Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmEn9
    20. Listopad 2021. 08:39

Ružice samo se ti smij 🤣🤣🤣🤣🤣 Noćas sam ga valjda 1001 put uspavala ponovno, okreni ga, daj dudu, malo nosaj pa opet okreni ma za poludit kako se stalno  budi sa plačem i to  budi se svako malo uz plač na cjelu sobu nije da grinta nego se baš dere i plače. 
    .
    Lunice neznam što ti reći moj sjedi fup stabilno sam tako skoro po cjeli dan sjedi i igramo se ali ni blizu da se sam posjedne. Znači kad ga stavim na trbuh ili kad se okrene na trbuh odmah je nervozan i ljuti se nema šanse još da se dignr u sjedići položaj sa trbuha. Tvoj je stvarno onda napredan ali uvijek kažu da ih treba pustit ako sami nešto mogu ali ne ti forsirat npr stajanje ali ako on sam stane sa 6 mjeseci onda je ok. 
    .
    Vidjela sam na bazzar.hr ako kupiš pampers u vrijednosti 600kn dobiješ vreću za spavanje a ja neki dan kupila isto za 600kn i dobila biciklu bez kotača 🤣🤣🤣 Ali ni neznam što bi sa tom vrećom ja to nisam nikad koristila. Vi koje to koristite šta onda stavite ih npr u body dugi rukav i onda vreća  i ne pokrijete ih ili ih i pokrijete jer vidim da su noge bose pa kako onda? Ne kužim ja to 🙈🙈🙈

pupetta
    20. Listopad 2021. 09:03

EmEn da nisu zubici poceli, kakvo je stanje s time? 
    Lunice moj necak je isto tako bio motoricki napredniji i trcao je s 11 mjeseci. Nema pravila 🤷🏻‍♀️

Baby P 03/21 💙

🌺Principessa🌺
    20. Listopad 2021. 09:50

Paaa doslo mi je rjesenje sa zdravstvenog za drugih 6mj, ne znam jel da sjednem i placem ili trazim posao odmah

🌺Principessa🌺
    20. Listopad 2021. 10:03

Lonmi, Jagodice di stee❤️

• EmEn9
    20. Listopad 2021. 10:20

Zaboravila sam vam javit sjeli mi novci tj ostatak novaca jučer. Tako da ipak je islo u 2 puta porodiljni i rodiljni 🤣😊😊

• EmEn9
    20. Listopad 2021. 10:21

Pupetta neznam za zube ništa po meni nisu ni na vidiku ali slini jako i trpa sve u usta a sad kad će izbit uopće neznam. 😊😁😁

• julesica
    20. Listopad 2021. 10:42

EmEn9

Ružice samo se ti smij 🤣🤣🤣🤣🤣 Noćas sam ga valjda 1001 put uspavala ponovno, okreni ga, daj dudu, malo nosaj pa opet okreni ma za poludit kako se stalno budi sa plačem i to budi se svako malo uz plač na cjelu sobu nije da grinta nego se baš dere i plače.
    .
    Lunice neznam što ti reći moj sjedi fup stabilno sam tako skoro po cjeli dan sjedi i igramo se ali ni blizu da se sam posjedne. Znači kad ga stavim na trbuh ili kad se okrene na trbuh odmah je nervozan i ljuti se nema šanse još da se dignr u sjedići položaj sa trbuha. Tvoj je stvarno onda napredan ali uvijek kažu da ih treba pustit ako sami nešto mogu ali ne ti forsirat npr stajanje ali ako on sam stane sa 6 mjeseci onda je ok.
    .
    Vidjela sam na bazzar.hr ako kupiš pampers u vrijednosti 600kn dobiješ vreću za spavanje a ja neki dan kupila isto za 600kn i dobila biciklu bez kotača 🤣🤣🤣 Ali ni neznam što bi sa tom vrećom ja to nisam nikad koristila. Vi koje to koristite šta onda stavite ih npr u body dugi rukav i onda vreća i ne pokrijete ih ili ih i pokrijete jer vidim da su noge bose pa kako onda? Ne kužim ja to 🙈🙈🙈

Moj spava u bodiću dugih rukava, pidjami i kad mi idemo spavati još ga stavimo u ljetnu vreću za spavanje, moja je bez rukava ali ima normalno dio za noge, nisam vidjela vreću gdje su noge bose 🙍 kak to izgleda 

• Bebanomoje
    20. Listopad 2021. 10:44

Eto koliko sam pričala o strahu reakcije na hranu 😔
    Jučer sam joj dala mrkvu, batat i jabuku. I sve ok, čak je i kakala, bilo me strah da ce ju mrkva zeznuti. Ujutro se probudimo, promijenila joj pelenu, ona se igrala dok sam pripremala kasicu identicnu kao jucer. Pojela je solidno i vidim da neće više, ali cmizdri kao da hoće još mlijeka. Ja ju polegnem i vidim da ima točkice na vratu na pregibu. Pogledam trbuh kad ono i tamo osip 😳😱 zovem dokt, kaže da joj slikam, kažem da se neće vidjeti jer nije jak osip. Kaze da joj odemo. Dok smo mi tamo došle, njoj se to pojačalo tj bilo je više crveno i više točkica nego pol sata prije. Kaze da joj ne izgleda kao alergija na hranu, ali smo vadile krv pa ćemo vidjeti šta će nalaz reci plus dala nam je fenistil kapi.
    Taj strah i trčanje po stanu da se spremimo ne želim više nikad doživjeti. Dok sam se vraćala doma sam si razmisljala da razumijem ljude koji ne žele više od jednog djeteta, nakon ovog stresa i straha ih apsolutno razumijem 😁

• NeverEver
    20. Listopad 2021. 11:10

Joj cure jeste me splasile s alergijama 😱😱
    Moj za sada nema na nist al kad pisete o cikli, ja nakupovala bio, pola skrinje s tim natovarila a moj mali pljuje, bas je pljunuo, sa zaletom. Pomijesam s batatom, stavi malo u usta i nema sanse, ne mozes usta vise otvorit ni s 2 ruke, neda. Stavim i tikvice unutra, nece. Ne podnosi ciklu i brokulu. Ok su mu batat, tikvica, krumpir u svim kombinacijama. Najvise voli marelicu, krusku i sljivu. Mamino dijete. 😌 Bananu nema sanse. Veselo uglavnom..
    Danas se na koljena postavio, na sve 4 al si uzme sta mu treba, moze se pomaknut 10, 20 cm i natrag legne. Kaze pedijatar da je motorika super a neke stvari ovise o karakteru. 🤔🤔
    Lunica moji necaci su sa 5.5, 6 mj svi troje se dizali i sa 8,9 trcali. Ako se dizu sami je ok, ako ih se dize moze se ozlijedit kicma i nozice tako da to ne..

• Tea2807
    20. Listopad 2021. 11:35

Bok svima, da se pohvalimo da smo danas probali tikvicu kuhanu i da je pojeo skoro sve. 50gr kasice 🥳🥳🥳 i nije napravio nered za koji sam se pripremila 😂
    https://ibb.co/wWjgK4Y
    https://ibb.co/RjCq6hC
    https://ibb.co/jRQkXXg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.