Ja tek kad napuni 4-5 god kazem Ah dobro je....now it’s my time...🎉🎉🎉💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻😝 sve mlađe od toga su razmazena plackava stvorenjca 🙉🙈😝😅
Posli das kutiju lego kockica i slazu pola dana😆

Ja tek kad napuni 4-5 god kazem Ah dobro je….now it’s my time…🎉🎉🎉💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻😝 sve mlađe od toga su razmazena plackava stvorenjca 🙉🙈😝😅
Posli das kutiju lego kockica i slazu pola dana😆
😂🙈😍😍
Kety, bas sam se ja jutros probudila sa mislju - ne trebam se nadat boljem, nego prezivljavat dok mogu. Nadanje me samo deprimira. 😂

Tj. nisam se probudila nego osvanila. Odavno se nisam probudila, ne znam vise kakav je to osjecaj. 😂

Tj. nisam se probudila nego osvanila. Odavno se nisam probudila, ne znam vise kakav je to osjecaj. 😂
Ponekad imam osjecaj da je od poroda sve jedan te isti dugi dan 😅
Baš ste me nasmijale. 🤣🤣
.
A baš tako nekako bude, sa 2 godine je kao malo lakše jer krenu u vrtić 🤣🤣🤣🤣 A onda kad su stariji ubijaju psihički. Ja sad tek vidim da mi je lakše njega nosit i vodit ga gdje hoću i kad ja hoću nego se natezat sa ovom od 12 godina. Ubijaaaa 🤣🤣

Gotovo nam je sada, mamice, uvijek nesto novo stize. Za 5 dana eto pubertet i Boze pomozi nam
Btw, kada ste pocele davati meso i kako ste ga pripremile? Nabavila sam domacu koku pa da znam
Baby P 03/21 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji