Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    12. Listopad 2021. 22:27

Petra Hipp bio combiotic preporucam 😊

• ružica
    13. Listopad 2021. 06:31

NevaEva,

Kako je maleni? Obvezno u žlićicu sirup jer neće djelovati ako se razmuti u mlijeko...
    Sobeo jutro svim dragim mamama, kod nas dva buđenja za jelo, ali je između spavao a ja prezadovoljna...
    Nego, interesira me kako ukinuti barem jesno noćno hranjenje, kupila sam od hipa nešto što se smuti s vodom za noć, good night se zove, ima li tko iskustva?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• NeverEver
    13. Listopad 2021. 10:35

Ruzica, hvala na pitanju, evo ga drijema a ja se vucem po stanu kao zombi. 2.noc po redu, 4 hranjenja, 2 nosenja, 2 igranja, ne znam sta sve nismp radili. Ne place, to je super al moras ga konstantno zabavljat jer cim sec ostane bez zabave stavi makar prst u usta a dok se dotakne po tome ga zaboli i krenu suze 😭 Danas je meso plavkasto, oteceno, malo mi se krvavo cini, stize nam glupa lijeva jedinica. Nisam mu jos nist davala protiv bolova.
    Ja ti nemam iskustva s ovim od hipa 😔 Jesi ga probala kupat+masirat prije spavanja?
    .
    Emmie kako koordiniras s poslom i malom?
    .
    Jagodica kakav je zivot u troje?
    .
    Palonkica kako je mali?
    .
    Nikac jel mali jos u vojsci ili krece na laktove polako?
    .
    Puse svima! Odoh kavu radit.

• Ridja21
    13. Listopad 2021. 10:46

Lonmi

Ridja ista stvar. Ni meni se taj ad neda miksati 😣
    A pahuljice si prvo s vodom pa onda jos u kasicu ili?
    Mogu joj i tako dati.
    Ili cu sutra samo s vodom sloziti pa nek proba.
    Bas hoce jesti 😂😂😂😂

Pa ja sam zblendala krusku i onda umješala u to, tako je pojeo malo, nije baš neki okus, onda sam išla opcijom posebno malo kruške, malo tih pahuljica na žlicu, tako je već bolje prihvatio. Probaj solo, ako će papat svaka joj čast jer to je tako bezokusno i bljakavo da je Jan samo prevrnuo ocima 😂
    Never mislim da sam ja Nikac jel 😅 ako da, još je vojnik na ćaću ali eto gospodin je odlučio da prije nego se podigne puzat, dizat se po nama na noge. Kad tipa sjedim na podu sa njim dopuzi do mene i popne se po meni da stane pa tako stoji malo. Malo sam se prepala jer je to van svakih pravila jer se još nije sam posjeo i ne posjedamo ga, ali pedijatrica kaže da ga pustimo ako se odiže sam svojom snagom ali da ga mi ne podižemo. Pa ćemo vidjet kako će se ponašat dalje. Voljela bih da se prvo sam pravilno posjedne pa digne na noge 😬

Lonmi
    13. Listopad 2021. 11:31

Ridja s mljekecom joj je ok, s vodom sumnjam 😂

• NeverEver
    13. Listopad 2021. 13:13

Ridjaaa sori 😂😂 Gle, ja sam vidjela na svoje oci necaka, stavili smo ga na pod na travu u dvpristu, nije ni puzao kako treba nit je sjedio, 7 mj i par dana star, primio se za stolac i dignuo, mi smo zanijemili od soka a kad frajer napravi korak i hop na guzu. Ni ne snadjes se u toj sekundi. I evo ga opet i tak je pokusavao, sa 9 mjeseci nije hodao nego trcao, sad s godinu i pol je spretniji fizicki i jaci nego neki klinci koje sam imala u skoli u 2.,3.r. Penje se po drvecu, sve zivo. Zvuci nemoguce al neki su takvi. Nitko ga nije tjerao niti dizao al ima 2 brata koji su malo stariji od njega pa je gledao njih i valjda mu se igralo 😂Moj brat je sportas, jak, sa sinovima ide po poligonima, blatu, sumi, svi su fit. 🤷‍♀️ Mozda i tvoj tak bude.
    Ja s druge strane nisam bas i nisam ni sama puzala uopce vec prohodala s 10mj, mali mi ne puze jos (6mj+2dana), muz je analiticar, mi smo malo tromiji 😂😂😂😂 Sigurno i to ima utjecaja..

Emmie
    13. Listopad 2021. 13:37

NeverEver...posao počinjem tek slijedeći mjesec. Ode moje "me time"😆. 
    .
    Plavo oko zubića...sjećam se da je maleni od AneAn  imao nešto slično prije nego što mu je zubić probio. Baš mi je žao što ga toliko muči zubić. Je li panadon išta pomogao? Mojoj malenoj nema gornjih zubića još na vidiku🤷🏻‍♀️.
    .
    Hahhah i ja sam pomislila da se Nikac javila, a ono NeverEver pomiješala lončiće😆.
    .
    Vidjela sam da je Ninnach bila aktivna u drugoj grupi. Nadam se da je sve u redu sa njom i dječicom. 

Emmie
    13. Listopad 2021. 13:44

Ni moja veća nije nikada puzala  a prohodala je od 12 mjeseci.
    Ayaat se odjednom počela plašoti poda. Evo pokušavam odgonetnuti zašto to odjednom. Jedino što ima smisla je da sam ju jučer legla i oblačila na tvrdim stolicama kod doktora jer nije bilo drugog mjesta. Sjećam se da joj je čelo bilo pritisnuto od naslon od stolice (nisam to odmah primjetila) i bilo joj je neugodno. Možda je napravila neku asocijaciju za sve tvrde površine pa se sada plaši. Sve ok kad ju legnem na naš krevet, njen krevetić ili kauč...samo neće na pod.🤷🏻‍♀️
    .
    Avama...sretno danas! 

Emmie
    13. Listopad 2021. 13:46

A još samo da kažem da mi je drago da je maleni od Ružice tako lijepo spavao. Nadam se da je ovo veliki korak prema prospavanim noćima.💗

• ružica
    13. Listopad 2021. 15:07

Emmie❤️,

Idemo
    MissGraz i ja na kavicu popodne, nazdraviti ćemo u tvoje i u ime svih naših dragih cura na forumu!
    NevaEva drži se!😍

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.