Bebanomoje...žao mi je što se sve to desilo. Sumnjaš li na neku hranu kao uzrok tom osipu ili misliš da je osip nevezan?
.
NeverEver, ima li gornjeg zubića? Bio cikle ima i kod nas, i to kuhane, mislim malenoj kupiti pa opet malo prokuhati za svaki slučaj. Sigurno ću kombinovati sa nekim voćem...vjerovatno jabukom jer valjda to ide. Nemam nade da bi ona htjela povrtne combinacije sa ciklom. Možda sa avokadom🤔😆
Moj nije htio ciklu isto. Morala sam ju dobro zakamuflirati. Uvijek sam je davala u vocnim kombinacijama.
Bebanomoje uzas..
Lunica, wow 🙈🙈😁😁 vjerojatno gleda starije pa bi i on tako 🥰
Moja se okrece leda trbuh, i nekad obrnuto. Dize se u sjedeci dok ju drzimo. Dize guzu i pokusava puzati dok je na trbuhu 😊 presmijesna je.
Principessa, trebala bi dobivati punu placu, max 5600 za drugih 6 mjeseci.
Vreca za spavanje - body dugi rukav, carape i vreca.
Valkris pise mi 70% od place na papiru za drugih 6mj, skoro sam u nesvjest opala dok sam citala..
Lussi dobro ti cure kazu, ako si u radnom odnosu dobivas punu placu do 5600, ako ti je placa veca od toga, dobivas 5600. Ja sam jos ovaj mj dobila punu a od iduceg mj smanjeno. Ne veselim se jer cu morat smanjit nocni online shopping 😅
.
Moj je oktrio jos nesto samo da se ne mora dic na koljena vise. Okrene se na trbuh pa na ledja pa pogleda malo okolo i opet. Tak da se 2 puta kao zakotrlja i hop, evo neke igracke! 🙄🙄 Svaka beba ima svoj tempo i svoj karakter. 🤷♀️🤷♀️ Mi smo saznali mjere od supruga i mene dok smo bili njegove dobi. Imali smo 4 i 6cm manje i muz 1kg a ja 3 manje.. muz je stao na noge sa 7.5mj ali je pravo prohodao sa 11, nije puzao a ni ja nisam puzala, prohodala sa 9mj. Meni su zubici malo ranije izasli, muzu sa 9 mj, evo mali ima vec 2 cijela i 3.je probio al je dalek put pred nama (prva dva probila s 5mj). Nas mali je u svemu brzi, veci i drugaciji od nas. Kako je kod vas? Kako su vam bebe u usporedbi s drugom djecom koju imate?
.
P.s. i mi se sad vise borimp s prematanjem od kad je aktivniji. Jos on naravno cim skinem pelenu mora pipnut da vidi jel mu muskost na mjestu 🙄 Obicno mu sam paket maramica od pampersa da si suska dok ga brisem i to ga na 10sec umiri tek tolko da ga pobrisem na brzinu 🤣
Zvala me sestra da su dobili nalaz krvi i ispada da je osip zapravo virusni, a ne zbog reakcije na hranu 🤷♀️ svejedno moram davati fenistil kapi 5 dana i ne uvoditi nove namirnice dok god ima osip. Svejedno ce mi mrkva biti rijetko na popisu namirnica, ne zanima me...
Imam dost manje od 5600, ovo mi je nekak premalo kaj pise i iskreno se nadam da bude ko dosad..budemo vidjeli😓😓
.
Mojoj je pelena ko salata,jucer joj obucem obicnu dok smo bili u zg i do doma koma,vrti se,juri..nema sanse zakopcat to..
Inace dosta koristim pelene gacice al reko budem brzinski ovu joj stavila do doma
Imam dost manje od 5600, ovo mi je nekak premalo kaj pise i iskreno se nadam da bude ko dosad..budemo vidjeli😓😓
.
Mojoj je pelena ko salata,jucer joj obucem obicnu dok smo bili u zg i do doma koma,vrti se,juri..nema sanse zakopcat to..
Inace dosta koristim pelene gacice al reko budem brzinski ovu joj stavila do doma
Lussi, ak imas manje od 5600 biti ce ti isti iznos kao i prvih 6 mj, tj.ful placa, ali opet po satima za taj mjesec, meni varira po satima 300-400 kn vamo-tamo kako koji mjesec..
Mamee. Primjetila sam crvenu fleku ispod vrata. https://ibb.co/8Yn0yCh. Znate li sto je i sta da radim? Hvalaaa
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Pozdrav!
Evo ja kupila pirov griz, kupila i rižine pahuljice, gledala i formule na kraju odustala, sjetila se aneAn i rekoh, neću uopće riskirati za sada! Možda se opet krenem izdajati za povremene izlaske, al umjesto boce samo čašu.Htjela iskoristiti Mullerove kupone za one kupovne kašice, al sve neki miksevi pa to čuvam za kasnije.
Što se tiče kupovanja mesa, mene isto strah da li ti "domaći" dovoljno kontroliraju meso kod veterinara pa sam nekako odustala od toga. Za nas kupujem isključivo Vindijine proizvode i Pik, ponekad odem kod nekog mesara koji kao ima kvalitetnije meso, al mislim da je to sve isti klinac. Nisam ljubitelj mesa općenito, draža mi je riba, a to često i sami nalovimo, ako ne, imam svoje ljude. Obzirom na količinu mesa koje dajem u početku, koristila sam samo kupovne kašice, čistu piletinu, kunića, teletinu (to sam kupovala u Italiji) jer kod nas čisto mesa nema. I tu malu staklenku bih rasporedila u par obroka, ovisi o veličini bebe.
Onaj koji sam uzgaja jedino zna na čemu je....
Prijavljujem vikanje! Fora je nadglasiti mamu dok priča... Dadadada i čisto Aaaaaaaa ori se danima.
Danas predala zahtjev za idućih 30 mj, do 5 mj sam mirna, a onda hm hm... Budemo vidjeli s tom naknadom ili možda poželim preći na part time.
Žao mi je za sve koje ste iz bilo kojeg razloga pod stresom. Brz oporavak svim bubancima i držim 🤞 da nitko nema alergija!
Sortiraj odgovore
Najstariji