Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kety992
    15. Listopad 2021. 09:34

MareiKate sto se tice robice ja isto kupim rabljeno i razmjenjujem sa sekama i sestricnama. Ima sto  kupim novo...naravno...ne odgovara mi uvijek sve i jednostavno mora imat par komada novije robice. Ali lidl,h&m ,carters, next...nosilo moje dijete prije 5g...pa sekino prije 3...od druge seke malac proteklu godinh i sad moj opet...pa to je peri deri...sve operemo i proslijedimo dalje kome treba.  Ulovim u lidl-u hlacice za mog bucka i bodije koje prerasta brzinom munje..al sve u svemu to je to. 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• avama
    15. Listopad 2021. 09:37

Svaki dan idemo van, jedino baš ako jako piše ili pada kiša onda smo u kući. 
    Najviše volimo prošetati, imam prijateljicu koja isto ima bebu pa idemo zajedno.

Nisam jos odlučila šta ću za kolica vreću ili neku dekicu. Skafander mi se ipak ne da oblaciti, jer ne voli baš oblacenje.

Robica bila sma nešto dobila, ali na kraju ništa od toga nisam koristila jer je bilo baš iznošeno i rasireno , čak i poflekano i bezveze. Ja sam htjela vratit pa kao neće, neka bacim. Pa mislim mogla si i ti bacit onda. Eno još stoji u kutiji na tavanu, glupo mi bacit.

Neke osobe su mi počele ic na živce, npr ja sam njihovu djecu čuvala, nosila i kod sebe vodila po cijele dane. I sad još znam dovest stariju curicu, bez obzira na moju bebu,  a mama njihova mojeg malonog malo pogleda, kaže mu par riječi i skoro nikad ga nije primila. E pa sad više neću ni ja kao prije. 

bebolinka
    15. Listopad 2021. 09:40

Cure da li vaše bebice piju vodu/čaj/sok? 
    Moja nemaaa šanse, preko ljeta bi možda nešto čak i popila govorim o možda 60ml dnevno ali sad neće ni malo.. 

• avama
    15. Listopad 2021. 09:42

Robicu kupim novu,  sinsay, h&m, c&a, lidl, pepeo,next, šta mi se svidi. Ako mi je u pepcu nešto lijepo kupim. Nije neka kvaliteta, ali bude slatkih stvarčica.
    Ono šta dobije ako nam se ne sviđa proslijedimo.

bebolinka
    15. Listopad 2021. 09:42

Avama i ja sam odustala od skafandera i naručila na Cutie Cloud vreću za kolica imaju sniženja 😁
    Ovo se slažem sa tobom za neke osobe, tako se moja kuma ponaša.. ja njeno dvoje djece nema di nisam vodila, nema sta im nisam pokupovala i čuvala Itd.. a ona u 7 mj bila dva puta na početku i tjt, živimo 15 min udaljenosti

• avama
    15. Listopad 2021. 09:43

bebolinka

Cure da li vaše bebice piju vodu/čaj/sok?
    Moja nemaaa šanse, preko ljeta bi možda nešto čak i popila govorim o možda 60ml dnevno ali sad neće ni malo..

Ni moj ne želi ni mrvicu.

bebolinka
    15. Listopad 2021. 09:46

Robica ja sam apsolutno sve kupila novo, doslovno sve. Svi su govorili da ću požaliti i uopće nisam, kupila sam ono šta se meni sviđa i šta sam htjela da moja kćer nosi briga me šta je nešto obukla jednom. Sve je i dalje ko novo i čuvam. 
    99% robe je hm i ca, nešto imam i iz Zare,Mayoral, Idexe i Blu Kids

• avama
    15. Listopad 2021. 09:47

bebolinka

Avamai ja sam odustala od skafandera i naručila na Cutie Cloud vreću za kolica imaju sniženja 😁
    Ovo se slažem sa tobom za neke osobe, tako se moja kuma ponaša.. ja njeno dvoje djece nema di nisam vodila, nema sta im nisam pokupovala i čuvala Itd.. a ona u 7 mj bila dva puta na početku i tjt, živimo 15 min udaljenosti

Ista stvar i mi kumovi. Djecu nisu nikad vodili u dućan sa sobom (jer ne mogu, nisu dobra kao), ja ih vodim, jer mi je žao djeteta, a ona tako. Ono dok je rodila čuvala sam starije dijete svaki dan, jer nije imala nikog. A ona se ne sjeti ni nazvat. Preko ljeta sam ih vodila u šetnju i to sama s mim (jer se njoj ne da setat). 

• avama
    15. Listopad 2021. 10:00

bebolinka

Robica ja sam apsolutno sve kupila novo, doslovno sve. Svi su govorili da ću požaliti i uopće nisam, kupila sam ono šta se meni sviđa i šta sam htjela da moja kćer nosi briga me šta je nešto obukla jednom. Sve je i dalje ko novo i čuvam.
    99% robe je hm i ca, nešto imam i iz Zare,Mayoral, Idexe i Blu Kids

Ni ja  imam požalila l, isto sve čuvam i sve je kao novo.

Kreativka
    15. Listopad 2021. 10:42

MissGraz

Cure moze preporuke gdje kupiti cipelice za krstenje? I traku za glavu? Hvala!!

Jedne sam bijele lakirane kupila u kiku, a druge roze sam našla u hm. Preporučam dreamday weddings imaju predivne kožne bijele a la pellice i oko 100 kn su. Tamo smo mi uzimali haljinicu i oduševljeni smo! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.