Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NeverEver
    18. Listopad 2021. 16:03

EmEn ja nisam ni znala da se nakon god dana ista dobije. Kak to ide? Na koga se odnosi?

• EmEn9
    18. Listopad 2021. 16:07

MissGraz hvala sad si me utješila znači čekam sutra ostatak para. Reko ako stvarno padam na hiljadu kn onda ih mogu i zadržat za sebe to nam nije ni za pelene i bebimil a kamo ostalo 🤣🤣🤣🤣
    .
    NeverEver na nas koji imamo 3 djece pa smo 3 godine doma. 😊😉

• MissGraz
    18. Listopad 2021. 16:08

Dakle, da pojasnim… u ovom “prijelaznom” mjesecu dobivate pola-pola. Za onoliko dana rodiljnog koliko je jos ostalo (do datuma kada ste rodile i puni beba 6mj) i za ostatak dana do kraja mjeseca roditeljski. 😇

• MissGraz
    18. Listopad 2021. 16:10

EmEn9

MissGraz hvala sad si me utješila znači čekam sutra ostatak para. Reko ako stvarno padam na hiljadu kn onda ih mogu i zadržat za sebe to nam nije ni za pelene i bebimil a kamo ostalo 🤣🤣🤣🤣
    .
    NeverEver na nas koji imamo 3 djece pa smo 3 godine doma. 😊😉

Meni je isto bio sok. 😂 onda sam odmah zvala kolegicu sta joj mama radi na zavodu, pa mi je objasnila. 

• Ridja21
    18. Listopad 2021. 16:18

MissGraz hvala na objašnjenju, to ima smisla 😅
    Sad vidim da na egrađanima u porukama na jednoj piše rodiljni dopust u drugoj roditeljski. 🙃

• NeverEver
    18. Listopad 2021. 16:36

Onda mene to iduci mjesec ceka, dobro da ste pisale, sad se ne budem zivcirala 😌😌

zabica
    18. Listopad 2021. 19:58

Ni ja jos nisam bila na gin.pregledu nakon poroda. Vjerojatno niti necu ici.
    .
    Skuzila sam zasto me boli trbuh-od trbusnjaka🤣😂

kety992
    18. Listopad 2021. 22:44

Evo mi obavili i pedijatra. Bebo kasljuca jos...al nista nema na plucima 💪 inhaliram ga 2x dnevno s 5ml sinomarina(mogu rec da super podnosi inhalaciju...jucer mi je zaspao tokom inhaliranja...dns mu je falilo jako malo 🤣😅🤭) cistimo nos fizioloskom i radimo drenazu prsista(na trbuh i lupkamo po ledima po cijele dane 😅)  
    Jucer mi se digao na sve 4..i poceo njihat...bila sam u soku jer je tek savladao kak treba leda-trbuh, trbuh-leda...i sad vec ovo 😅😇  nadam se suncu i setnji konacno i za nas sutra. Mirnu noc svimaa 😘😘😘

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Matejaa95
    18. Listopad 2021. 22:46

Cure trebam pomoc. Kupujemo nova kolica. Zelim da budu 3 u 1. Molim vas savjeti koja su dobra. Do 5000 kn. I bitno mi je da je jaje udobno. Hvala😄

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Girl1234
    18. Listopad 2021. 23:31

Drage ženice, da vas sve pozdravim. Malo sam u zaostatku pa nadoknađujem.. Jos uvijek smo u renoviranju pa ne stizem tipkati. Nas isto muce zubici... Ali sve u svemu, dobro smo. Želim vam svima mirnu noć. ❤️

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI