Joj Petra, rijeci ti se pozlatile. Drzite fige da se ne srusim ja ako bude drame oko vadjenja krvi. 🙄
.
P.s. moj mali je jeo manje kolicine milijun puta dnevno i sad je ok. Razlog: nemajka ja. Naime, tommee tippee sisaci dolaze u razlcitim velicinama, 0mj,3mj,6mj. Ja sam svog hranila sa 6mj sa sisacem za 0 😄 Posteno se namucio. Sad pojede bez pardona 200ml odjednom.
Ako ste se dakle mislile kandidirat za nagradu nemajke godine, lose vam se pise..moja je. Drugoplasirana je za sad mama (necu je imenovati 😋😋😋) koja nije skuzila da joj dijete ima dva zuba. 😂😍😍😍😍
Tu saaaaaaaam😂
Bok mamice🥰 Citam vas i pratim redovito ali nikako da napisem nesto. Za one kod kojih se spavanac popravio,samo neka tako i ostane😊 Da nam bebe budu zdrave,vesele i napredne.
Tesko bi se moglo reci koja je zasluzila biti nemajka mjeseca😂 Ja sam jucer sasvim slucajno skuzila da mi dijete ima dva zubica🙈 Uhvatio je dragome prst i kaze on,nekaj je ostro. Rekla sam da nema sanse,dijete je normalno jelo,spavalo,nije imao temperaturu i sve o cemu sam citala. Ja sve cekam i cekam ali rekla je pedijatrica da se jos ne vidi da bi zubici mogli niknut. Kad sam zbrojila dva i dva,sjetila se da je od pedijatrice proslo skoro mjesec dana i otisla virnut djetetu u usta imala sam kaj vidjeti. Moja beba raste,dva zubica su tu😊❤️ Hvala bogu ove prve nismo ni primjetili i mogu se samo nadati da ce i dalje ici sto bezbolnije.
Ja cu samo reci da je od There maleni preeeeesladak i da mi je dao osmijeh🥰🥰🥰🥰🥰🤗🤗🤗🤗🤗 dok je moja Aurora spavala u Autu🙈
Inace, NevaEva, mi smo na sisacu M kaj je 2+mj, nikak da predemo na veci, mi smo Twistshake.. ovaj veci je L od 4+ mj, ali iskreno nekad i na M ide jako pa se ne trudim uzet veci hahahahah ali dobro je😅 6mj =0mj, bitno je skuziti🤗🤗
Ines 🤗🤗💕💕💖😍💖😍💖💓
Hvala tiiiiii🥰 Nadam se da ce sljedeci puta biti prilika da se malo i podruzimo😊❤️
Joj Petra, rijeci ti se pozlatile. Drzite fige da se ne srusim ja ako bude drame oko vadjenja krvi. 🙄
.
P.s. moj mali je jeo manje kolicine milijun puta dnevno i sad je ok. Razlog: nemajka ja. Naime, tommee tippee sisaci dolaze u razlcitim velicinama, 0mj,3mj,6mj. Ja sam svog hranila sa 6mj sa sisacem za 0 😄 Posteno se namucio. Sad pojede bez pardona 200ml odjednom.
Ako ste se dakle mislile kandidirat za nagradu nemajke godine, lose vam se pise..moja je. Drugoplasirana je za sad mama (necu je imenovati 😋😋😋) koja nije skuzila da joj dijete ima dva zuba. 😂😍😍😍😍
😂😂😂😂😂😂😂 Ma može 😂😂😂
Mjesec još traje, NevaEva... Može bit još kandidata 😂
Večeras pljucka na veliko, baš mu je fora, ljuti se na igračku i viče na nju...odspavao je čak 3,5h popodne što ne pamtim kad je tako bilo...😂
Znam da niš ne znam!
Kad im možemo dat čašu? Koje žličice za hranjenje koristite ili bolje čega ima novog na tržištu? Pred 7 god sam imala neku silikonsku i bila je top!
Cure moze preporuke gdje kupiti cipelice za krstenje? I traku za glavu? Hvala!!
Neva moj je neki dan vadio krv iz prstića, gledao je i šutio 😉 ne brini se. Gore je cjepivo meni od toga kad zabodu do kosti 😅
Iako moj nije plakao na vađenju krvi, ja oplakala prije njega 🤣 bio neki problem s uputnicom, dr nije poslala a rekla je da je, pa se nije htjela javit, mi čekali, ja htjela platit, laborantica mi nije dala jer je mislila da sam luda jer sam bila toliko uzrujana da nisam znala ni ispričati što trebamo 🤣 na kraju je ona išla samnom i portirkom kod dr u ured i riješile smo stvar. Poludila sam jer smo čekali sat vremena u čekaoni punoj bolesnih ljudi, ja s maskom a on jadan nezaštićen. Baš sam poludila i rasplakala se tamo od muke.
Moj miš puže, sjedi, ustaje se, pokušava hodat 😅 zna se popeti na prvu stepenicu 🤭
Izbila mu gornja jedinica, donja nije, sav je naopako 😁
Papa povrće, voće, griz, palentu, gnječim vilicom ili dajem komade da se igra. Jede iz metalne žlice. Kuham sve na vodi, nikakav ad, ne izdajam se... Popije dovoljno mlijeka, mislim da mu ne treba to u kašicama još. Jabuku obožava pa ju ubacujem u sve 🤣 a imam domaćih, nešpricanih...
Pričale ste o robi, ja od kad imam djecu alergična sam na količine smeća koje se stvaraju modom. Posuđujem robicu za njih, kupim rabljeno. Znam da je to nekome grozno, a meni je grozno kad zamislim kakav svijet čeka moju djecu. Zato ne volim pepco. Dobijemo ga na poklon, nikad ne zamjeram poklonima. Ali moja curka to obuče 3 puta i to više ničem ne liči. To se baci. Kupim HM, lupilu, dobijem rabljeno... Nose moja djeca i još mogu nekome dati. Ljude ne možete mijenjati... jednom sam molila da se mojoj djeci ne pakiraju pokloni jer prave bespotrebno smeće. Nitko me nije doživio. Možete mislit mog šoka kad mi je svekrva koju stalno molim da ne zatrpava djecu poklonima donijela dvije velike vreće nove odjeće iz HM, ca, i malo pepca 🤯 glava mi je htjela eksplodirat, a stalno joj govorim kako to ne volim, kako kupujem samo nužno i pokušavam ih naučit skromnosti i štednji i brizi za okoliš. Nemam gdje stavit, ne treba joj, ne sviđa joj se, nemam kome dati tu veličinu...
I tak, divna jesen u podsljemenu kod mene ☺️ puse svima ❤️
Evo me napokon, nije me bilo jer sam premorena, moj bebac se budi stalno po noći (noćas čak svakih sat vremena). Vrti se kad se probudi, ako ga ne uzmem počne plakati i onda malo sisa i zaspi dalje i tako ukrug. Noćas sam ga stavila kod sebe u krevet oko 2, jer više nisam imala snage se dizat. A ja inače imam migrene, pa me od tog budjenja i nespavanja svaki dan boli glava, ili se javi migrena.
Zubici vidim da muse.buheli i čak je i natečeno, ali nikako da izbiju.
Hrana još smo na jednom obroku. Ja mu isto umješam rizine ili gris u voće i povrće. I voli to. I dam mu od milupe žitarice koje se rade s vodom i njih voli.
I kupila sam amaranth u dm i to mu isto stavim koji put u kasicu.
Na cijepljenje idemo sad u utorak.
I od kad ga stavlja više na pod počeo se lagano dozat za puzanje,ali zato dok se igramo s njim i dok je u krilu se postavlja na noge. I skroz čvrsto stoji, ali nedamk mu još to.
Kosa uzasno mi pada kosa, pa sam kupila fitova sampon (inače mi je super) I one vitamine iz dm-a. Pa ćemo vidjeti.
Kile- napokon se vraćam na svoju kilazu, polako ali ide. S tim da malo ipak pazim šta jedem.
Sortiraj odgovore
Najstariji