Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebolinka
    15. Listopad 2021. 09:40

Cure da li vaše bebice piju vodu/čaj/sok? 
    Moja nemaaa šanse, preko ljeta bi možda nešto čak i popila govorim o možda 60ml dnevno ali sad neće ni malo.. 

• avama
    15. Listopad 2021. 09:42

Robicu kupim novu,  sinsay, h&m, c&a, lidl, pepeo,next, šta mi se svidi. Ako mi je u pepcu nešto lijepo kupim. Nije neka kvaliteta, ali bude slatkih stvarčica.
    Ono šta dobije ako nam se ne sviđa proslijedimo.

bebolinka
    15. Listopad 2021. 09:42

Avama i ja sam odustala od skafandera i naručila na Cutie Cloud vreću za kolica imaju sniženja 😁
    Ovo se slažem sa tobom za neke osobe, tako se moja kuma ponaša.. ja njeno dvoje djece nema di nisam vodila, nema sta im nisam pokupovala i čuvala Itd.. a ona u 7 mj bila dva puta na početku i tjt, živimo 15 min udaljenosti

• avama
    15. Listopad 2021. 09:43

bebolinka

Cure da li vaše bebice piju vodu/čaj/sok?
    Moja nemaaa šanse, preko ljeta bi možda nešto čak i popila govorim o možda 60ml dnevno ali sad neće ni malo..

Ni moj ne želi ni mrvicu.

bebolinka
    15. Listopad 2021. 09:46

Robica ja sam apsolutno sve kupila novo, doslovno sve. Svi su govorili da ću požaliti i uopće nisam, kupila sam ono šta se meni sviđa i šta sam htjela da moja kćer nosi briga me šta je nešto obukla jednom. Sve je i dalje ko novo i čuvam. 
    99% robe je hm i ca, nešto imam i iz Zare,Mayoral, Idexe i Blu Kids

• avama
    15. Listopad 2021. 09:47

bebolinka

Avamai ja sam odustala od skafandera i naručila na Cutie Cloud vreću za kolica imaju sniženja 😁
    Ovo se slažem sa tobom za neke osobe, tako se moja kuma ponaša.. ja njeno dvoje djece nema di nisam vodila, nema sta im nisam pokupovala i čuvala Itd.. a ona u 7 mj bila dva puta na početku i tjt, živimo 15 min udaljenosti

Ista stvar i mi kumovi. Djecu nisu nikad vodili u dućan sa sobom (jer ne mogu, nisu dobra kao), ja ih vodim, jer mi je žao djeteta, a ona tako. Ono dok je rodila čuvala sam starije dijete svaki dan, jer nije imala nikog. A ona se ne sjeti ni nazvat. Preko ljeta sam ih vodila u šetnju i to sama s mim (jer se njoj ne da setat). 

• avama
    15. Listopad 2021. 10:00

bebolinka

Robica ja sam apsolutno sve kupila novo, doslovno sve. Svi su govorili da ću požaliti i uopće nisam, kupila sam ono šta se meni sviđa i šta sam htjela da moja kćer nosi briga me šta je nešto obukla jednom. Sve je i dalje ko novo i čuvam.
    99% robe je hm i ca, nešto imam i iz Zare,Mayoral, Idexe i Blu Kids

Ni ja  imam požalila l, isto sve čuvam i sve je kao novo.

Kreativka
    15. Listopad 2021. 10:42

MissGraz

Cure moze preporuke gdje kupiti cipelice za krstenje? I traku za glavu? Hvala!!

Jedne sam bijele lakirane kupila u kiku, a druge roze sam našla u hm. Preporučam dreamday weddings imaju predivne kožne bijele a la pellice i oko 100 kn su. Tamo smo mi uzimali haljinicu i oduševljeni smo! 

• EmEn9
    15. Listopad 2021. 10:53

Mi koristimo dohranu bebimil i zadovoljna sam nikad problema  s bebimilom. Sve super.
    .
    Čaj imam onaj od komorača i voli popit ponekad tako da mu dam ali nije to neka strašna količina možda oko 50-80ml dnevno.
    .
    Robu ja volim svakakvu i volim kad mi kupe veće jer moj nosi sad već za 1.5g-2g  tj 86-92 više 92 . Jedino mi bude žao kad mi kupe premalo jer nemam baš kome dat a mene sram reć da promjene. Nosim mu robu i iz pepca i nije mi loše u biti kako što kod njih su mi dovre one tutice pamučne za spavanje no kupila sam mu par trenirki u idexe i one su mi super , odličan pamuk i iz lidla hlačice su mi super. 
    .
    Rižine pahuljice isto imam one instat i miješaju se s vodom. Gris koristim obični nisam ni znala da ima pirov 🙈 probat ću ga pronać u dm- u pa probat napravit.
    .
    Mi svi prehrađeni isto. Koma sam. Starija curka u izolaciji i prehrađena i u  online školi, mlađa curka vuče kašalj od napada laringitisa već 2 tjedna i boli ju glava već dva tjedna tako da je više doma nego u školi i evo sad doma moram zadaću s njom, malenom isto nos začepljen. Uglavnom curke moje luda kuća. 

Emmie
    15. Listopad 2021. 12:48

Voda/Sok/Čaj...moja samo pije vodu i voli. Prokuham joj i stavim da se hladi cijelu noć, pa izvadim iz frižidera rano ujutru. Tako pije iz jedne bočice cijeli dan. Nisam joj još dala probati sok niti čaj. Sok neću nikako, a čajevi me nekako plaše jer su oni kao lijek na neki način. Sjećam se da nisam smjela piti skoro nikakav čaj kad sam bila trudna.
    .
    Avama sretno malenom u utorak.
    Bebanomoje nadam se sa je malena bolje!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI