Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom_of_4
    01. Listopad 2021. 16:21

Avama stvarno eto vidis nisam uopce skuzila da si pitala ...bas su joj bublasta ja ono wtf i odma naravno dam masti na volju Al to ode u krivom smjeru kad  ja krenem mislit previse o necemu cega nemaaa Al nemogu si pomoc ..panicar na entu 🤗

Lonmi
    01. Listopad 2021. 16:36

Lussi zao mi je da malena ima reakciju. Neka brzo prođe ❤️
    Kod nas hvala Bogu ni prvi put ni sad nikakvih problema nije bilo. 
    Prvi put malo vise deranja, sad ni to 🥰
    Svejedno mi je muka gledati kako ju pikaju 😣

• EmEn9
    01. Listopad 2021. 16:37

Hehe mom i mi imamo iste takve nogice tj stopala, ne brini. Nismo uopce stali u one tenisice 0-6 mjeseci nego sam odmah morala kupit 6-12 mjeseci 🤣🤣🙉🙈
    .
    Da vas pitam jer nisam jos dobila rjesenje a neda mi se guglat nemam vremena za čitanje zakona 🤣🤣 sad nakon 6mjeseci ostajemo na istoj naknadi do godine dana ili se vec sad spusta na 2 tisuće i nešto, zaboravila sam od prethodnih porodiljnjih kako je hilo ?

• NeverEver
    01. Listopad 2021. 17:33

Lonmi tak i meni, pozli mi dok ga pikaju, nikad me za mene nije bilo tak strah, sam hocu da ga pusti 😂 A isto nam se posrecilo jer nije bilo reakcije i on je prvi put samo kratko zaplakao, drugi put malo duze al kao da zaboravi, al mama se sjeca 😂
    .
    Mom i moj ima tak, ja sam mislila da je to jer je bucko 😄
    .
    Lussi valjda znaju sto rade, inace kazu da ni ne vodis bolesno dijete na pregled, a kamoli da cijepe 🙄🙄 Kao da joj nije dost tegoba koje ima takitak 🙄🙄🙄🙄🙄 glupa dr. Kak je malena?
    .
    Moj spava zadnja 2 dana bas super, imam jedno dizanje za hranjenje i to spava, vratili smo se na staro. Uz sva ostala sr**a koja su nam se dogodila ovaj tjedan, mogu samo reci bogu hvala sto je tako jer bi u ludnici zavrsila. Muce ga gornje jedinice al nije jos eskaliralo. Stavljam mu kapu u setnji dok procijenim da treba. Kupila sam batman stramplice u sinsayu, 80/86 taman su mu sad, nemaju vece brojeve al nece ni narast ne znam kolko u iduca 2 mjeseca. Trenutno je opet u fazi vikanja. Danas iz sveg glasa. Meni je to smijesno, nadvikujem se s njim 😂 Muz kaze da nisam sva svoja. 
    .
    Eto.. ugodan vikend svima. 
    Na diva pocinje bozic 24.10., a kod mene danas zima: cimet u zraku, sve mekano i toplo https://ibb.co/W63NKLM

• NeverEver
    01. Listopad 2021. 17:35

EmEn ne znam kolika imas primanja ali vise ti nije svima onih 2tis.kn, ide po primanjima. Meni je ona 5600, znam da ne daju vise ako ti je placa veca. Bas cujem na tvu da od iduceg proljeca i za drugih 6 mj ide puna placa pa eto jos jednog razloga za proljetnice 2022 😂

mom_of_4
    01. Listopad 2021. 17:49

Mmmm NeverEver obozavam Božićne filmove na divi 👏🏻👏🏻👏🏻Hvala na info i da pužići izgledaju mmmmmljac

Girl1234
    01. Listopad 2021. 18:06

NevaEva, odlicno izgledaaaa. Pošalji malo 🥰

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Girl1234
    01. Listopad 2021. 18:07

Ispričavam se što sam s komentarom upala kao padobranac 🤣🤣
    Čitam vas, al ne stizem pisati. Ne od malog vec od radova u stanu. Radimo bebi sobu. Jedva cekam da zavrsimo. Muka mi je vise

Girl1234
    01. Listopad 2021. 18:09

Btw, mi smo na Baby love 3. I zadnji put nisu bile te "normalne" već Nature, isto Baby love. I ja ih kupim. Ja ne kuzim sta je s tim pelenama, al cim promijenim pelenu, dijete mi se propiša sa strane. Danas potrošila pola paka. Inače tako nije nikad. 🙄

kety992
    01. Listopad 2021. 19:28

Girl1234

Btw, mi smo na Baby love 3. I zadnji put nisu bile te "normalne" već Nature, isto Baby love. I ja ih kupim. Ja ne kuzim sta je s tim pelenama, al cim promijenim pelenu, dijete mi se propiša sa strane. Danas potrošila pola paka. Inače tako nije nikad. 🙄

Mi smo na babylove br 5...cetvorku mi je poceo propisavat 🙄 a i iskreno nisam mogla vise zakopcat. A propiskao je sa strane ak je lezao dugo na tom boku il ak smo ga nespretno drzali ak je bas piskio onda. 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.