gore nego jedinice. Valjda više bole i smetaju, pa se stalno čačka prstima i grize pa i pod nekad.
Klopu smo počeli uvodit lagano ručak, idemo pomalo, zasad obožava griz za doručak sa jabukom, ručak povrće i govedinu jako lajka. Voće mu dajem komadice, jako lijepo sam jede pa nemam straha.
Spavamo po noci jos uvijek super, ima noci kad se probudi u 3,4 pa je budan uru, ali brzo prođu, dan nam pocinje u 7 tako da sam i odmorna, neću se žaliti. Izbacio je jedno spavanje i to ono od cca 15/16 do 20 pa onda ide u čorku, tako da mi život počinje iza 20 🤦🏼♀️
Vidim da sve brze uci neke stvari i jako brzo zapamti neke bedastoće poput prdenja ustima na moju ruku kako mi njemu na trbuh ili obraz ili sam radi indijanca sa rukom, ono kaoo aaaaa lupanje po ustima, tako da je nekad bas zabavno pratiti ga 😆
I smiješno je što jako voli slušat i gledat Luku Nižetića 🤭
.
Kako Vi stojite sa izlaskom na ovaj vjetar kao danas, izađete u šetnju ili Vam je bed. Ja nisam pametna uopće bi ili ne.
.
Neznam jesam li što preskočila, nać ću nekad vremena opet😂
Pozdravljam Vas sve i curke koje pišu i koje ne. Nadam se da ste sve dobro 🥰
Zene,znan da se pisalo,ali nisam zapamtila..
Kak je ovo stanje,zelim sve manje po ducanima ici po namirnice, osim mesa,to jednostavno moram😅 tak da me zanima di kupujete namirnice? Gledam Bazzar i Konzum klik,ima mozda jos nesto?
Pokusavam jelovnik složit za mj dana,ali mi ne ide nekak😅
Ridja - mi zivimo na moru i puše...pa svaki dan. Ja sam ga malo po malo navikavala, ono po pola sata, i to u kolicima gdje je ipak zaštićeniji, okrenem ga od vjetra i tako mi zna i zaspati vani. Ako ga nosim pazim da su mu uši pokrivene i da mu vrat nije gol, obučem ga slojevito i to je to. Isprva me bilo strah, onda sam shvatila ako čekamo da se stiša, nećemo uopće van 🤣🤣 naravno ne govorim o orkanskoj buri. Jedine posljedice koje smo imali je da su mu obrazi bili malo crveni prvih par puta nakon izlaska, ali sada ni to ne. Ali i dalje sumanuto pazim da mu uši nisu gole, da mu nije hladno...izludjujem sebe i druge, ali strah me da se ne prehladi ili dobije upalu uha, a opet van moramo 🙍
Sortiraj odgovore
Najstariji