Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ridja21
    18. Listopad 2021. 16:01

Mislim da je doslo do greške kod HZZoa, meni su na e građane dva puta poslali poruku da mi sjeda pola od dosadašnjeg iznosa i stvarno mi je sjelo samo pola ali više nego tebi EmEn. Iznos rodiljnog pada samo onima koji su imali više od 5500 plaću na taj iznos, tko je imao manje ostaje isto. Nešto im se poj*****. 

• MissGraz
    18. Listopad 2021. 16:02

EmEn meni se to dogodilo prosli mj. Ali evo sto je. Ja sam rodila 24.02., dakle za 24 dana sam dobila porodiljni, a za ostalih 6 dana roditeljski. Tako da ne brini nista, tek ce ti sutra stic ostatak. A od iduceg mj tek dobivas fiksno. 😇 
    Mom ja sam bila na kontroli iza poroda, ali sam trebala sad obavit kontrolu nakon 6mj zbog mioma, zovem non-stop ali nikako ih dobiti. 😱

• NeverEver
    18. Listopad 2021. 16:03

EmEn ja nisam ni znala da se nakon god dana ista dobije. Kak to ide? Na koga se odnosi?

• EmEn9
    18. Listopad 2021. 16:07

MissGraz hvala sad si me utješila znači čekam sutra ostatak para. Reko ako stvarno padam na hiljadu kn onda ih mogu i zadržat za sebe to nam nije ni za pelene i bebimil a kamo ostalo 🤣🤣🤣🤣
    .
    NeverEver na nas koji imamo 3 djece pa smo 3 godine doma. 😊😉

• MissGraz
    18. Listopad 2021. 16:08

Dakle, da pojasnim… u ovom “prijelaznom” mjesecu dobivate pola-pola. Za onoliko dana rodiljnog koliko je jos ostalo (do datuma kada ste rodile i puni beba 6mj) i za ostatak dana do kraja mjeseca roditeljski. 😇

• MissGraz
    18. Listopad 2021. 16:10

EmEn9

MissGraz hvala sad si me utješila znači čekam sutra ostatak para. Reko ako stvarno padam na hiljadu kn onda ih mogu i zadržat za sebe to nam nije ni za pelene i bebimil a kamo ostalo 🤣🤣🤣🤣
    .
    NeverEver na nas koji imamo 3 djece pa smo 3 godine doma. 😊😉

Meni je isto bio sok. 😂 onda sam odmah zvala kolegicu sta joj mama radi na zavodu, pa mi je objasnila. 

• Ridja21
    18. Listopad 2021. 16:18

MissGraz hvala na objašnjenju, to ima smisla 😅
    Sad vidim da na egrađanima u porukama na jednoj piše rodiljni dopust u drugoj roditeljski. 🙃

• NeverEver
    18. Listopad 2021. 16:36

Onda mene to iduci mjesec ceka, dobro da ste pisale, sad se ne budem zivcirala 😌😌

zabica
    18. Listopad 2021. 19:58

Ni ja jos nisam bila na gin.pregledu nakon poroda. Vjerojatno niti necu ici.
    .
    Skuzila sam zasto me boli trbuh-od trbusnjaka🤣😂

kety992
    18. Listopad 2021. 22:44

Evo mi obavili i pedijatra. Bebo kasljuca jos...al nista nema na plucima 💪 inhaliram ga 2x dnevno s 5ml sinomarina(mogu rec da super podnosi inhalaciju...jucer mi je zaspao tokom inhaliranja...dns mu je falilo jako malo 🤣😅🤭) cistimo nos fizioloskom i radimo drenazu prsista(na trbuh i lupkamo po ledima po cijele dane 😅)  
    Jucer mi se digao na sve 4..i poceo njihat...bila sam u soku jer je tek savladao kak treba leda-trbuh, trbuh-leda...i sad vec ovo 😅😇  nadam se suncu i setnji konacno i za nas sutra. Mirnu noc svimaa 😘😘😘

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.