Ružice 🤣🤣🤣 danas kupujem ciklu. Ja mislim da nije do quinoe nego do blitve jer svaki put kad stavim malo blitve ili špinata se ljuti ali nije se još nikad ovako ljutio da se baš dere jako i baca glavu unazad i divlja u onoj stolici do danas kad sam mu to dala.
EmEn😊 i moji se ljute na blitvu i spinat i bacaju glavu unatrag🤣😂😁, a vec su veliki🤣😂zato sam sama sebi rekla da s ovom malom necu praviti iste greske-evo ona jede i neko povrce koje oni jos ne jedu, zitarice isto tako. Zivot je skola..🤗
Mi sutra krecemo s ciklom. Koje su jos kombinacije dobre osim blitve? Citala sam da bebe vole cikla + jabuka
Meni je mali maloprije povracao, mislim da mu je bilo previse kasice, iako sam mu dala 120 ml. Treci dan uvodimo quinou pa ne vjerujem da je to toga, pogotovo jer nema nikakav osip.
MareiKate drzite se, brz oporavak zelim
Palonkice zao mi je zbog alergije, nadam se da cese sve cim prije povuci
Baby P 03/21 💙
Ja ću poludit neznam što je ovo danas znači neće normalno da jede danas i neće da spava dere se kao da ga nešto boli znači zaboca se u sekundi ako se ne dignem s njim ili ako mu nije po volji a nista mu trenutno nije po volji. Neznam kako će zaspat danas ovo je žešća borba za spavanje neznam sto mu je već par dana a danas pogotovo. Živci na izmaku snaga još ove dve školarke mislim da ću se ići sama prijaviti na psihijatriju 🙉🙉🙉🙉 Eto morala sam se doći izjadati dok se on dere. 😁😁😁😁😁
Zna li netko od cega bi bio ovaj osip?
https://ibb.co/sQsP3N2
Bolju sliku nisam mogla dobit..po stopalima tj vise na prsticima ili ispod prstica ima te kao male pristice (nisu bijeli). Opcenito po nogicama par komada, sad je dobila dvije na doljnjoj usni. Po trbuhu i stopalima ima jos siiiitne crvene tockice koje se dosta slabo vide (ne vide se ni tu na slici). Primjetila sam popodne ...a sad nisam sigurna dal ju to svrbi ili ne jer ona stalno "radi" nogicama i skida carape. Sutra ujutro ako ne bude bolje svakako idemo pedijatru.
Jedini zajeb koji sam napravila bilo je da sam pila sok od narande..nisam razmisljala.. 🙈🙈🙈 inace samo vodu pijem 🙄
I danas sam prvi put dobila mengu...ali mislim da to nebi smjelo bit nikako povezano. Cijepila se prije tjedan dana.
[/ url
EmEn9,
Je li to tvoje dijete napokon pozločestilo😀🤣😂.
Ma tko će znati s njima, mij sin općenito od kada se rodio popodne nije dobre volje, a pred spavanje nervoza teža.
Mame, danas sam se isla ustati s puzzla, nisam mogla ustati od bolova u leđima😕, prestrašno kako me bole još od poroda.....
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Dobro jutro drage mame,
Hvala vam na podršci, obožavam ovu našu divnu družinu❤️.
Daje li tko beba one noćne kaše u prahu od Hippa, ja sam dala sinoć u očajničkom pomušaju traženja rješenja za bolje spavanje, i stvarno bilo
Je malo bolje. Samo što je vjerovatno slučajnost pa se ne nadam previše🤣.
Ugodan dan vam želim❤️.
Ejjj ja probala, ali ništa od toga nažalost.
Kety, Emmie I MareiKate , hvala cure na savjetima. U zgu sam,.budem pogledala preporučene dućane, pogledala još malo po fejsu pa ćemo se nekako snaći 😊
MissGraz, zao mi je zbog reakcije na piletinu. Ali ako već imate to u obitelji, def ne bih ni ja davala više.
Stalno muzu prepričavam šta mi pišete o reakcijama na hranu, i sve se više zgrazam nad starijim načinom odgoja i mislim si pa koje su onda oni i mi s njima imali sreće kad nismo imali nikakve reakcije na hranu. Evo npr nedavno smo bili u Bosni kod rodbine, svi se iscudjavaju kako se med ne daje bebama, kao oni su znali umakati dudu u med i tako davali bebama 😳
Ertzui, može stvarno biti reakcija na narancu. Moja je dobila osip dok sam se izdajala a jela grah i zelenu salatu, tako da def provjeri sa pedijatrom...
Lipe moje, ispricavam se zbog mojih uleta u grupu jer nisam u toku..ali kad mi padne na pamet koje pitanje eto mene😅pa se ja vas sjetih i malih vrsnjaka...ugl..moj malac ima pet ipo mjeseci i s trbuha se digne u sjedeci polozaj i sjedi cvrsto bez problema a da bi stvar bila zesca poceo se dizati uz kauc i u kunici se dize...meni sve ovo izgleda nenormalno rano, a ne znam kako ga zaustaviti. On mi je sesto dijete i nitko ovo nije radio tako rano...ima li kod vas ovakvih bisera?
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Lunice moj sin je tako rano sve krenuo, a kako nisam pojma imala da je to tada vec moguce tako rano (jer mi curka prva prije njega prohodala sa 14 mj), on mi je doslovno u jednom danu sa 7,8,9 mj ne znam tocno, ali jako rano, iskocio iz krevetica i protrcao (prije toga je dugo vremena puzao i sjedio i stajao i sl.), lovila sam ga niz stepenice, srecom nista mu nije bilo, a i danas se sjecam kako sam se tresla toga dana koliki mi je to sok bio.. ali zato je zapravo propricao tek iza 3 god..tako da budi spremna na to da ce vrlo brzo vec trcati😊🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji